homepage WP.JPG
Jeugd Juni
15

Teamindelingen jeugd bekend en trainingsschema tot 5 juli is online

Nieuws afbeelding
Trainingsschema jeugd
Het trainingsschema voor de (nieuwe) teams A t/m F in de periode 22 juni t/m 4 juli vind je op de website en in de app onder club>info en onder Home.
Kijk goed op welke dagen en tijden (en welke veld) je training hebt, dit wijkt voor de meeste teams af van de trainingen in de afgelopen periode.
Deze week (week 25) trainen alleen de nieuwe F- en de 6E-teams. Dit schema staat ook op de site en de app.
Op de Witte Rookdag, zaterdag 27 juni, zijn er geen trainingen.

Regelouders
Regelouders zijn nog steeds vereist tijdens de trainingen. Maak alvast een appgroep aan met je nieuwe team (zie onder contactgegevens) en spreek duidelijk af wie regelouder is tijdens de trainingen. Categorieƫn E en F: 2 regelouders per team; A t/m D: 1 regelouder per team. Wat doe je als regelouder ook alweer?

Teamindelingen jeugd
De teamindelingen jeugd voor het seizoen 2020-2021 zijn op zaterdag 13 juni jl. per e-mail verstuurd. In de bijlage de informatie (ook verstuurd per mail) voor de aankomende periode en het nieuwe seizoen, over onder meer trainingen, teamsamenstellingen en de Witte Rookdag.

Contactgegevens nieuwe team
De contactgegevens van de spelers van de nieuwe teams zijn te vinden door met lidnummer en wachtwoord in te loggen op de website of in de Westerpark app (onder teams>persoonlijke teams). Weet je het lidnummer en/of wachtwoord niet meer, mail dan naar [email protected].

Vragen indeling
Stuur uiterlijk dinsdag 16 juni je vragen over indelingen naar de lijncoƶrdinator van je nieuwe categorie (a/b/c/d/e/[email protected]). We streven ernaar uiterlijk zondag 21 juni een reactie te geven op vragen.