homepage WP.JPG
Nieuwsafbeelding
Algemeen

REMINDER: Algemene Ledenvergadering maandag 12 december 20.00 uur

8-12 Beste Westerparkers,
Hierbij nodigen we jullie uit voor de komende Algemene Ledenvergadering op maandag 12 december a.s. Deze wordt gehouden in het clubhuis. Inloop om 19.45 uur, start om 20.00 uur.
De agenda ziet er als volgt uit: - Definitief vaststellen agenda - Goedkeuren notulen ALV 14 juni* en 5 juli 2022* - Update Westerpark eerste helft seizoen 22/23 - Consultat

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

REMINDER: Oud Westerpark shirt (HD logo) omruilen bij Hockey District t/m 15 dec a.s.!!

2-12 Het is mooi om te zien dat het merendeel van onze leden inmiddels in het nieuwe The Indian Maharadja hockeytenue speelt. Vanaf juli 2023 moeten we allemaal over op het nieuwe tenue.
Een klein deel van onze leden loopt nog in het vorige thuisshirt met zwart Hockey District logo op de borst. Dat is zonde want dit vorige shirt kan kosteloos omgeruild worden voor een nieuw The Indian

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Roos Konings geselecteerd als keepster voor Nederlands jeugdteam onder 15 jaar!

2-12 Van harte gefeliciteerd Roos met deze geweldige prestatie!­čĺ¬ Roos is 14 jaar, maar keept dit seizoen bij het Westerpark team MO18-1. Ze geeft zelf ook keeperstraining aan jeugdleden. Roos vertelt hieronder hoe de selectieprocedure Nederland U15 (centraal) in zijn werk gaat.
De Nederlands U15 selectie (jongens en meisjes) wordt gedurende de eerste seizoenshelft samengesteld uit sp

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Zaalhockeyschema trainingen jeugd is bekend + agenda overzicht jeugd

22-11 Komend weekend (zaterdag 26 november) is voor bijna alle jeugdteams alweer de laatste ronde van de veldcompetitie. Dat wil zeggen dat daarna, vanaf maandag 28 november (week 48), voor de teams O10 t/m O18 de wintertraining start: wekelijks op het veld met balken, en 4 à 5 zaaltrainingen in de periode tot medio februari. De veldtrainingen zijn steeds op dezelfde dag en tijd, de zaaltrainingen v

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Nieuwsupdate AMHC Westerpark november

7-11 Beste Westerparkers,
AMHC Westerpark is vol in bedrijf. Er wordt druk getraind en competitie gespeeld op onze mooie (water)velden. In het clubhuis zie je teams die gezellig blijven eten of er is een leuk evenement georganiseerd. Onze vrijwilligers en medewerkers maken dit alles mogelijk en houden onze club met ca. 1.600 leden draaiende. 
Om goed op de hoogte te blijven

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Kijk in het clubhuis of in container 3, er ligt vast iets van jou bij!

2-11Er blijft heel veel liggen op de club! De gele bak in het clubhuis puilt uit van de spullen. Deze spullen zijn verhuisd naar de groene container beneden naast het clubhuis (container 3). 
Vanaf november bewaren we de gevonden voorwerpen 1 week in het clubhuis, daarna krijgen de spullen een plekje in de groene container. Alles wat langer dan 6 weken blijft liggen, wordt ve

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Kom werken achter de bar in ons gezellige clubhuis!

13-10Op zoek naar een leuke (bij)baan? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zoeken per direct gezellige en flexibele barmedewerk(st)ers die ons team komen versterken (16+). Uren nader overeen te komen.
Geïnteresseerd? Spreek de clubhuismanager Gerard even aan of stuur hem een appje: 06 41458628.

Lees verder