Opening veld5 groepsfoto.jpg
Algemeen Januari
30

Vacatures uitgelicht: lid sponsorcommissie; barhulp; lijncoƶrdinator

Nieuws afbeelding Sponsorcommissie (vrijwillig/per direct)
šŸŒŸšŸ‘ Versterk de Toekomst van AMHC Westerpark! šŸ‘šŸŒŸ

Kom in actie en wees de drijvende kracht in onze sponsorcommissie! Ben je een geboren netwerker, barstensvol passie, klaar om de uitdaging aan te gaan om onze sponsorkring uit te breiden? Jouw unieke bijdrage kan het verschil maken, of je nu affiniteit hebt met de levendige jeugdteams of de ambitieuze seniorenteams!

Besteed slechts 4 uur per maand en word de sleutel tot het succes van onze club. Jouw enthousiasme en overtuigingskracht zijn essentieel om waardevolle sponsorrelaties op te bouwen. Met maar één vergadering per kwartaal blijft er genoeg ruimte over voor jouw creatieve en innovatieve ideeĆ«n.

Ben je klaar om de brug te slaan tussen Westerpark en onze toekomstige partners? Voeg je bij ons team, breng je energie en visie mee en help ons te schitteren, zowel binnen als buiten het speelveld! 

šŸ“£ Meld je vandaag nog aan voor de sponsorcommissie van AMHC Westerpark en speel een cruciale rol in de groei van onze club!

šŸ“¢ Extra oproep: enthousiaste vrouwen en hockeyliefhebbers, jullie zijn van harte welkom om ons team te verrijken.
Mail naar [email protected] voor meer informatie en aanmelden.

Barhulp 16+ (betaald/per eind februari)
We zoeken versterking voor Gerard! We zijn op zoek naar medewerkers (betaald!) voor de maandagmiddag (vanaf 16 jaar), maandagavond (vanaf 18 jaar), donderdagmiddag (vanaf 16 jaar), vrijdagmiddag (vanaf 18 jaar), zondagochtend/middag/avond (vanaf 18 jaar). Ook ouders die vrijwillig wel eens een middag of avond doordeweeks het clubhuis willen bemannen zijn meer dan welkom! We horen graag van je op [email protected].

Lijncoƶrdinatoren jeugd seizoen 24-25 (vrijwillig)
Voor het seizoen 2024-2025 zijn we op zoek naar 4 nieuwe lijncoƶrdinatoren voor de jeugdteams O18, O14, O8 en mini's. Indicatie tijdsbesteding: Ā± 4-8 uur per maand. Als lijncoƶrdinator ben je aanspreekpunt voor teams en (ouders van) individuele jeugdleden van een leeftijdscategorie, meestal die van je eigen kind. Je deelt communicatie vanuit de club via een appgroep met je teamleiders en helpt nieuwe leden op weg in de club. Je hebt regelmatig contact met de trainers en de technische commissie en denkt gevraagd en soms ongevraagd mee over clubzaken. De lijncoƶrdinatoren vergaderen 5-6x per seizoen met de Jeugdvoorzitter. Mail naar [email protected] voor meer informatie en aanmelden.

Alle actuele vacatures vind je op de website, klik hier, er zit vast iets voor jou bij!