Opening veld5 groepsfoto.jpg

De Grote Clubactie

AMHC Westerpark doet weer mee! Net als meer dan 5000 clubs in Nederland, waar leden lootjes verkopen voor de vereniging. Er zijn mooie prijzen te winnen, dus doe ook mee! Een lootje kost maar 3 euro. Je hebt een kans van 1 op 10 om iets te winnen. De hoofdprijs is 100.000 euro! En het mooiste: van ieder verkocht lot gaat 2,40 euro rechtstreeks naar onze club.

Waarom doen we mee?
Dit jaar willen we met de opbrengst van de lotenverkoop nog een extra set zaalhockeybalken aanschaffen (vorig jaar kochten we met de opbrengst ook balken) zodat we dit seizoen nog meer zaaltrainingen kunnen houden op onze eigen velden. Meer trainingsuren = meer succes in zaal!

Én we willen sparen voor een aantal grote uitgaven, die we kunnen gebruiken voor de training van onze teams: boarding voor langs het veld en een speelveld waar je kunt klauteren, ballen, vallen en spelen. In jargon: algemene bewegingsvaardigheid trainen waar je ook beter van gaat hockeyen

Hoe werkt het?
Een lot kost € 3,- en van de opbrengst gaat 80% (= € 2,40) naar onze clubkas! Jeugdleden krijgen van hun teamleiders een verkoopboekje. Daarmee verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. Zij kunnen online loten kopen met hun telefoon door jouw persoonlijke QR-code op de voorkant van het boekje te scannen. Ze komen dan direct op jouw online verkooppagina. Ook kan met pen nog een lot worden gekocht. 
TIP: Scan zelf ook je eigen QR-code en deel je eigen verkooplink via WhatsApp en social media met familie en vrienden.
 
Nieuw: Gamification! Check online jouw lotenstand en verdien badges
Dit jaar kun je inloggen op je eigen verkooppagina. Hier bekijk je jouw lotenmeter, stand in het team, gewonnen badges en je ontvangt een 
e-mailnotificatie als je een lot verkoopt. 

Zo log je in op je eigen online verkooppagina:
1.  Scan je persoonlijke QR-code op de voorkant van je boekje 
2. Klik op ‘Mijn stand’ (rechtsboven op je online verkooppagina)
3. Vul je inlogcode in (deze staat op de QR-code sticker op je boekje) 

Verkoopboekje inleveren
Ben je klaar met verkopen? Lever je boekje dan in bij je teamleider vóór 1 december. 

Win gave prijzen
Voor de topverkopers heeft de Grote Clubactie prijzen in petto. Bekijk via jouw persoonlijke verkooppagina de winacties.
Maar Westerpark beloont topverkopers ook! Voor iedere 20 verkochte loten heb je recht op een Nationale Bioscoopbon óf een VVV-cadeaubon t.w.v. €10,-. Heb je 20 loten verkocht? Stuur een mail naar [email protected] 
Ook je team kan prijzen winnen. Teams die de meeste loten verkopen krijgen de Westerpark Goodiebag!

Heel veel succes met de verkoop! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

Met vriendelijke groet,

Floris Harm
Coördinator Grote Clubactie