homepage WP.JPG
Nieuwsafbeelding
Jeugd

Week 48 (25-11 t/m 29-11) zaal- én veldtrainingen jeugd

19-11 Week 48 staat als een aparte week in het trainingsschema op de site en de Westerpark-app. De veldtrainingen van een aantal teams zijn in deze week uit het trainingsschema gehaald i.v.m. zaaltraining. De zaaltrainingen zijn nog niet zichtbaar, deze volgen zo spoedig mogelijk zodra het wedstrijdschema voor de zaal bekend is.  Zaaltraining gaat voor veldtraining .
We

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Reminder: Algemene Ledenvergadering met Bingo & Brainstorm op woensdag 20 november; meld je aan

18-11 Beste Westerparkers,
Hierbij nodigen we je uit voor de komende  Algemene Ledenvergadering   op woensdag 20 november 2019: ALV met Bingo & Brainstorm . Deze wordt gehouden in het clubhuis. Inloop om 19.30, start om 20.00 uur.
Aanmelden We stellen enorm prijs op je aanwezigheid en willen graag dat je je aanmeldt (via  [email protected]

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Westerpark bakfiets voor onze jarige beheerder Kees!

12-11Vandaag is Kees Scheijbeler 72 jaar geworden en dat hebben we afgelopen zondag gevierd met een cadeau, een gebakje en jawel een heuse Westerpark bakfiets voor Kees. Daarmee kan hij sneller en makkelijker met materialen langs onze velden.  Kees, een fijne verjaardag en proficiat met deze mooie leeftijd!
Met veel dank aan Rikkert van Bergen (Heren 4) voor het regelen en o

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Arbitrage

Betaald fluiten op zondag en CS+ klas gestart

8-11
Betaald fluiten op zondag AMHC Westerpark staat betaald fluiten toe op zondag door een besloten groep van erkende clubleden met CS+ die voldoende vrijwilligerswerk verrichten voor de club.
Op zondag blijkt er bij meerdere seniorenteams een grote behoefte te zijn een scheidsrechter in te huren in plaats van zelf de fluitbeurt te vervullen. Tegelijk zijn er een

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Senioren

Kerstdiner in clubhuis georganiseerd door Heren 1 voor senioren en ouders van jeugdleden

3-11 Beste senioren en ouders van jeugdleden,
Graag nodigt Westerpark H1 je uit voor het Westerpark Kerstdiner 2019!  Wat? Een compleet, door Heren 1, verzorgde avond met 4-gangen diner en 4 wijntjes  Waar? Clubhuis AMHC Westerpark  Wanneer? 14 december 2019 vanaf 17:30 uur Prijs: €50,- p.p. Thema: Westerpark

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Herbruikbare hard-plastic glazen op de club! graag retour aan de bar

31-10
Hard-plastic glazen (doorzichtig) Per heden willen we op de club zo weinig mogelijk gebruik maken van wegwerp-plastic glazen. Naast de welbekende gekleurde limonade bekers, hebben we nu ook hard-plastic doorzichtige (bier)glazen. Deze glazen hebben dezelfde inhoud als de  wegwerp-plastic glazen. Alleen op grote feesten gebruiken we vooralsnog wegwerp glazen.  <

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Nieuwsbrief AMHC Westerpark najaar 2019

28-10
Beste Westerparkers,
De nieuwsbrief dit najaar in een nieuw jasje! Het gaat goed met onze mooie club. Veel jeugdteams hebben met de voorcompetitie een vliegende start gemaakt; voor hen is het alweer tijd voor de herfstcompetitie. Bij de senioren valt Dames 1 op. Na hun kampioenschap vorig seizoen in de 2e Klasse blijken ze ook in de 1e Klasse een ge

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Informatie-avonden zaalhockey jeugd voor teamleiders, coaches en scheidsrechters (8E t/m A)

19-10
Om de teamleiders, coaches en scheidsrechters van alle teams die de zaal in gaan (8E t/m A) goed voorbereid te laten beginnen aan de zaalcompetitie, zijn er voor hen informatie-avonden georganiseerd. De planning hiervoor is als volgt:
Woensdag 30 oktober: teamleidersavond van 19.30 tot 20.30 uur verzorgd door Annelies van Zutphen. Zij zal aandacht besteden aan o.a.

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Wordt jouw soep dit seizoen de Westerpark soep?

18-10  Op woensdag, donderdag en vrijdag is het mogelijk om op de club een maaltijd te eten (op aanvraag). Je kan op deze dagen ook een heerlijk soepje nuttigen. Nu willen we de soep meer onder de aandacht brengen.
Vind jij het leuk om je favoriete soep te maken? Kom dan naar het clubhuis, duik de keuken in en we gaan jouw soep verkopen (op vrijwillige basis). Geef aan Luud, de cl

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Sponsoring

Altijd 20% korting op (zaal)hockeysticks bij het Sportpaleis voor leden van AMHC Westerpark

16-10
Voor de komende zaalcompetitie heeft onze sponsor het Sportpaleis (Jan van Galenstraat) weer een fraaie actie voor leden van AMHC Westerpark. Net als op de veldsticks geven zij ook op ALLE zaalsticks permanent 20% korting!
Het Sportpaleis heeft een groot aanbod in junior & senior zaalsticks van bekende A-merken zoals o.a. Adidas, Osaka, Dita, Grays, Indian Ma

Lees verder

Nieuwsafbeelding
App

Gebruik de Westerpark-app

12-9 Heb je de Westerpark-app al? Hierin staat alle info over je team, trainings- en wedstrijdtijden en zie je al het nieuws over de club.
Je kunt de app downloaden: In de Appstore: 
AMHC Westerpark van AMHC Westerpark https://apps.apple.com/nl/app/amhc-westerpark/id1140179223
Of via de Google playstore:  https://play.google.com/store/ap

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Training- en wedstrijddagen jongste jeugd en junioren seizoen 19-20

10-10Een handige kalender van  alle training - en wedstrijddagen voor de jeugd voor het seizoen 2019-20: zie bijlage
Voor de invulling van dit schema (dus op welke tijden je traint of speelt) verwijzen we naar het  wedstrijdschema  en het  trainingsschema . Deze zijn ook te vinden op de Westerpark app.
Heb je vragen over de jaarplanning, mail d

Lees verder