homepage WP.JPG
Nieuwsafbeelding
Jeugd

Hockeyen met Noor de Baat (Jong Oranje) tijdens SportWays in de meivakantie

13-4 Ga je mee het hockeyveld op met Noor?Wil jij de laatste weken van dit hockeyseizoen met gloednieuwe skills op het hockeyveld schitteren? Tijdens het hockeykamp van SportWays in de meivakantie komt niemand minder dan Noor de Baat langs om samen met jou aan de slag te gaan met jouw basistechnieken én om jou haar beste hockeymoves te leren.

Noor speelt al sinds haar zestiende b

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Inschrijven en opzeggen voor 1 mei 2021!

6-4
Inschrijven voor 1 mei Inschrijven voor seizoen 2021-2022 Funkey t/m A categorie (en dus voor kinderen geboren vóór 1-10-2016) is mogelijk tot en met 30 april 2021 via het inschrijfformulier op de website.
Jongens in de Funkey en mini leeftijd (5 en 6-jarigen) krijgen vrijwel direct reactie of er een plekje voor hen beschikbaar is. Voor meisjes vindt er doorgaan

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Paasweekend (2 t/m 5 april), trainings- en wedstrijdschema jeugd komende periode

31-3 Het paasweekend komt eraan; even geen hockey. Van vrijdag 2 april tot en met maandag 5 april zijn er géén jeugdtrainingen en géén wedstrijden.
Trainingschema Het trainingsschema vanaf woensdag 31 maart is aangepast vanwege de gewijzigde avondklok. Een aantal jeugdteams hebben een andere trainingstijd en -duur. Kijk dus go

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

SportWays hockeykampen op Westerpark in de mei-, zomer- en herfstvakantie

16-3 Wat ga jij in de meivakantie doen?Hockeyschoenen gestrikt? Schone hockeysokken aan? En een nieuwe grip om je stick gedaan? Dan ben jij klaar om de laatste maanden lekker te hockeyen! Wil jij óók in de meivakantie blijven hockeyen? Schrijf je dan snel in voor het SportWays Hockeykamp bij ons op de club!
Tijdens het hockeykamp kun jij naar hartelust hockeyen. Samen met de enthousiaste hoc

Lees verder