Opening veld5 groepsfoto.jpg
Algemeen November
15

Eindstand Grote Clubactie 2023: € 9.885,60 😃💚

Nieuws afbeelding
Het zit er weer op. De Grote Clubactie van 2023 is afgelopen. Zeven weken lang verkochten jullie loten en hoe! Er werd een fantastisch bedrag voor de club opgehaald. Daarover hieronder meer.

Lotenverkoop is gesloten
Het is niet meer mogelijk om loten te (ver)kopen en het is wachten op de trekking. Die is dit jaar op 28 november. Vanaf 29 november kunnen de mensen die een lot hebben gekocht hier checken of ze iets gewonnen hebben. De winkans is 1 op 10. Misschien heeft iemand van onze club wel het winnende lot van €100.000,- verkocht…

De opbrengst
Dan: de statistieken. Er zijn in totaal 4.083 loten verkocht aan 1357 kopers – een gemiddelde van 3,01 loten per koper. Totale opbrengst voor de club: €9.885,60! (Ter vergelijking: dit is ruim anderhalf keer zoveel als de opbrengst van vorig jaar – die was toen €6.151,20…)

De beste verkopers van de club
De top 3 verkopers hebben bij elkaar 466 loten verkocht. Een waanzinnige prestatie! De derde plaats in het klassement gaat naar Roman Disch, JO9-rood (94 loten). De twee plek gaat naar Tess Voncken, MO9-rood (149 loten). Maar er kan er maar één de beste zijn. Mac Matthijssen (JO10-blauw), die vorig jaar ook al in de top 3 stond, had dit jaar de smaak goed te pakken: hij verkocht dit jaar maar liefst 223 loten! Geweldig gedaan!

Daarnaast is er natuurlijk ook een speciale vermelding voor het best verkopende team. Dat is dit jaar JO10-blauw met 275 verkochte loten (inderdaad: dit is het team van Mac Matthijssen). Geweldig gedaan jongens!

Prijzen
‘De Beste Verkoper’ Mac Matthijssen en ‘Het Best Verkopende Team’ JO10-blauw krijgen binnenkort van de club een beloning. Daarnaast kan iedereen die meer dan 20 loten heeft verkocht bij de club een VVV-bon of bioscoopbon à €10,- opvragen. Dus 1 bon per 20 verkochte loten. Stuur svp een mail naar [email protected].

Bovendien ligt voor iedereen die 25 loten of meer heeft verkocht vanaf half december een Grote Clubactie-medaille klaar in het clubhuis. Communicatie daarover volgt nog!

Bedankt!
Kortom: een fantastisch resultaat. Ons doel was €8.000,- voor de aanschaf van de Fikagear Hockey 5’s Boarding. Daar zijn we met bijna €10.000,- dus ruimschoots overheen gegaan, waardoor er mogelijk ruimte is voor de aanschaf van extra trainingsfaciliteiten.

Daarom namens de hele club heel veel dank aan alle verkopers en kopers die er samen voor zorgen dat ons spaardoel binnen handbereik is gekomen!💚

Floris Harm
Coördinator Grote Clubactie