homepage WP.JPG
Algemeen
Janua
28

Alle plastic bekers en kannen graag

Onze bekers zijn van hard plastic en kunnen we hergebruiken. Breng je bekers en kannen daarom terug naar de bar, dan kunnen ze (na de afwas) weer opnieuw gebruikt worden....

Jeugd
Janua
28

Uitnodiging coach-de-coach avonden

Coach-de-coach avonden jeugd Selectie- en opleidingsteams 11-tallen: maandag 10 februari 20.00 tot 22.00 uur olv Dick Nugteren Jongste jeugd (F en E): woensdag 26 februari 20.00 tot 22.00 uur olv Daan Glandorf Breedte-teams 11-tallen: maandag 9 maart 20.00 tot 22.00 uur olv Danny Simonis

Spelleidersavond jongste jeugd : dinsdag 25 februari 20.00 tot 22.00 uur ...

Nieuwsafbeelding
Jeugd
Janua
27

Stakingsclinic vrijdag 31 januari i

Stakingsclinic Sportways vrijdag 31 januari Van Hogendorphal: VOL!
Wel is er nog plek bij de stakingsclinic op Hurley 31 januari. Schrijf je in via Sportways, klik  hier .
Op vrijdag 31 januari gaan in heel Nederland alle meesters en juffen staken. Dat betekent een extra vrije dag! Voor jullie heel erg leuk, maar voor jullie ouders misschien wel wa...

Nieuwsafbeelding
Jeugd
Janua
21

Start veldtrainingen lentecompetiti

Start veldtrainingen jeugdteams + vaste keepers De veldtrainingen voor  alle  jeugdteams en voor de vaste keepers in de lentecompetitie starten in de week vóór de voorjaarsvakantie (maandag 10 t/m donderdag 13 februari). Deze trainingen zijn volgens het reguliere (hoofd)schema .  Vrijdag 14 februari zijn er geen trainingen. 
Let op! De ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
21

Vacature barmedewerk(st)er voor de

Wij zijn op zoek naar een barmedewerk(st)er (18+) voor de dinsdagavond in ons gezellige clubhuis, die ook bereid is af en toe op andere dagen in te vallen.
Tijden: van 19.00 uur tot ca. 23.30 uur Periode: maart t/m half juni 2020
Wij zoeken een persoon die als gastheer/vrouw enthousiast, flexibel en representatief is. Jij kunt, na een korte inwerkperiode, g...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
20

Het was gezellig druk tijdens de We

Pubquiz Teams knokten tegen elkaar tijdens de allereerste Westerpark Pubquiz, die door Heren 3 knap in elkaar gezet was. De quiz werd voorafgegaan door een benefietwedstrijd voor Merel en het afscheid van clubhuismanager Luud.
Samen proostten we op het nieuwe jaar. Voor wie niet bij de nieuwjaarsborrel kon zijn: de beste wensen voor een sportief 2020!
Foto's van d...

Nieuwsafbeelding
Jeugd
Janua
18

Stakingsclinic Westerpark zaalhocke

Stakingsclinic Westerpark vrijdag 31 januari 
Op vrijdag 31 januari gaan in heel Nederland alle meesters en juffen staken. Dat betekent een extra vrije dag! Voor jullie heel erg leuk, maar voor jullie ouders misschien wel wat lastig. Gelukkig kunnen wij jullie opvangen!

Deze vrijdag staat bij ons volledig in het teken van zaalhockeyen. In samenwerking met SportWays organi...

Nieuwsafbeelding
Senioren
Janua
13

De technische commissie senioren st

Technische Commissie senioren (TC senioren)
Tijd om ons voor te stellen! De TC senioren bestaat sinds drie jaar, omdat hockey-technische zaken voor de senioren ook geregeld moeten worden. Op dit moment bestaat de TC uit acht leden die zelf in prestatie-, breedte- en veteranenteams hockeyen. Je kan ons vinden op de website onder Algemeen/Commissies . Westerpark is een jonge ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
9

Donatie Schipholfonds aan AMHC West

Westerpark valt in de prijzen! Met dank aan A-coördinator Jacques Spaans (op de foto rechts) en bestuursleden Pieter de Vries Robbé en Maarten van Essen (op de foto links), die een subsidieaanvraag deden bij het Schipholfonds voor trainingsgoaltjes, veldafscheiders, trainingsballen, keepersmaterialen, noem maar op. Top gedaan, heren!
Het Schipholfonds stimuleert sportief...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
6

Uitnodiging Nieuwjaarsborrel/pubqui

Beste Westerparkers,
Een heel gelukkig en sportief 2020 gewenst! Kom proosten op een mooi nieuw jaar tijdens de Nieuwjaarsborrel op zaterdag 11 januari vanaf 16.30 uur op de club.  
Het bestuur, Heren 3 en de feestcommissie slaan de handen in één om op 11 januari een gezellige nieuwjaarsborrel en een pubquiz te organiseren. Wij zorgen voor de bubbels en de ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
31

Uitnodiging Nieuwjaarsborrel AMHC W

Beste Westerparkers,
Het jaar 2019 loopt al bijna ten einde, hopelijk hebben jullie een mooi, sportief jaar achter de rug. Waarschijnlijk hebben jullie de flyer al voorbij zien komen. Begin januari staat het eerste AMHC Westerpark evenement alweer voor de deur: De Nieuwjaarsborrel!
Het bestuur, Heren 3 en de feestcommissie slaan de handen in één om op zaterdag 11 jan...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
30

De (semi-)watervelden worden vanaf

Vanaf heden gaat de beregening in de wintermodus. 
Dit betekent dat de (semi-)watervelden, oefenveld 1E, veld 2, 3 en 4, niet meer gesproeid mogen worden. 
Een zand- en semiwaterveld (veld 1 en 2) mogen bij vorst gebruikt worden, doch bij iedere vorm van winterse neerslag en opvriezing mogen deze niet betreden worden. Het gebruik van een droog ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
17

Nieuwjaarsborrel/benefietwedstrijd/

Beste Westerparkers,


Mede namens het bestuur nodigt de feestcommissie senioren jullie uit op zaterdag 11 januari 2020 in het clubhuis voor de Nieuwjaarsborrel. 
Graag proosten we met jullie op het nieuwe jaar. Daarnaast wordt er een benefietwedstrijd georganiseerd voor onze eigen Merel Merkelbach die heeft te kampen met de gevolgen van een hockeyongeval.
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
16

Contributie te laat betaald = 40 eu

Geen bericht gehad over contributie? Als je geen bericht hebt ontvangen van ClubCollect inzake de contributiefactuur en geen mail van de penningmeester over de contributie, dan heeft ClubCollect niet je juiste contactgegevens; stuur dan z.s.m. een mail naar [email protected] zodat we je alsnog een contributiefactuur kunnen sturen.
Heb je wel bericht ontvan...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
15

Afscheid van Luud: het interviewRuim 2,5 jaar heeft Luud de Haas de scepter gezwaaid over het clubhuis van Westerpark. Ze is de eerste die dat heeft gedaan en onder haar is het clubhuis gegroeid tot wat het nu is; een frisse, gezellige plek, waar kinderen na de wedstrijd een tosti eten en de  senioren lekker komen borrelen . 
‘En niet te vergeten de feesten voor de senioren, de T...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
15

Uitnodiging Nieuwjaarsborrel/pubqui

Op zaterdag 11 januari a.s. heffen we met elkaar het glas op het nieuwe jaar.  Daarnaast organiseert de feestcommissie senioren een pubquiz èn nemen we officieel afscheid van Luud. 
Zien we jullie op de club? ...

Nieuwsafbeelding
Hockey
Decem
15

Plannen van de Technische Commissie

Voor alle teams zit de eerste helft van de competitie erop. Met doorgaans goede resultaten en veel hockeyplezier. Zo speelt JA1 voor het eerst in de clubhistorie op regionaal niveau in de subtop en is de sfeer op de velden van Westerpark zoals we die allemaal graag zien: gezellig.


In tien jaar hebben we met Westerpark al veel bereikt. Maar als club hebben we ambitie, dus ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
15

Afscheid van Bas en Aleid

Afscheid van Bas Vaessen en Aleid Doodeheefver (verantwoordelijk voor portefeuille Jeugd in het bestuur)


Hoe lang zijn jullie al verbonden aan Westerpark?
Anna en Suus zijn in 2013 bij de mini's gekomen. 


In welke teams spelen jullie kinderen?
Anna C2, Suus C1. Broertje en zusjes van Anna en Suus doen weer iets ande...

Nieuwsafbeelding
Hockey
Decem
15

Extra informatie over de zaal: trai

Het wedstrijdschema en de trainingsuren en locaties voor de zaalcompetitie zijn bekend. Ook dit jaar is het aantal toegekende uren veel minder dan gevraagd. De verdeling van de trainingsuren was dan ook weer een flinke puzzel. 
Graag nog even aandacht voor het volgende:


Wij hebben van een aantal hallen klachten dan wel schademeldingen gehad. Graag verzoeken wi...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
15

Even voorstellen: de nieuwe tuchtco

Vanaf dit seizoen heeft de tuchtcommissie een nieuwe samenstelling en wij willen ons graag aan u voorstellen. 
Wij zijn een onafhankelijk orgaan binnen de vereniging en komen in actie als er een klacht wordt ingediend. Dit kan via het bestuur gaan, maar in beginsel kan iedereen een klacht of melding indienen (bij het bestuur of rechtstreeks bij de commissie).   ...

Nieuwsafbeelding