homepage WP.JPG
Algemeen Maart
11

Nieuwsbrief AMHC Westerpark december 2019

Nieuws afbeelding Link naar nieuwsbrief: https://mailchi.mp/2b3affd7f8ea/nieuwsbrief-amhc-westerpark-najaar-12088383

Beste Westerparkers,
 
"De sfeer.”
Gevraagd naar wat mensen leuk vinden aan onze club, dan is dat het meest gehoorde antwoord: de goede sfeer bij Westerpark. Leden zeggen dat, maar ook niet-leden.
Wat is dat dan, een goede sfeer? Een greep uit de antwoorden: "Het is hier gezellig”; "ongedwongen, relaxed”; "mensen zijn hier aardig”; "het is écht een vereniging”; "je voelt je hier snel thuis”; "er wordt serieus gespeeld, maar het is ook ontspannen”. Enzovoort.
We mogen daar heel trots op zijn. Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. We moeten er ook zuinig op zijn. Het vraagt inspanning van iedereen. Op het veld én langs het veld. ‘AMHC Westerpark, dat zijn wij samen!’, staat in de verenigingsmissie. We zijn er voor elkaar, dankzij elkaar.
We nodigen jou, zo vlak voor Kerstmis, graag uit om het komende jaar die gedachte actief te steunen. Door je af te vragen wat je – ook al is het nog zo klein – kunt doen voor onze vereniging.
Een vereniging waarmee het goed gaat. Tijdens de gezellige ALV (waar Kim Kesseler de Grote ALV Bingo won en daarmee een dinerbon twv €100,- scoorde) passeerde in vogelvlucht seizoen 2018-2019 de revue.
Wat blijkt: financieel staan we er zeer gezond voor (het afgelopen seizoen ging veel beter dan begroot). Dat is fijn, want we moeten geld apart gaan zetten voor een nieuw clubhuis. Hoe dat zit, daarover lees je meer verderop in deze nieuwsbrief.
Verder bleek tijdens de ALV hoeveel werk het afgelopen seizoen weer is verzet door de vrijwilligers. Enorm veel dank, jullie maken het verschil!

We wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2020.

Graag zien we jullie weer tijdens de Nieuwjaarsborrel + Pubquiz op zaterdag 11 januari.
Tot dan!

Het bestuur