homepage WP.JPG

Lustrum Westerpark openingsfeest

zaterdag 12 januari 2019   |   16:00 - 20:00   |   Clubhuis,Hockeyveld Spieringhorn
Op zaterdag 12 januari a.s. wordt op de club het lustrumjaar feestelijk geopend. Van 16 tot 20 uur is er een feestelijk programma met een hapje en een drankje, een spannende hockeywedstrijd, mooie verhalen over het ontstaan van onze club en natuurlijk.... TAART. 

Ieder lid kan meedoen met "Heel AMHC Westerpark bakt!". Bak een taart alleen, met een groepje vrienden/vriendinnen of met je hele team (kleine tip voor een teamactiviteit) en neem deze mee op zaterdag 12 januari a.s. De taarten kunnen tussen 16 en 16.30 uur worden ingeleverd bij een vakkundige jury. 

De lekkerste en mooiste "Westerpark 10 jaar taart" wordt beloond met een leuke prijs. Er zal een prijs zijn voor de beste taart gebakken door één lid en een prijs voor de beste taart gebakken door een groepje leden of een team. 
Houd er bij de keuze van de te maken taart rekening mee dat de taarten bij aankomst buiten op de jurytafel worden gepresenteerd en niet in een koelkast kunnen worden bewaard.

Nadat de winnaar(s) bekend gemaakt zijn, zullen alle taarten door de jury worden aangesneden. Vervolgens is er voor alle aanwezigen een stuk taart en een feestelijk drankje om de proosten op onze prachtige club!