homepage WP.JPG
Jeugd Januari
10

Onderlinge wintercompetitie jeugd

Nieuws afbeelding
Onderlinge wintercompetitie jeugd
Vanaf zaterdag 16 januari gaan we met alle jeugdteams (F t/m A) weer van start met een nieuwe onderlinge competitie. Helaas nog geen echte competitie tegen andere clubs, maar het alternatief is voor de winterstop goed bevallen. Om iedereen lekker in beweging te houden en rekening houdend met de winterkou, hebben we bij een aantal categorieën gekozen voor een andere opzet. De onderlinge wintercompetitie is in eerste instantie voor drie weekenden op zaterdag en zondag: weekend van 16, 23 en 30 januari. De onderlinge competitie kan verlengd worden t/m het weekend van 13 februari (afhankelijk van eventuele opstart KNHB competitie).

Wedstrijdschema
Wil je weten tegen welke tegenstander je gaat spelen, kan je dit onderaan in de bijlage alvast inzien. Het wedstrijdschema met data en tijden verschijnt zo spoedig mogelijk in de app en op de site. We verdelen de wedstrijden over de zaterdag en de zondag i.v.m. de bespeelbaarheid van de velden tijdens deze winterperiode. Let dus goed op welke dag je bent ingedeeld!

A/B categorie
De A en B jeugd spelen 'normale' wedstrijden (11 tegen 11) en zijn ingedeeld in nieuwe poules. Uitgezonderd zijn JA1 en JB1, zij hebben geen gelijkwaardige tegenstander binnen de jeugd. Deze twee teams spelen onderlinge partijen.

C/D categorie
Voor de C en D categorie is gekozen voor "7 tegen 7” hockey.
Dit houdt in dat alle C en D elftallen worden opgesplitst in twee gelijkwaardige teams van 7 spelers. De teams die 7 tegen 7 gaan spelen, krijgen hierover apart bericht met informatie en spelregels.

8E categorie
De 8E jeugd speelt, net als de C/D categorie, 7-tal hockey. Daarin verandert niet veel, behalve wat spelregels. De 8E teams worden ingedeeld bij de D teams en ontvangen meer informatie en spelregels.

6E en F categorie
De 6E en F jeugd spelen hun 'normale' wedstrijden, waarbij elke week 1 jongens en 1 meisjes F team tegen een 6E team speelt i.v.m. oneven aantallen.

Stand wedstrijden doorgeven
De stand wordt door de teamleiders/coaches van het thuisspelende team doorgegeven aan de desbetreffende lijncoördinator. Bij de "7 tegen 7" competitie worden de standen van de twee wedstrijdjes bij elkaar opgeteld en doorgegeven aan de lijncoördinator(en). Ook wordt gevraagd aan de coaches het verloop van de wedstrijd door te geven.

Tenue
Zorg dat je bij elke wedstrijd het uit- en thuistenue aan/mee hebt (Westerpark tenue en donker tenue).

Coaches/scheidsrechters 
Twee coaches en één scheidsrechter/spelleider per team (A t/m F).
Indien er maar één coach is, wordt er een extra ouder/coach ingezet. Ice-packs en de EHBO-koffer liggen in het materialen/keepers hok. 
Er zijn naast 2 coaches en 1 scheidsrechter per team geen extra regelouders nodig. Bij eventuele calamiteiten zijn op de club voldoende medewerkers aanwezig. Op deze manier houden we ons aan de corona-maatregelen en houden we het veilig voor iedereen. 
 
Eigen bidon mee en doe laagjes en/of thermokleding aan
Neem je gevulde bidon mee en kleed je naar de weersomstandigheden goed aan (bij koud weer laagjes en/of thermokleding). Wc's op begane grond zijn open, maar ga bij voorkeur thuis voordat je vertrekt.

Registratie spelers en begeleiders
Meld je altijd aan- of afwezig via de app (spelers) of via de QR code (begeleiders). Dit geldt ook bij trainingen. Gebruik allemaal de hoofdingang van het complex. Parkeer je fiets in de fietsenstalling.

Heb je vragen, mail dan naar je lijncoördinator: a/b/c/d/e6/e8/f/mini/[email protected]

Wij wensen iedereen veel plezier en succes bij de onderlinge wintercompetitie! En hou je allemaal aan de corona-maatregelen, zodat we nog lang kunnen genieten van het hockeyspel!