homepage WP.JPG
Nieuwsafbeelding
Hockey

Open trainingen AMHC Westerpark Dames 1

17-5 Westerpark Dames 1 heeft ruimte voor talentvolle, ambitieuze en vooral gezellige speelsters voor selectie seizoen 2021-2022. Om al deze eigenschappen goed te kunnen laten zien hebben wij, voor diegenen die denken niveau 1e klasse / Overgangsklasse aan te kunnen, een aantal open trainingen gepland in juni op één van onze mooie watervelden!
Wat kan je verwachten 

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Hockey

AMHC Westerpark Heren 1 wagenwijd open voor gerichte versterking

17-5 Het verhaal is natuurlijk bekend. De competities werden de afgelopen twee seizoenen vroegtijdig afgebroken en beide keren eindigde Westerpark Heren 1 op de eerste plaats. Bovenaan staan in de Tweede Klasse went nooit, maar we willen natuurlijk meer: promotie naar de Eerste klasse. Aankomend seizoen blijft het overgrote deel van het team intact, maar we zijn natuurlijk altijd blij met versterking

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Hockey

En dit kocht Westerpark met het geld van de Grote Clubactie

26-4 Weet je nog? Begin dit seizoen lootjes verkopen voor de club. Best lastig in dit coronajaar, waar het extra lastig was om lootjes te verkopen. Huis-aan-huis verkoop was ingewikkeld, eigenlijk moest alles digitaal.
Toch haalden we dankzij de inzet van tientallen leden een flink bedrag op: ruim €.2000,- Daar hebben we nu iets moois van gekocht: Smartgoals.
 
Smartgo

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Hockey

Bondscoach Max Caldas ontvangt eerste exemplaar van het AMHC Westerpark coachplan voor de jongste je

5-4 Niemand minder dan Max Caldas, de trainer/coach van het Nederlands Elftal, nam afgelopen dinsdag het eerste exemplaar van het coachplan voor de Jongste Jeugd van AMHC Westerpark in ontvangst. Onze eigen hoofdtrainer Jongste Jeugd, Daan Glandorf, had de eer om hem tijdens een training voor Nederlands beste hockeyers, het coachplan te overhandigen. En wat reageerde Max enthousiast. Ook gaf Max enk

Lees verder