homepage WP.JPG
Nieuwsafbeelding
Hockey

Trainingsschema jeugd seizoen 2020-2021 ONLINE (onder voorbehoud)

3-7 LET OP! Het hoofdschema voor de trainingen is onder voorbehoud.   We zijn afhankelijk van onze veldcapaciteit en de schoolroosters van onze (jeugd)trainers. Met name moeten wij rekening houden met de college-spreiding bij de hogescholen en universiteiten komend schooljaar in verband met het corona-virus.  Het schema is zo ingedeeld dat op veld 1 (zand) maar 1 x getraind wordt d

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Nieuwsbrief AMHC Westerpark juli 2020 (einde seizoen)

3-7Link naar de nieuwsbrief:  https://mailchi.mp/b8656cb9c663/nieuwsbrief-amhc-westerpark-juli2020
Beste Westerparkers,
Samen. Het is het woord waar Rutte de afgelopen maanden in zijn persconferenties geen genoeg van kon krijgen: "We doen het samen”. Bij Westerpark zeggen we dat al jaren. En terecht. De vereniging, dat zijn wij samen. Wij: jeugd, senioren, o

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Ons clubhuis is weer open! Barmedewerk(st)ers gezocht per half augustus

2-7 Ons clubhuis en de bar is weer open!
Wij zijn op zoek naar barmedewerk(st)ers (18+) in ons gezellige clubhuis per half augustus. Dagen en tijden in overleg.
Ben jij enthousiast, flexibel en representatief ? Jij kunt, na een korte inwerkperiode, goed zelfstandig werken en je zorgt tijdens jouw dienst voor het beheer van de bar (facilitair en logistiek) en het clubhu

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

AANGEPASTE CORONA-RICHTLIJNEN AMHC Westerpark jeugd en senioren per 1 juli

30-6 Aangepaste corona-richtlijnen AMHC WESTERPARK (jeugd en senioren) Per 1 juli worden de corona richtlijnen van het RIVM versoepeld. Dat heeft grote gevolgen voor de manier waarop we vanaf die datum kunnen trainen en spelen. Daarom heeft AMHC Westerpark een nieuw protocol gemaakt dat vanaf 1 juli 2020 ingaat. Het is veel informatie, maar het is belangrijk dat iedereen de inhoud goed doo

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Penningmeester(s) gezocht (bestuursfunctie)

23-6 Penningmeester(s) gezocht
Help jij met je financiële kennis de club verder? Wil je bijdragen aan een financieel gezonde club, de club begeleiden bij verdere professionalisering en met het bestuur het beleid bepalen? 
Na 3 jaar zullen de penningmeesters de verantwoordelijkheid voor de financiën overdragen. 
Is het iets voor jou? 

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Algemene Ledenvergadering verplaatst naar dinsdag 25 augustus 20.00 uur

4-6 Beste Westerparkers,
In een normaal jaar houdt de vereniging altijd aan het einde van het seizoen een Algemene Ledenvergadering, waar het bestuur onder andere de begroting voor het volgende seizoen aan de leden voorlegt. Ook dit jaar stond de ALV gepland, om precies te zijn op 17 juni.
Maar dit is geen normaal jaar, dat hoeven we jullie niet uit te leggen. Daarom h

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Bovelander hockeykampen op AMHC Westerpark in de zomervakantie

28-5  
GOED NIEUWS!  DE BOVELANDER HOCKEYKAMPEN OP AMHC WESTERPARK IN DE ZOMERVAKANTIE GAAN DOOR!
Ben jij er klaar voor? Bovelander komt deze zomervakantie naar AMHC Westerpark met het vetste hockeykamp! Het hockeykamp staat in het teken van hockey en plezier. Drie dagen lang dagen we je uit tot alles wat met hockey te maken heeft.
Wat en wanne

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Informatie teamindeling jeugd seizoen 2020-21 (deel 2) en belangrijke data trainingen

23-5 Jeugdleden A t/m Mini Dit seizoen eindigt anders dan andere jaren en het volgende seizoen begint ook anders: zo trainen we met álle teams langer door en zullen we eerder starten met het nieuwe seizoen, en is de Witte Rookdag op zaterdag 27 juni voor een deel van de teams. 
In de bijlage is een uitgebreid overzicht opgenomen van de trainingen en activiteiten de komende m

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Senioren

ACTIE voor jong senioren (18 t/m 25 jaar): geen inschrijfgeld voor seizoen 2020-21

7-5 Word lid van AMHC Westerpark voor maar €320,- zonder inschrijfgeld. De voordeligste hockeyclub van Amsterdam tijdelijk nog voordeliger voor jong senioren!
AMHC Westerpark heeft al de laagste contributie voor senioren van Amsterdam. Voor het seizoen 2020-21 betalen nieuwe leden van 18 tot en met 25 jaar geen inschrijfgeld. 
Westerpark is ook: Gezellig

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Fietsroute door het Westerpark + fietspad Arlandaweg (bij Sloterdijk) afgesloten

30-4 Fietsers let op!  Tot en met woensdag 30 september 2020 is het Brettenpad tussen de Polonceaukade en de Molenwerf in het Westerpark afgesloten. Je kan via het schelpenpad (langs de volkstuintjes) omrijden.
Ook is het fietspad langs de Arlandaweg (bij Sloterdijk) tot september gedeeltelijk afgesloten (omleiding via het Belastingkantoor).
Om deze omleidingen te

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

SportWays hockeykampen in herfstvakantie op AMHC Westerpark

25-2 SportWays hockeykampen: nergens leer je zoveel tijdens één kamp!
Ben je READY voor de SportWays dagkampen? Ga in herfstvakantie aan de slag met de backhand of perfectioneer jouw basishouding... Alle kampen zijn zorgvuldig afgestemd op jouw leeftijd en wensen ( lees hier meer ). Jij komt gegarandeerd als betere hockeyer thuis. Tot snel bij één van onze hockeykamp

Lees verder