homepage WP.JPG
Nieuwsafbeelding
Algemeen

De contributie is verstuurd / inning verloopt via ClubCollect

21-9 De contributiefacturen voor het seizoen 2020-2021 zijn verstuurd. Een paar punten van aandacht:
1. De Winterbijdrage voor de zaalhockeycompetitie voor de juniorleden A t/m E8 is niet opgenomen in deze factuur, omdat we afwachten tot de KNHB een definitieve beslissing neemt of de competitie gaat starten. Indien de competitie doorgaat, zal de Winterbijdrage in oktober worden gefactureer

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Registratieplicht AMHC Westerpark voor spelers en bezoekers

18-9 Onze club is vanwege COVID-19 verplicht de bezoekers op onze hockeyclub te registreren. Bij eventuele coronabesmettingen kunnen we snel en accuraat reageren en meewerken aan contactonderzoek van de GGD.
We proberen het zo makkelijk mogelijk te maken voor onze spelende leden, hun ouders en bezoekers.
Registratie gebeurt op twee manieren Spelers: Alle spelers melden via de

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Corona-update 3: coronabesmettingen nemen toe in Amsterdam

18-9 Het gaat niet goed met de coronabesmettingen in Nederland. Het aantal besmettingen neemt toe, vooral hier in Amsterdam. Ook onder Westerparkers. De laatste dagen krijgt het bestuur vragen van leden, die in hun omgeving een besmetting hebben. Hier zijn de antwoorden.
Wat doe je als iemand uit jouw team besmet is geraakt? •Bel de GGD en vertel ze over de besmetting •Vraag ze wat je mo

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

AMHC Westerpark doet mee met de Grote Clubactie!; verkoop lootjes online!

18-9 Vandaag begint de Grote Clubactie en Westerpark doet mee! Net als meer dan 5000 clubs in Nederland, waar leden lootjes verkopen voor de vereniging. Er zijn mooie prijzen te winnen, dus doe ook mee! Een lootje kost maar 3 euro. Je hebt een kans van 1 op 10 om iets te winnen. De hoofdprijs is 100.000 euro! En het mooiste: van ieder verkocht lot gaat 2,40 euro rechtstreeks naar onze club. 

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

URGENT: Penningmeester(s) gezocht! (bestuursfunctie)

14-9 Wie volgt onze huidige penningmeesters Gerada en Elsbeth op in november? 
Een club kan niet zonder penningmeester; de spil in het web voor een financieel gezonde vereniging en de verantwoordelijke voor de verdeling van de inkomsten over de activiteiten voor alle leden. Een intensieve en plezierige bestuursfunctie voor onze mooie club! 
Interesse? Weet je iemand, i

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Corona-update 2: zo houden we samen de competitie veilig!

4-9 Wat doet Westerpark om het veilig te maken – en te houden? En wat kun jij doen? Lees dit goed en spreek elkaar aan als het even misgaat – met afstand houden bijvoorbeeld.
Algemeen * Spelende leden registreren via de Westerpark app hun aan- of afwezigheid voor wedstrijden en trainingen. * Toeschouwers zijn welkom bij Westerpark maar houd 1,5 meter afstand, registreer je bezoek via d

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Nieuw clubtenue bij Hockey District, onze nieuwe kledingleverancier en partnersponsor

27-8 Hockey District is een volledig in de hockeysport gespecialiseerde winkel, gevestigd aan de Arent Janszoon Ernststraat 865A in Amsterdam. Het is de bedoeling dat alle leden die competitie spelen binnen drie jaar over zijn naar het nieuwe clubtenue. Maar hoe eerder hoe beter! 
Het nieuwe tenue is ook online beschikbaar (broekjes en rokjes zeer binnenkort). We raden je

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Belangrijke onderwerpen ALV van 25 augustus: Kees Scheijbeler erelid!

26-8 ALV benoemt Kees Scheijbeler tot erelid Met een staande ovatie is Kees Scheijbeler gisteravond door de Algemene Ledenvergadering van Westerpark benoemd als erelid. Kees - die eerder dit jaar stopte als Manager Beheer van de club - kreeg dit bijzondere lidmaatschap voor zijn unieke inzet voor de club (wil je weten wat Kees allemaal heeft gedaan voor de club, lees het hier).Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Samen verslaan we corona; 10 belangrijke regels voor iedereen!

18-8 Samen verslaan we corona! De opleving van het corona-virus maakt duidelijk dat we er nog niet zijn. Maar we kunnen er iets aan doen, ook bij AMHC Westerpark. Hou 1,5 meter afstand bijvoorbeeld. Hieronder de 10 belangrijkste maatregelen. Ons uitgebreide protocol vind je op de website. Als jij je eraan houdt én anderen vraagt om hetzelfde te doen, verslaan we samen corona.
Het h

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Barmedewerk(st)ers 18+ gezocht in ons gezellige clubhuis; leuke bijbaan!

17-8
Wij zijn op zoek naar barmedewerk(st)ers (18+ en betaald) in ons gezellige clubhuis per direct. Dagen en tijden in overleg.
Ben jij enthousiast, flexibel en representatief? Jij kunt, na een korte inwerkperiode, goed zelfstandig werken en je zorgt tijdens jouw dienst voor het beheer van de bar (facilitair en logistiek) en het clubhuis van AMHC Westerpark. 
Voo

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

AMHC Westerpark bouwt door!

17-8 Uitbreiding clubhuis Terwijl onze leden (hopelijk) genoten van zomerse rust, werd er de afgelopen weken door een klein ploegje mensen keihard gewerkt aan het vergroten van ons clubhuis. Dat is hard nodig, getuige de rijen bij de koffieautomaat op zaterdagochtend en de drukte tijdens de TD’s. Ook is er een gebrek aan opslag en vergaderruimte in het huidige clubhuis.
De bouw v

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

CORONA-RICHTLIJNEN AMHC Westerpark jeugd en senioren per 13 augustus

13-8 Aangepaste corona-richtlijnen AMHC WESTERPARK (jeugd en senioren) Sinds 1 juli zijn de corona richtlijnen van het RIVM versoepeld. Dat heeft grote gevolgen voor de manier waarop we vanaf die datum kunnen trainen en spelen. Daarom heeft AMHC Westerpark een nieuw protocol gemaakt dat vanaf 1 juli 2020 ingaat. LET OP: DIT PROTOCOL IS 13 AUGUSTUS OP EEN AANTAL PUNTEN GEACTUALISEERD. Het is

Lees verder