homepage WP.JPG
Algemeen April
17

Westerpark-update #7: AMHC Westerpark zoekt nieuwe sponsor

Nieuws afbeelding
Meteen maar even het slechte nieuws 
We raken een belangrijke sponsor kwijt.
Rabobank, die 6 jaar lang onze jeugdhoofdsponsor was, heeft laten weten dat ze ermee stoppen. Dit is een bezuinigingsbeslissing van Rabobank Amsterdam en treft niet alleen onze club. 

Gat in begroting
Wij betreuren dat natuurlijk zeer. Aangezien de Rabobank, naast haar zichtbare en positieve bijdrage op het veld, ook een substantieel sponsorbedrag aan de club betaalde, worden wij nu geconfronteerd met een voelbaar gat in de begroting voor volgend jaar! We hebben sponsorgeld nodig voor extra’s die van Westerpark een nóg mooiere club maken voor de senioren en de jeugd.

Zoals wat? Een keeperskanon, smart-goals, extra hockey in de zomer, looptrainers of extra begeleiding van (jeugd-)trainers. Maar ook geld dat kan worden gereserveerd voor de uitbreiding van ons clubhuis met dakterras, extra koffie- of tappunten. Of om – eindelijk – de broodnodige bakfiets aan te schaffen voor onze onvolprezen terreinbeheerder Kees Scheijbeler.

Taskforce sponsoring
Het bestuur stelt een taskforce hoofdsponsorschap samen, welke bestaat uit betrokken leden en ouders die hun netwerk willen aanwenden om leads naar een nieuwe hoofdsponsor te genereren.  Wij zijn nog op zoek naar mensen die hier aan willen deelnemen. Begin mei beleggen we een avond om onze sponsorvisie te presenteren en de taskforce te vragen welke sponsors daarvoor kunnen worden benaderd. Deze taskforce is hopelijk tijdelijk, en vraagt dus een intensieve maar korte inspanning, met hopelijk een fantastisch eindresultaat waar Westerpark weer jaren mee vooruit kan. 
Voor deelname, meld je aan bij [email protected] 

Oproep: sponsorleads!
Daarvoor hebben we jullie ook nodig! Ga door je adressenlijst, je databestanden of je rolodex en deel je potentiële contacten waarvan je denkt dat ze interessant zijn als (hoofd-)sponsor. Mogelijk vragen we je om een eerste introductie, want het is nu eenmaal makkelijker binnenkomen bij een sponsor als er al contact is gelegd met een bekende.
Dus: help! Voor de mooiste club van Amsterdam! 

Het bestuur