Opening veld5 groepsfoto.jpg
Algemeen Mei
28

Beoogd nieuwe voorzitter AMHC Westerpark

Nieuws afbeelding
Na een periode van drie jaar is onze voorzitter Steven de Bruijn voornemens om op de ALV van 5 juli aanstaande het stokje over te dragen. Het bestuur wil graag Quirine Biermans-Eijkman voordragen aan de ALV als opvolger van Steven.

Quirine is momenteel bestuurslid Hockey Technische Zaken en voor velen een bekend gezicht. Sinds 2015 loopt Quirine op de club rond en coacht/fluit zij regelmatig wedstrijden van haar dochter Theresa en zonen Julius en Oscar. Daarnaast is zij zelf haar hele leven lang al een fervent hockeyer. In de mini’s gestart bij HGC en sinds 2018 spelend bij AMHC Westerpark in Dames 30+.

Quirine is een ervaren bestuurder en, naast alles wat zij voor onze club doet, in het dagelijks leven werkzaam als lector Toegang tot het Recht aan de Hogeschool Utrecht.

Vacature bestuurslid Hockey Technische Zaken (HTZ)
Met het doorschuiven van Quirine naar de rol van voorzitter ontstaat er een vacature bestuurslid HTZ. Dit is een duo functie die je samen met Timo Gatsonides gaat invullen. Als bestuurslid HTZ ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit en ontwikkeling van het technisch beleid en de technische organisatie. Dit doe je in nauwe samenwerking met o.a. de technische commissies en de technisch manager.

Vacature bestuurslid Bar en Clubhuis
Ook zijn we op zoek naar een bestuurslid Bar en Clubhuis. Als bestuurslid Bar en Clubhuis ben je verantwoordelijk voor het beleid ten aanzien van ons horeca gedeelte. Je bewaakt i.s.m. de penningmeester de omzet, marge en kosten. Je monitort dat de bar professioneel georganiseerd wordt en dat de uitstraling/gastvrijheid en cultuur aansluit bij de waardes van de club.

Mocht je interesse hebben in één van deze rollen mail dan naar [email protected] of bel Steven op 06-26010089.