header.jpg
Nieuwsafbeelding
Algemeen

Nieuwsbrief februari 2017

9-2
De sneeuw is nog in het land, maar de clubmanagers, trainers en vrijwilligers op de club zijn volop bezig met de voorbereidingen voor de lentecompetitie. En daar hebben we jouw hulp bij nodig, zeker met de groei van onze prachtige club. Lees er alles over in deze nieuwsbrief.

In de nieuwsbrief van februari 2017 :

- Van het bestuur
- In m

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Met spoed een wedstrijdsecretaris J

26-1 We vragen met spoed jullie hulp! De wedstrijdsecretaris jeugd (Jeff) heeft per direct zijn werkzaamheden voor de club neergelegd in verband met privé omstandigheden.
We zoeken daarom met spoed een nieuwe wedstrijdsecretaris jeugd.
Wat doet deze persoon: - Zorgt voor het inplannen en afhandelen van de jeugd wedstrijden (ABC);  (drie/vier maa

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Inschrijvingen voor seizoen 17/18 g

7-1De inschrijvingen voor nieuwe leden voor seizoen 2017-2018 zijn geopend. Schrijf je in vóór 1 april 2017 (dus t/m 30 maart) als je volgend seizoen bij Westerpark wilt komen hockeyen. Vanaf 1 april zijn de inschrijvingen gesloten. In geval van meer aanmeldingen dan plaatsen wordt er geloot. Voor meer info verwijzen we naar het plaatsingsbeleid van AMHC Westerpark.
Lees verder

Jeugd

Jaarschema 16-17 jongste jeugd & ju

8-11Voor seizoen 2016/2017 hebben wij voor u de belangrijkste hockeydata op een rij gezet. Zo kunt u zien in welke periode er wel/geen training en wedstrijden gepland zijn (bv rondom vakanties). Voor de tijdstippen van trainingen en wedstrijden verwijzen we u naar de site en/of app

Lees verder

App

Trainingen 23/2 afgelast

23-2De veldtrainingen op donderdag 23 februari zijn afgelast vanwege de hevige weersomstandigheden. Het is niet veilig op de velden.

Lees verder

App

Senioren trainen door in de voorjaa

20-2Deze week (20-24 feb) is het voorjaarsvakantie voor de jeugd. Voor de senioren is het clubhuis gewoon open. Seniorentrainingen gaan dus door.

Lees verder