homepage WP.JPG
Algemeen September
15

Samen fietsen!

Nieuws afbeelding

De afgelopen weken hebben er zich weer een aantal incidenten voorgedaan op de weg van de sportclub richting Sloterdijk en het Westerpark. Graag dus weer even aandacht voor het volgende.

 

Nu het weer vroeger donker wordt, willen we iedereen oproepen om goed op elkaar te letten. Zorg ervoor dat je samen met een groepje (bij de jeugd met een ouder als begeleider) na training of wedstrijd de club verlaat, zodat je in ieder geval het stuk tot Sloterdijk gezelschap hebt. Laat niemand alleen achter op de club (let ook op de keepers die altijd wat langer de tijd nodig hebben). Gebruik alleen de hoofdingang van de club (bij de fietsenstalling) en zorg voor goede verlichting op je fiets. 

 

Westerpark is met de gemeente, de politie en de andere sportverenigingen op Sportpark Spieringhorn in gesprek om de veiligheid rond de club te verbeteren. Daarnaast worden incidenten altijd gemeld, onder andere bij de buurtregisseur. Meld het dus ook altijd aan het bestuur als een vervelende situatie zich voordoet. Maar we kunnen er ook zelf iets aan doen: wees alert en let goed op jezelf en elkaar.

 

Heel graag dit bericht ook delen met jullie kinderen en in de appgroepjes van de kinderen.