homepage WP.jpg
Jeugd Mei
25

TC jeugdavond dinsdag 30 mei om 20.00 uur met sprekers van YAAP in het clubhuis

Nieuws afbeelding
De Technische Commissie Jeugd nodigt alle (jeugdspelers en hun) ouders en verzorgers (vanaf de huidige O8-categorie) uit voor een speciale TC jeugdavond op dinsdag 30 mei a.s. om 20.00 uur in het clubhuis. Inloop vanaf 19.45 uur, de avond start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30/22.00 uur.

De TC Jeugdavond bestaat uit verschillende onderdelen
* We hebben een tweetal sprekers van YAAP (sport- en prestatiepsychologen, www.yaap.eu) uitgenodigd, die een presentatie geven over de verwachtingen, teamdynamiek en ontwikkeling in de pre-pubertijd/pubertijd. 
* Vervolgens wordt het technisch beleid besproken en geven we meer toelichting op wat de TC Jeugd zoal doet. 
* Hierbij komen verschillende thema‚Äôs aan bod waaronder de teamindeling (o.a. het 123-systeem, het aantal selectie- en opleidingsteams, breedteteams, vriendenvoorkeuren, vriendenteams, etc.). 
* Ook staan we stil bij het feit dat we dit jaar meer nieuwe teams in de Jongste Jeugd kunnen aannemen door het 5e veld en hoe we deze specifieke groepen in de eerste periode zullen begeleiden. 
* Daarnaast gaan we ook in op onderwerpen als hoe veel en hoe lang er training wordt gegeven in elke lijn en op welke manier. Hoe gaan we om met coaching en wat vinden we daarbij belangrijk? Maar ook zaken als stagetrainingen, de mix van 1e en 2e jaars in een lijn en het verwacht aantal teams in elke lijn in seizoen 2023-24.  

Kortom, het wordt een inhoudelijke en interessante avond. En we hopen jullie dan ook in grote getalen te mogen verwelkomen.

Aanmelden voor deze avond kan t/m maandag 29 mei bij Tanja via [email protected].

De Technische Commissie Jeugd