Opening veld5 groepsfoto.jpg

Vacatures

Westerpark dat zijn we samen!
Onze club valt en staat met de inzet van onze vrijwilligers. 
Er is altijd voor iedereen iets te doen: iets wat bij je past, ook qua hoeveelheid tijd.

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze openstaande (vrijwilligers) functies bij AMHC Westerpark. Heb je interesse, of heb je een ander idee wat je voor de club wilt doen, laat dit ons weten via [email protected],

Per direct* hebben we de volgende vacatures 
(*met ingang van aankomend seizoen, inwerktijd is een aanrader):
 
- Betaald:
Trainers/coaches jeugd en senioren (betaald)
Westerpark heeft de beschikking over 5 (water)velden en is op zoek naar uitbreiding van het technisch kader. Om in kwaliteit en omvang van de trainingen en coaching te kunnen groeien, zoeken we enthousiaste trainers met een positieve houding die passen in onze open hockey cultuur. Het gaat om jeugduren voor selectie- en breedtehockey, mogelijk in combinatie met senioren/ trimhockey. Mail naar Dick Nugteren voor meer informatie: [email protected].

Barhulp 16+ (betaald)
We zoeken versterking voor Gerard! We zijn op zoek naar medewerkers (betaald!) Dagen en uren in overleg. Ook ouders die vrijwillig wel eens een middag of avond doordeweeks het clubhuis willen bemannen zijn meer dan welkom! We horen graag van je op [email protected].

- Vrijwillig:

Bestuurslid Hockey Technische Zaken

Bestuurslid Bar - Accommodatie
Je hebt affiniteit met horeca en bepaalt samen met de barexploitatie commissie het beleid ten aanzien van ons horeca gedeelte. Daarnaast ben je onderdeel van het bestuur.
Indicatie tijdsbesteding: ± 2-4 uur per week

Lijncoördinatoren seizoen 24-25 
Voor het seizoen 2024-2025 zijn we op zoek een lijncoördinator voor de Funkeys (5-jarigen). Indicatie tijdsbesteding: ± 4-8 uur per maand. Als lijncoördinator ben je aanspreekpunt voor teams en (ouders van) individuele jeugdleden van een leeftijdscategorie, meestal die van je eigen kind. Je deelt communicatie vanuit de club via een appgroep met je teamleiders en helpt nieuwe leden op weg in de club. Je hebt regelmatig contact met de trainers en de technische commissie en denkt gevraagd en soms ongevraagd mee over clubzaken. De lijncoördinatoren vergaderen 5-6x per seizoen met de Jeugdvoorzitter. Mail naar [email protected] voor meer informatie.

Sponsorcommissie - Het werven van sponsorinkomsten voor de vereniging. Relatiebeheer, sponsor follow up en administratie. Het ondersteunen in specifieke  acties en/of events.
Indicatie tijdsbesteding: ± 2 - 4 uur per maand

Sponsors - We zijn altijd op zoek naar ouders of leden die AMHC Westerpark willen sponsoren. Wil jij sponsoren of ken je iemand die onze club graag zou willen sponsoren dan horen wij dat graag.

Ledenwerving –  Nieuwe leden naar club trekken door o.a. campagnes op te zetten en evenementen te organiseren om de zichtbaarheid van AMHC Westerpark te vergroten.
Indicatie tijdsbesteding: ± 4 uur per maand

Vrijwilligerscommissie - Creatieve acties opzetten om nieuwe vrijwilligers te vinden en te binden. Vacature site onderhouden. Organiseren van vrijwilligersbijeenkomsten
Indicatie tijdsbesteding: ± 4 uur per maand

Finance team – Je hebt passie voor cijfers en helpt onze penningmeester bij het maken van analyses/rapportages, maar ook bij dagelijkse operationele financiële zaken zoals contributie-inning. 
Indicatie tijdsbesteding: ± 4 uur per maand 

Medewerker-administratie – Je voert nieuwe medewerkers op bij sportkader. Helpt bij het opmaken van contracten en stroomlijnen van de uren uitbetaling zodat medewerkers tijdig verloond worden.
Indicatie tijdsbesteding:  ± 1 a 2 uur per week

Seniorencommissie 
Indicatie tijdsbesteding: ± 2 - 4 uur per maand

Barexploitatiecommissie - Nadenken over en maken van voorstellen voor o.a. assortiment, prijzen, inkoop en het runnen van de bar. We zoeken een voorzitter en een lid van de barexploitatiecommissie.
Indicatie tijdsbesteding: ± 4-8 uur per maand

Tuchtcommissie – Wij zijn op zoek naar 1 ouder met een juridische of pedagogische achtergrond die de Tuchtcommissie wil versterken.
Indicatie tijdsbesteding: ± 2 uur per maand

Social Media en communicatie specialisten
Indicatie tijdsbesteding: ± 2- 4 uur per maand

Gevonden voorwerpen - (uitzoeken, min 2x per jaar verkopen, coördineren)

Voor Onderstaande rollen zijn ook nog vrijwilligers nodig

Barhoofden – Het zelfstandig aansturen van een dagdeel van de bardienst, het beheren van de bar/clubhuis (incl. openen en/of sluiten clubhuis) bij absentie van de clubmanager.
Indicatie tijdsbesteding: minimaal 8 diensten per jaar van 3 à 4 uur

Trainers – Je vindt het leuk om wekelijks één of meer uur training te geven aan jeugdleden of senioren.
Indicatie tijdsbesteding: minimaal 1 uur per week

Verder hebben we een aantal ad hoc vrijwilligers teams waarbij we via de groepsapp oproep doen:

Groenteam - Het groenteam zorgt dat de tuintjes rondom de containers er prachtig bij staan.

Klussers-pool - Je maakt deel uit van een groep die wordt gevraagd om losse klussen op en rond het clubhuis te doen. Voorbeelden hiervan zijn sponsorborden ophangen, dingen repareren, etc.
 
Communicatie pool - Je maakt deel uit van een groep die helpt met het schrijven en redigeren van nieuwsbrieven, website, welkomstboekje etc.

EHBO-ploeg - Je maakt deel uit van een groep die bij toerbeurt bij grote evenementen aanwezig is als EHBO.

Juridische pool - Voor juristen die AMHC Westerpark willen adviseren/helpen bij juridische zaken 

Fotografen/video – Je maakt (team)foto’s of video’s tijdens wedstrijddagen of evenementen die o.a. gebruikt kunnen worden voor nieuwsbrieven en wervingscampagnes.

Grafisch vormgevers – Je vindt het leuk om af en toe een poster of flyer te ontwerpen voor evenementen of toernooien.