header.jpg
Nieuwsafbeelding
Algemeen

Nieuwsbrief december 2016

5-12 De laatste nieuwsbrief van 2016! Hockey gaat volop door: in de zaal, in de midwintercompetitie, winterhockey voor de senioren en allerlei feestelijkheden! 
We wensen jullie mooie feestdagen toe!
Klik voor de nieuwsbrief van december 2016:    • Van het bestuur: Het roer moet om! • Even voorstellen…bestuursleden Jeugd • Tijd voor

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Invullen TIPS: 14 december coach/tr

21-11
Op woensdag 14 december organiseert de technische commissie een verplichte avond voor de trainers en coaches van de A t/m D jeugdteams waarbij de vorderingen van de teams en de spelers worden besproken. Dit geldt voor zowel de selectieteams als de breedteteams.
Alle trainers en coaches worden vóór die datum gevraagd de TIPS in te vullen. Deze en andere rel

Lees verder

Jeugd

Jaarschema 16-17 jongste jeugd & ju

8-11Voor seizoen 2016/2017 hebben wij voor u de belangrijkste hockeydata op een rij gezet. Zo kunt u zien in welke periode er wel/geen training en wedstrijden gepland zijn (bv rondom vakanties). Voor de tijdstippen van trainingen en wedstrijden verwijzen we u naar de site en/of app

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Trainingsschema zaalhockey

24-10De selectieteams zijn weer begonnen met zaalhockey in de Van Hogendorphal. Alle teams zijn per mail geïnformeerd. Voor het zaal-trainingsschema, klik hier.

Lees verder

Nieuwsafbeelding
App

Pietenspellen ipv training

3-12De bevroren velden weerhielden de pieten er niet van om samen met de mini's fanatiek hockeyspelletjes te doen. Sint keek goedkeurend toe en vond hun inzet een Pietendiploma waardig.

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Senioren

Vandaag TD (vanaf 16 uur)

27-11Vanmiddag (zondag 27 nov) is het weer TD! Vanaf 16 uur gaat de tap open en kunnen de voetjes van de vloer!

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Kaartverkoop AB of CD-feest gestart

21-11
Het is weer tijd voor een goed feest! Tijdens het Westerparty-weekend zijn er twee feesten: Het  CD-feest op 9 december vanaf 20.00 tot 00.00 uur. Het AB-feest is op 10 december vanaf 21.00 tot 01.00 uur.  DJ Kevas – die ook in de Escape heeft gedraaid – komt op onze club! 

Info CD-feest De deur

Lees verder