homepage WP.jpg
Nieuwsafbeelding
Jeugd

Zaalhockeyschema's trainingen jeugd + winteragenda

28-11 Komend weekend (zaterdag 2 december) is voor alle jeugdteams alweer de laatste ronde van de veldcompetitie. Dat wil zeggen dat daarna, vanaf maandag 4 december (week 49), voor de teams O10 t/m O18 de wintertraining start: in principe wekelijks buiten op het veld met balken, en een aantal zaaltrainingen binnen in de periode tot het weekend van 10/11 februari. 
Zaaltrainingen

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

VERZET NAAR ZA 2 DEC: 2e kans verkoopmarkt (zaal)hockeyspullen 11 tot 14 uur in clubhuis

24-11 Met het zaalseizoen in zicht en de eerste helft van het veldseizoen bijna achter de rug, gaan we duurzaam de winter in. Dus is het tijd om je hockeyspullen een tweede ronde te gunnen, lekker duurzaam en ideaal zo voor de feestdagen. 
LET OP! Verzet naar zaterdag 2 december!  Vanwege te weinig inbreng van hockeyspullen, gaat de verkoopmarkt op zaterdag 25 november niet door.

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Hockey

Update zaalhockeycompetitie 2023-2024 Junioren/Senioren en agenda

23-11 We gaan de zaal weer in!  Van eind november tot half februari wordt er weer zaalhockey (trainingen en competitie) gespeeld door jeugdteams vanaf O10. Ook een aantal seniorenteams hebben zich opgegeven voor zaalhockeycompetitie.  
Lees in de bijlage hieronder alle informatie van de zaalcommissie goed door!  Bij vragen, mail naar [email protected].

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Algemene ledenvergadering dinsdag 12 december 20.00 uur

23-11 Op dinsdag 12 december a.s. vindt de ALV plaats in het clubhuis van AMHC Westerpark. Noteer deze datum vast in je agenda.
Uiterlijk twee weken van tevoren delen we de agenda en de bijbehorende stukken met jullie.
Dus: ALV 12 december a.s. in het clubhuis, inloop om 19.45, start om 20.00 uur.
Tot dan. Het bestuur

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Zaalclinic Heren 1 zondag 3 december voor O10 t/m O16

20-11 Op zondag 3 december organiseert Heren 1 een zaalclinic voor spelers in de leeftijdscategorieen O10 + O12 en O14 + O16. De clinic is gericht op het aanleren van zaaltechnieken. De kosten zijn 15 euro per speler (incl. limo en snack). 
Wil je net als Westerpark Heren 1 ook een topper worden in de zaal? Schrijf je dan nog snel in via de link hieronder. ๐Ÿ‘‡
H

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jongste Jeugd

Zet je schoentje vanaf maandag 20 november in het clubhuis (Funkey t/m O10)

19-11'O lieve Sint Nicolaas, kom ook eens bij mij ๐Ÿ’š En rij toch ons clubhuis niet stilletjes voorbij.' ๐ŸŽถ
Voor alle Funkeys t/m O10: zet je schoentje vanaf maandag 20 november in het clubhuis. Maak een mooie tekening voor de Sint en kijk vanaf maandag 27 november wat je in je schoentje vindt.๐Ÿ‘Ÿ๐ŸŽ

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Veld 4 AFGEKEURD voor wedstrijden en trainingen vanwege wateroverlast en schade

17-11 Helaas is veld 4 voor onbepaalde tijd afgekeurd voor wedstrijden en trainingen vanwege wateroverlast en toegebrachte schade aan het veld (als gevolg van vandalisme). 

Kijk op de website of in de Westerpark app naar tijd- en/of veldwijzigingen of eventuele afgelastingen. Gaat jouw wedstrijd niet door, dan ontvang je een persoonlijk bericht via mail en/of app

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Eindstand Grote Clubactie 2023: โ‚ฌ 9.885,60 ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ’š

15-11 Het zit er weer op. De Grote Clubactie van 2023 is afgelopen. Zeven weken lang verkochten jullie loten en hoe! Er werd een fantastisch bedrag voor de club opgehaald. Daarover hieronder meer.
Lotenverkoop is gesloten Het is niet meer mogelijk om loten te (ver)kopen en het is wachten op de trekking. Die is dit jaar op 28 november. Vanaf 29 november kunnen de mensen die een lot hebben

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Winnaars voorcompetitie jeugd 2023: 8 jeugdteams!๐Ÿ†

14-11Maar liefst 8 jeugdteams van AMHC Westerpark zijn 1e geรซindigd in de voorcompetitie: MO12-1, MO12-2, JO12-1, JO12-3, JO12-5, MO14-3, JO14-1 en MO18-3. Gefeliciteerd allemaal๐Ÿ† Bekijk hieronder de foto's van alle winnaars en lees hoe de spannende voorcompetitie is verlopen.
Veel succes en plezier nog voor alle jeugdteams in de herfstcompetitie! 
MO12-1 In de

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Hockey

5-Daagse herfst hockeycursus voor starters vanaf 1 november op de woensdagavond

24-10 Wil je kijken of hockey iets voor jou is? ๐Ÿ‘ Schrijf je dan in voor de 5-daagse herfstcursus! ๐Ÿ‘‰ Volg snel een "crash course" bij AMHC Westerpark en leer de basics: stoppen, flatsen, dribbelen, scoren en meer!
โœ” Krijg in korte tijd je eerste hockey skills onder de knie โœ” De basis + regels worden rustig aan je uitgelegd  โœ” Kom lekker buiten sporten en maak kennis met de leukst

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

NOG PLEK VOOR JEUGD en SENIOREN in een aantal teams dit seizoen; train een keertje mee!

8-10 Update 8 oktober 2023: nog plek voor Jeugd en Senioren in seizoen 2023-2024
Dit seizoen is er nog plek in een aantal categorieรซn Jeugd: 
Funkeys: nog plek voor jongens. Mini's: nog plek voor jongens en een aantal meisjes. Onder8: nog plek voor jongens. Onder9: nog plek voor jongens en een paar meisjes (in trainingsteam).

Lees verder

Nieuwsafbeelding
App

Gebruik de Westerpark-app!

13-9 Heb je de AMHC Westerpark-app al? 
*Home: alle info over je trainingen en wedstrijden. Laat weten of je aan- of afwezig bent bij de training/wedstrijd. Trainingsoefeningen (van Hockeyfood) vind je als je klikt op je training. Ook zie je de clubagenda en bovenin op je timeline de nieuwste clubberichten.
*Teams: je persoonlijke team(s) met o.a. schema wedstrijden,

Lees verder