Opening veld5 groepsfoto.jpg
Jeugd Juni
24

SportWays Top-Hockeykamp in de zomervakantie op Westerpark met 3 hoofdklasse-spelers🏑

Nieuws afbeelding

Leer nieuwe hockeyskills van Hoofdklasse toppers!

Noor de Baat, Joep Troost en Casper van der Veen komen naar het hockeykamp in de zomervakantie

Direct aanmelden voor het hockeykamp? Klik hier!

Heb jij nog geen plannen voor een hockeykamp in de zomervakantie?! Wacht dan niet te lang, want de zomervakantie staat bijna voor de deur! SportWays staat samen met tophockeyers uit de Hoofdklasse klaar om aan jouw technieken te werken én om jou hun skills te leren. Noor de Baat, Joep Troost en Casper van der Veen komen deze zomer bij ons langs. Dit wil je dus niet missen!

Wie zijn Noor de Baat, Joep Troost en Casper van der Veen?
Noor speelt al sinds haar zestiende bij AH&BC Dames 1 en maakte vorig jaar haar debuut bij Oranje. Deze fanatieke middenvelder houdt van give-and-go en combineren, het liefst zo snel mogelijk. Dit jaar sleepte ze het Europees clubkampioenschap binnen. Daarnaast won ze in de winter het WK met Hockey 5’s.

Joep is aanvaller van Pinoké Heren 1, waarmee hij eerder dit jaar nog Europees clubkampioen werd. Eind 2023 debuteerde hij bij het Nederlands Elftal. Joep is een echte spits die naast velddoelpunten ook strafcorners kan scoren. Hij had niet lang nodig om zijn eerste doelpunt te maken voor het Nederlands Elftal, want na twee wedstrijden was het al raak. Of het nu een backhand is vanaf de achterlijn, of een gesleepte strafcorner vanaf kop cirkel, hij is een echte alleskunner.

Casper komt elke week in actie voor Bloemendaal Heren 1 en hij speelt ook voor Jong-Oranje. Deze handige spits weet op de meest onmogelijke manieren de bal in de goal te krijgen. Met Bloemendaal is hij twee keer landskampioen én Europees kampioen geworden!

Het Top-Hockeykamp is voor spelers én goalies en is van 26 t/m 28 augustus. Ben jij tussen de 5 en de 14 jaar oud? Meld je dan snel aan!