Opening veld5 groepsfoto.jpg
Hockey Februari
6

Extra veldtrainingen jeugd ma 12 t/m do 15 februari (week 7) + overzicht komende periode

Nieuws afbeelding
De afgelopen periode zijn er veld/balken trainingen uitgevallen vanwege de winterse omstandigheden en door de nasleep van de brand in het clubhuis van DWS. Eerder is gecommuniceerd dat er vanaf maandag 12 t/m donderdag 15 februari (week 7) geen jeugdtrainingen zijn, maar om de uitgevallen trainingen iets te compenseren, wordt er wel getraind! 

Extra jeugdtrainingen ma 12 t/m do 15 februari (week 7)
Deze veldtrainingen worden georganiseerd voor alle jeugdteams vanaf O8 t/m O18. De breedteteams trainen 1 keer op de maandag, dinsdag of woensdag. De selectie- en opleidingsteams trainen 1 of 2 keer (afhankelijk van beschikbaarheid velden) op maandag t/m donderdag. De trainingen staan inmiddels in de Westerpark app!
Het clubhuis en de bar is tijdens de trainingen geopend.

Let op: deze extra trainingen zijn reguliere veldtrainingen, dus geen balkentrainingen! 
 
Winterhockey senioren (vanaf 17 jaar)
Woensdag 14 en 21 februari is er nog Winterhockey. Van 20.00 tot 21.30 uur onderlinge gemixte potjes. Ook niet Westerpark leden zijn welkom! Vanaf week 9 is er GEEN Winterhockey meer voor de senioren.

Voorjaarsvakantie (week 8)
Op vrijdag 16 februari t/m vrijdag 23 februari zijn er geen jeugdtrainingen in verband met de voorjaarsvakantie.

Start 2e helft seizoen jeugd en senioren (week 9)
Na de voorjaarsvakantie start het tweede deel van het hockeyseizoen. Vanaf maandag 26 februari starten alle veldtrainingen weer volgens het hoofdschema, zie de Westerpark app en de site. Dan wordt er door de jeugdteams O8 t/m O18 weer 2x per week getraind en starten ook de keeperstrainingen. Funkeys en mini's/O7 trainen 1x per week.   

De competitie voor de jeugdteams start op zaterdag 2 maart, voor de senioren op zondag 3 maart. De wedstrijden verschijnen in de app als deze bekend zijn gemaakt door de KNHB.

Voor een aantal teams nog veel succes aankomend weekend in de zaal!

Clubagenda en nieuws
Alle belangrijke data, zoals coachavonden en evenementen, kun je vinden in de agenda op de app>Club>Agenda (ook onder Home) en op de site.

Blijf op de hoogte en bekijk alle nieuwsberichten op de app>Club>Nieuws (zet je push notificatie aan) of op de site

Meer informatie over het inloggen op en het gebruik van de Westerpark app vind je hier.

Heb je nog een vraag over de trainingen of competitie, stel deze aan je teamleider/aanvoerder of lijncoƶrdinator (jeugd). Heb je overige vragen/ideeĆ«n, mail naar [email protected].