homepage WP.JPG
Nieuwsafbeelding
Algemeen

Update van het bestuur: voorbereiden op de gevolgen van het coronavirus voor onze club

27-3 Beste Westerparkers,
Allereerst hopen we natuurlijk dat jullie allemaal nog in goede gezondheid verkeren en mochten jullie zelf ziek zijn of zijn geweest, dan wensen we jullie uiteraard het allerbeste toe.
Nogmaals, het zijn vreemde tijden. We hebben te maken met een situatie zoals we die nog niet eerder hebben meegemaakt. Het heeft impact op ons allemaal en op all

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Opnieuw extra maatregelen corona-virus: sportclub op slot!

15-3 Beste Westerparkers,


Zoals niemand ontgaan zal zijn, zijn er nog strengere maatregelen genomen om de verspreiding van het corona-virus af te vlakken. Scholen, horeca en sportclubs zijn sinds vanavond 18 uur allemaal gesloten. Aanvullende maatregelen worden niet uitgesloten.
Dit betekent dat onze hockeyvereniging in ieder geval ook tot en met 6 april a.s. op slot is

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Effect corona-maatregelen voor onze hockeyclub

12-3 Beste Westerparkers,


De zojuist door de overheid afgekondigde maatregelen omtrent het corona-virus zijn ook van grote invloed op de hockeycompetitie en evenementen die met hockey te maken hebben.


Dat betekent  met onmiddellijke ingang (dus ook al vanmiddag/vanavond) :
Geen trainingen Geen competitiewedstrijden Geen TD

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Nieuwsbrief AMHC Westerpark maart 2020

12-3 Beste Westerparkers,
Welkom terug! Lees hier de kersverse nieuwsbrief. Na de lange winterweken van zaalcompetitie of winterstop, mogen we de wei weer in. Het is mooi om te zien hoe het leven op de club de afgelopen dagen weer opbloeide, met dezelfde uitbundigheid waarmee de narcissen de afgelopen weken uitkwamen.
Niet dat de vereniging stil lag de afgelopen ma

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Clubtenue nodig? Opgelet: niet alle maten zijn meer verkrijgbaar

10-3 Het sponsorcontract met onze vaste kledingleverancier, Sportpaleis, loopt deze zomer af. Verlenging is mogelijk. Ook is het mogelijk dat we wisselen van kledingsponsor. Op dit moment onderzoekt de sponsorcommissie hoe concurrerend andere leveranciers zijn. 
Het kan dus zijn dat we ter zijner tijd van kledingsponsor wisselen; Sportpaleis is hiervan op de hoogte. Om te voorkom

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Fietsroute door het Westerpark tussen Polonceaukade en Molenwerf afgesloten (omleiding)

8-3Fietsers let op! Vanaf maandag 9 maart tot en met woensdag 30 september 2020 is het Brettenpad tussen de Polonceaukade en de Molenwerf in het Westerpark afgesloten. Je kan via de omleiding richting de kinderboerderij in het park, daarna naar links over het schelpenpad langs het spoor en aan het einde word je vanzelf weer naar het fietspad geleid (langs het kerkje).
Fiets altijd

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Coronavirus update KNHB: voorlopig geen handshake, gebruik een alternatief

5-3 De KNHB geeft op haar website aan dat de hockeycompetitie gewoon doorgaat en raadt hockeyers en hockeyfans aan om extra op te letten op de basishygiëne.
* Was je handen regelmatig met water en zeep (tenminste 20 seconden) * Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog * Gebruik papieren zakdoekjes * Geef elkaar geen hand/knuffel/zoen
Aanvullend advies K

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Seizoen 2020-2021: inschrijven en opzeggen vóór 1 mei 2020

2-3 Inschrijven seizoen 2020-2021 Voor volgend seizoen kun je je inschrijven voor elke leeftijdscategorie. Wegens de grote animo voor AMHC Westerpark moeten wij in de meeste categorieën loten (met name bij de meisjes in de jongste jeugd: F en E). Bij de mini's (meisjes en jongens) is nog plek! Schrijf je snel in. Meer informatie hierover staat in ons  plaatsingsbeleid .

Lees verder