homepage WP.JPG
Jeugd
Maart
2

Inschrijven jeugd seizoen 2021-2022


Inschrijven voor 1 mei Inschrijven voor seizoen 2021-2022 Funkey t/m A categorie (en dus voor kinderen geboren vóór 1-10-2016) is mogelijk tot en met 30 april 2021 via het inschrijfformulier op de website.
Jongens in de Funkey en mini leeftijd (5 en 6-jarigen) krijgen vrijwel direct reactie of er een plekje voor hen beschikbaar is. Voor meisjes vindt er doorgaan...

Nieuwsafbeelding
Senioren
Maart
2

Schema's trainingen en onderlinge w

Zoals jullie ongetwijfeld hebben gehoord, mogen spelers van 26 jaar en jonger vanaf woensdag 3 maart weer echt hockeyen. Achter de schermen hebben we hard gewerkt aan een plan. Hieronder vind je de schema's voor de trainingen en onderlinge wedstrijdjes voor de nieuwe opgestelde teams. In je mail vind je een uitgebreide toelichting. Helaas zijn de maatregelen ongewijzigd voor senioren van 2...

Nieuwsafbeelding
Hockey
Febru
24

Corona-update #13: Senioren t/m 26

Beste Westerparkers,
 
Goed en minder goed nieuws.
Alle leden tot en met 26 jaar mogen het veld weer op, in teamverband! Dat betekent dat deze leden mogen trainen en onderlinge wedstrijdjes mogen spelen, zonder afstand te houden. Weliswaar op en binnen de eigen club.
Want het minder goede nieuws is dat de competitie nog steeds niet kan worden hervat. Om h...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
23

Fietspad in Westerpark afgesloten t

Let op! Het fietspad in het Westerpark is wederom afgesloten in verband met werkzaamheden van 22 februari t/m 9 april 2021.
Fiets langs de Haarlemmerweg of via de fietsbrug bij Sloterdijk. ...

Nieuwsafbeelding
Jeugd
Febru
19

Hockey in de voorjaarsvakantie! + i

De sneeuw- & ijspret is helaas voorbij. Maar onze velden zijn goed aan het ontdooien en weer klaar voor HOCKEY!  
Daarom hebben we in de voorjaarsvakantie (week 8) het volgende programma:  - Dinsdag 23 februari: 16.00 - 17.30 uur: train-de-trainer jongste jeugd > de jeugdtrainers ontvangen een persoonlijke uitnodiging. - Woensdag 24 februari:  10.00...

Nieuwsafbeelding
Jeugd
Febru
11

Wedstrijden weekend 13/14 februari

De onderlinge wedstrijden op zaterdag 13 en zondag 14 februari zijn afgelast. Dit is ook per mail gecommuniceerd door het wedstrijdsecretariaat.  We hopen dat jullie je goed vermaken in de sneeuw en misschien dit weekend zelfs kunnen schaatsen!
In week 7 (15 t/m 19 februari) zijn er geen jeugdtrainingen. Wel is er een keepersclinic voor de 8E, D en C keepers op woensdag 17 febr...

Nieuwsafbeelding
Keepers
Febru
11

Keepersclinic op woensdag 17 februa

KEEPERSCLINIC op woensdag 17 februari van 17:00-18:00 uur Westerpark organiseert weer een keepersclinic voor de C- en D-teams, maar dit keer ook voor geïnteresseerde keepers van de 8E-teams. De clinic wordt verzorgd door de keeperscommissie, de keepers van Heren 1 en Dames 1 en een aantal assistent-trainers uit de A-jeugd.
Bij deze clinic zijn enthousiaste keepers van harte welkom, m...

Nieuwsafbeelding
Jeugd
Febru
6

AFGELAST: Alle wedstrijden/training

Zondag 7 februari zijn alle onderlinge wedstrijden en trainingen afgelast vanwege de verwachte sneeuwval. 
De trainingen van maandag 8 t/m donderdag 11 februari (week 6) gaan niet door in verband met de matige vorst- en sneeuwvoorspellingen.
In de loop van week 6 volgt een update voor de onderlinge wedstrijden op zaterdag 13 en zondag 14 februari.
Geniet v...

Nieuwsafbeelding
Hockey
Febru
5

Gezocht: Trainer/coach Dames 1 voor

Trainer/coach Dames 1 seizoen 2021/2022 Per 1 juni 2021 | ca. 12 uur per week
AMHC Westerpark is op zoek naar een trainer/coach voor Dames 1 (seizoen 21/22). Ons Dames 1 is een gedreven en hecht team dat bovenin de eerste klasse speelt. De wens is om het team de komende jaren aan te vullen met spelers die doorstromen vanuit de jeugd van Westerpark. Dames 1 is ons boegbeeld. Dat be...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
3

Corona-update #12: Er is nog veel o


Wat moet, dat moet. Misschien is dat een goede kenschets van de publieke reactie op de persconferentie van de minister president gisteravond. De basisscholen gaan volgende week weliswaar weer open, maar verder verandert er voorlopig helemaal niets. Ook niet voor de sport.
KNHB De KNHB, die eind vorig jaar nog streefdata gaf voor hervatting van de competitie, waagt zich nie...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
2

Gezocht: bestuurslid Hockey Technis

Vanaf volgend seizoen zoekt het bestuur een (of twee) nieuw bestuurslid technische zaken (HTZ). Heb je visie, durf je besluiten te nemen, krijg je energie van het aansturen van onze trainersstaf en werk je graag samen? Dan is deze rol jou op het lijf geschreven.
Als HTZ ben je verantwoordelijk voor alle zaken die met de inhoud van hockey te maken hebben, zoals beleid maken over traini...

Nieuwsafbeelding
Jeugd
Febru
2

We gaan door met onderlinge wedstri

Voor de weekenden 6/7 en 13/14 februari zijn weer wedstrijden gepland! De A en B jeugd speelt in elftalverband op een groot veld.  De C, D en 8E teams gaan verder met de 7 tegen 7 wedstrijden.  De 6E en F teams maken hun onderlinge wedstrijden af, waarbij er nog een paar F-teams aantreden als 6- tal tegen een 6E team.
Geen jeugdtrainingen in week 7 en 8  Van maandag...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Febru
1

Sneak preview van de nieuwe (beoogd


Wie wil Floris Harm opvolgen als nieuwe voorzitter van de leukste hockeyclub van Amsterdam? Dat was de vraag van de vacature die twee maanden geleden uitging. Met 31 januari als deadline om te reageren. Tot onze grote vreugde delen wij mee dat Steven de Bruijn zich heeft gemeld.
Wie is Steven de Bruijn? Steven is sinds 2017 via zijn kinderen Mick (M8E1) en Kate (M3F4) aan d...

Nieuwsafbeelding
Jeugd
Janua
31

1e ronde wedstrijden zondag 31 janu

De 1e ronde onderlinge wedstrijden zijn afgelast voor vandaag. In verband met vorst en gladheid zijn de velden nu niet bespeelbaar. De wedstrijden die starten om 11.30, 11.45 en 12.00 uur kunnen helaas niet doorgaan.
Een update voor de wedstrijden die starten vanaf 13.15 uur volgt voor 12.00 uur!...

Nieuwsafbeelding
Jeugd
Janua
31

Update 12 uur: alle wedstrijden afg

De velden zijn nog te hard, gevaarlijk bij wedstrijden dat ballen gaan stuiteren en valpartijen vanwege gladheid. Temperatuurstijging gaat ook veel trager dan voorspeld. Alle wedstrijden zijn vandaag afgelast.
(Ouder)training mini's gaat niet door in verband met de kou. Update StickFit senioren volgt via mail. ...

Nieuwsafbeelding
Senioren
Janua
29

StickFit gaat door met aangepaste t

Ondanks de avondklok kunnen de (jong)senioren, veteranen/veterinnen en trimmers gelukkig toch blijven sporten bij AMHC Westerpark.
Weliswaar in aangepaste vorm, d.w.z. met individuele hockeyoefeningen in combinatie met kracht en conditie. Dit doen we in 2-tallen en in carrouselvorm. Kortom: Stickfit!

LET OP: StickFit is op de volgende dagen en tijden: - Zo...

Nieuwsafbeelding
Jeugd
Janua
21

De winterbijdrage jeugd A t/m 8E wo

Helaas door omstandigheden kunnen we dit jaar niet in de zaal hockeyen, maar gelukkig is het wel mogelijk om te blijven trainen en spelen. De interne clubcompetitie is weer begonnen en alle jeugdteams zijn volop aan het trainen.
Zoals half december al gecommuniceerd is, wordt de winterbijdrage van 70 euro voor de A t/m 8E teams in januari gefactureerd via ClubCollect. De komende dagen...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
21

Corona-update #11: we gaan door, on

Beste Westerparkers,
Zoals het er naar uit ziet, gaat vanaf dit weekeinde een avondklok in: tussen 20.30 - 04.30 uur mag je niet meer op straat komen. Wat betekent dat voor de trainingen?
Jeugd Als je training vóór 20.00 uur is afgelopen blijft alles zoals het is; als je meteen na de training vertrekt moet je in staat zijn om vóór 20.30 uur thuis te zijn. Er zijn een paar ...

Nieuwsafbeelding
Jeugd
Janua
17

Wedstrijden op zondag 17 januari va

De wedstrijden die vanaf 13 uur gespeeld worden gaan gewoon door. De velden zijn weer bespeelbaar.
...

Jeugd
Janua
17

Wedstrijden op zondag 17 januari to

De wedstrijden tot 13 uur zijn afgelast wegens sneeuw op de velden. Om 11.30 worden de velden opnieuw beoordeeld. We hopen dat de wedstrijden vanaf 13 uur wel gewoon door kunnen gaan. We houden jullie op de hoogte!
...

Nieuwsafbeelding