homepage WP.JPG

Vacatures

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze openstaande (vrijwilligers) functies bij AMHC Westerpark. 

Heb je interesse, of heb je een ander idee wat je voor de club wilt doen, laat dit ons weten via [email protected]

4 dec 2020 - Vacature Beheerder Accommodatie 20-25 uur (betaald)
Aangezien onze huidige beheerder Harry ons gaat verlaten, zoeken we een opvolger voor hem. Het leuke aan deze functie is, dat je jouw tijd grotendeels zelf kunt indelen. Ideaal te combineren met een andere parttime baan en zeer geschikt voor iemand met (vroeg)pensioen. Ben of ken jij onze nieuwe beheerder met een groen hart voor de club? Vind hier de uitgebreide vacature en stuur je vragen of CV met motivatie naar bestuurslid Paul Peerenboom via [email protected].

Deze commissies zoeken dringend mensen:

· Vrijwilligerscommissie- Westerpark drijft op vrijwilligers. Heb jij ideeën hoe we deze belangrijke groep mensen kunnen blijven enthousiasmeren? En vind je het leuk om creatieve acties op te zetten om nieuwe vrijwilligers te trekken?

·Toernooicommissie Jeugd– Vind je het leuk om een toernooi te organiseren voor F t/m A, of een combinatie daarvan? Sluit je dan aan bij deze nieuwe commissie

· Sponsorcommissie- Dit is voor de marketeer en netwerker, die het verhaal van Westerpark kan verkopen, sponsoren binnenhaalt en bestaande sponsoren verleidt tot nóg een sponsoractie.

Toch liever iets anders doen voor de club? Er zijn nog veel meer dingen te doen op de club:

· Sponsoring regelen voor de club – Westerpark is een laagdrempelige club. Dat willen we graag zo houden. Maar dan moeten de sponsorinkomsten omhoog! Doe mee en kies je commissie of project: stap in de sponsorcommissie (zie onder) of kies een project: organiseer de Vriendenloterij of de Grote Clubactie. Grote klus, kleine klus, er is voor iedereen wat wils!

· Werving nieuwe leden – een mooie klus voor iemand met een M&C achtergrond: bedenk jij de social media strategie om nieuwe leden te trekken onder scholieren en/of studenten?

·Barhoofden (op afroep) - Het zelfstandig aansturen van een dagdeel van de bardienst, het beheren van de bar/clubhuis (incl. openen en/of sluiten clubhuis) bij onvoldoende personeel of absentie van de clubmanager.

·Klussers-pool (op afroep)- Je maakt deel uit van een groep die wordt gevraagd om losse klussen op en rond het clubhuis te doen. De komende maanden gaan we hard aan de slag met inrichting van de containers voor de uitbreiding van het clubhuis, maar ook sponsorborden ophangen, dingen repareren, etc, zijn klussen waarvoor we altijd handen nodig hebben!

· Westerpark Academy (flexibel) – Het coachen van trainers, waarbij vooral didactische ervaring belangrijk is. Leer je onze jeugdtrainers om betere trainingen te geven. Hoe communiceer je en hoe maak je spelers enthousiast?

·Jeugdtrainer – Heb je zelf hockeyervaring en vind je het leuk om een team op een vaste dag training te geven? Westerpark heeft je hard nodig!

·Accommodatie (o.a. bar- en bouw gerelateerd, EHBO)

·Hockey-technische zaken(o.a. assisteren bij training, begeleiding van scheidsrechters, opzetten Funkey hockey voor kids van 4-6 jaar)

·Organisatie (o.a. feesten, sportiviteit & respect)

·Financiën (o.a. financiering)

·Communicatie (o.a. nieuwsbrief, social media, website, foto’s, graphics en welkomstboekje)

· EHBO-ploeg (op afroep)- Je maakt deel uit van een groep die bij toerbeurt bij grote evenementen aanwezig is als EHBO