homepage WP.JPG
Nieuwsafbeelding
Jeugd

Belangrijke data voorbereiding teamindelingen jeugd 2020-2021

7-4 Beste ouders/verzorgers van jeugdleden A t/m 6E,
Het hockeyseizoen is voorlopig abrupt tot een einde gekomen, maar zal wellicht op een of andere manier worden voortgezet. Hierin zijn we grotendeels afhankelijk van de overheid en de KNHB. Door de coronacrisis hebben kinderen minder gespeeld en trainers en coaches minder gelegenheid gehad om de vaardigheden van de spelers te beoord

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Challenge 4 van Westerpark Dames 1

6-4 Challenge nummer 4 van Guusje Westerpark Dames 1
Bekijk het filmpje van Guusje op  YouTube  of kijk op Instagram Dames 1 (westerparkdames1) of Insta Westerpark (amhcwesterpark).
Kan jij dit ook? Of heb jij zelf een leuk idee? Laat het ons zien in een filmpje. Tag @westerparkdames1 en @amhcwesterpark in je verhaal/bericht op Insta of mail je filmpje n

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Challenge 3 van Westerpark Dames 1

31-3 Challenge nummer 3 van Lisanne Westerpark Dames 1
Bekijk het filmpje van Lisanne op YouTube of kijk op Instagram Dames 1 (westerparkdames1) of Insta Westerpark (amhcwesterpark).
Kan jij dit ook? Of heb jij zelf een leuk idee? Laat het ons zien in een filmpje. Tag @westerparkdames1 en @amhcwesterpark in je verhaal/bericht op Insta of mail je filmpje naar w

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

(Financiële) AMHC Westerpark update

30-3 Beste Westerparkers,
In deze bijzondere tijd waarin de hockeyactiviteiten zijn stilgelegd als gevolg van de maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen, zou je je kunnen afvragen welke gevolgen dit heeft voor het hockeyseizoen. Komende dinsdag 31 maart wordt door het kabinet besloten hoe het verder moet met de coronamaatregelen na 6 april. Waarschijnlijk komt de KNHB

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Opnieuw extra maatregelen corona-virus: sportclub op slot!

15-3 Beste Westerparkers,


Zoals niemand ontgaan zal zijn, zijn er nog strengere maatregelen genomen om de verspreiding van het corona-virus af te vlakken. Scholen, horeca en sportclubs zijn sinds vanavond 18 uur allemaal gesloten. Aanvullende maatregelen worden niet uitgesloten.
Dit betekent dat onze hockeyvereniging in ieder geval ook tot en met 6 april a.s. op slot is

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Nieuwsbrief AMHC Westerpark maart 2020

12-3 Beste Westerparkers,
Welkom terug! Lees hier de kersverse nieuwsbrief. Na de lange winterweken van zaalcompetitie of winterstop, mogen we de wei weer in. Het is mooi om te zien hoe het leven op de club de afgelopen dagen weer opbloeide, met dezelfde uitbundigheid waarmee de narcissen de afgelopen weken uitkwamen.
Niet dat de vereniging stil lag de afgelopen ma

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Clubtenue nodig? Opgelet: niet alle maten zijn meer verkrijgbaar

10-3 Het sponsorcontract met onze vaste kledingleverancier, Sportpaleis, loopt deze zomer af. Verlenging is mogelijk. Ook is het mogelijk dat we wisselen van kledingsponsor. Op dit moment onderzoekt de sponsorcommissie hoe concurrerend andere leveranciers zijn. 
Het kan dus zijn dat we ter zijner tijd van kledingsponsor wisselen; Sportpaleis is hiervan op de hoogte. Om te voorkom

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Fietsroute door het Westerpark tussen Polonceaukade en Molenwerf afgesloten (omleiding)

8-3Fietsers let op! Vanaf maandag 9 maart tot en met woensdag 30 september 2020 is het Brettenpad tussen de Polonceaukade en de Molenwerf in het Westerpark afgesloten. Je kan via de omleiding richting de kinderboerderij in het park, daarna naar links over het schelpenpad langs het spoor en aan het einde word je vanzelf weer naar het fietspad geleid (langs het kerkje).
Fiets altijd

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Seizoen 2020-2021: inschrijven en opzeggen vóór 1 mei 2020

2-3 Inschrijven seizoen 2020-2021 Voor volgend seizoen kun je je inschrijven voor elke leeftijdscategorie. Wegens de grote animo voor AMHC Westerpark moeten wij in de meeste categorieën loten (met name bij de meisjes in de jongste jeugd: F en E). Bij de mini's (meisjes en jongens) is nog plek! Schrijf je snel in. Meer informatie hierover staat in ons  plaatsingsbeleid .

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

SportWays hockeykampen in de mei- en herfstvakantie op AMHC Westerpark

25-2 SportWays hockeykampen: nergens leer je zoveel tijdens één kamp!
Ben je READY voor de SportWays dagkampen? Pak je agenda er alvast bij, want de data van de leukste en leerzaamste hockeykampen voor 2020 zijn bekend! Ga in de mei- en herfstvakantie aan de slag met de backhand of perfectioneer jouw basishouding... Alle kampen zijn zorgvuldig afgestemd op jouw leeftijd en wensen

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Hockey

Westerpark zoekt per direct een ervaren (jeugd)trainer en voor komend seizoen een keeperstrainer

7-2 AMHC Westerpark zoekt per direct een ervaren (jeugd)trainer en voor komend seizoen een keeperstrainer  Training geven bij Westerpark: plezier in hockey, een enthousiaste en gezellige trainersgroep, prima vergoeding en uitstekend bereikbaar.
Westerpark is een jonge en snel groeiende vereniging in Amsterdam West. In 10 jaar zijn we gegroeid tot een echte familieclub me

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Hockey

Westerpark zoekt per direct: assistent-trainer Heren 1 en trainer/coach Jong Dames 1

7-2 AMHC Westerpark zoekt per direct een assistent-trainer voor Heren 1 en een trainer/coach voor Jong Dames 1 Training geven bij Westerpark: plezier in hockey, een enthousiaste en gezellige trainersgroep, prima vergoeding en uitstekend bereikbaar.
Westerpark is een jonge en snel groeiende vereniging in Amsterdam West. In 10 jaar zijn we gegroeid tot een echte familieclub met 1.

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Training- en wedstrijddagen jongste jeugd en junioren seizoen 19-20

10-10Een handige kalender van  alle training - en wedstrijddagen voor de jeugd voor het seizoen 2019-20: zie bijlage
Voor de invulling van dit schema (dus op welke tijden je traint of speelt) verwijzen we naar het  wedstrijdschema  en het  trainingsschema . Deze zijn ook te vinden op de Westerpark app.
Heb je vragen over de jaarplanning, mail d

Lees verder