homepage WP.JPG
Nieuwsafbeelding
Jeugd

GEEN jeugdtrainingen donderdag 14 t/m vrijdag 22 oktober ivm train-de-trainer en herfstvakantie

12-10 Train-de-trainer sessie Op donderdag 14 oktober is er voor de jeugdtrainers een opleidingsmiddag. De reguliere jeugdtrainingen komen hierdoor te vervallen.
Op deze middag worden onze jeugdtrainers bijgeschoold. Opleiden van het technisch kader is belangrijk om het niveau van de trainingen te blijven verbeteren. 
Herfstvakantie Van vrijdag 19 oktober t/m zaterdag 23 o

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Senioren

Eerste echte TD van dit seizoen (Oktoberfest) op zondag 31 oktober a.s.

10-10 De zomer is zo goed als voorbij, de zon maakt plaats voor wind & regen, koude corona’s worden vervangen door grote pullen bier. Want jawohl, Oktober ist da!
Op zondag 31 oktober geht Westerpark los mit das Oktoberfest TD! Stof je dirndl af, breng je lederhosen naar de stomerij en zorg dat je stembanden zijn opgewarmd want dit wil je niet missen.  Verwacht alles wat je van een

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Hockey

Update over de zaalcompetitie en de teams/teamsamenstellingen

10-10 Vorige maand heeft de zaalcommissie laten weten wanneer de wedstrijden starten en vanaf wanneer we in de zaal en buiten met balken gaan trainen, zie de mail van 11 september.
 
Trainingen
Het is nog niet bekend waar en wanneer de zaaltrainingen plaats zullen vinden. Uitgangspunt van de club is dat alle teams zoveel mogelijk de gelegenheid krijgen om tijdens de zaal

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Nieuwe coronamaatregelen gaan vanaf morgen in (25 september)!

24-9 Wat betekent dat voor onze club?
De verplichting om 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren buiten het veld wordt losgelaten. Om de risico’s op nieuwe besmettingen te verkleinen en met elkaar te blijven genieten op de club, zijn we verplicht ons te houden aan de volgende maatregelen voor alle bezoekers van dertien jaar en ouder:
 
Met betrekking tot de horeca

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Samen fietsen!

15-9 De afgelopen weken hebben er zich weer een aantal incidenten voorgedaan op de weg van de sportclub richting Sloterdijk en het Westerpark. Graag dus weer even aandacht voor het volgende.
 
Nu het weer vroeger donker wordt, willen we iedereen oproepen om goed op elkaar te letten. Zorg ervoor dat je samen met een groepje (bij de jeugd met een ouder als begeleider) na training o

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Sponsoring

Westerpark doet weer mee aan de Grote Clubactie: help de club!

13-9 Beste Westerparkers,
 
Zaterdag 18 september start de Grote Clubactie. Westerpark doet ook mee en natuurlijk willen we weer zoveel mogelijk loten verkopen.
 
Waarom doen we mee?
Met de opbrengst van de lotenverkoop willen we zaalhockeybalken aanschaffen zodat we dit seizoen ook op onze eigen velden kunnen trainen voor de zaal

Lees verder