Opening veld5 groepsfoto.jpg
Algemeen Mei
17

UITNODIGING FAMILIETOERNOOI zondag 18 JUNI a.s. (VADERDAG)

Nieuws afbeelding
Ook dit jaar vindt het fameuze Westerpark Familietoernooi weer plaats op Vaderdag. Naast leuke wedstrijden tegen andere families is er vertier voor alle leeftijden, muziek, de immer uitdagende Vaderdag-shoot-outs, prachtige prijzen en een uitgebreide zondagmiddagborrel met BBQ. Niveau en leeftijd is niet van belang. Jeugd en senioren spelen met en door elkaar heen. Plezier staat centraal! 

Wanneer: zondag 18 juni a.s.
Hoe laat: van 11.00 tot 18.00 uur (of langer voor wie wil….)

Elk team speelt met 6 veldspelers, zonder keeper. Het aantal teamleden is onbeperkt, maar bestaat uit minimaal 2 senioren (18 en ouder), minimaal 2 junioren (17 en jonger) en minimaal 1 iemand is lid van Westerpark. Dus trommel je familie, vrienden, buren, klasgenoten en wie weet nog meer op, iedereen mag meedoen, en schrijf je in. Er is geen maximumaantal teamleden, maar heb je er meer dan 12? Schrijf dan een tweede team in.

Schrijf je voor 10 juni a.s. in via: https://forms.gle/Abqmw4ewNx1FVKmA8

Verkleden is een must! Zoals altijd staat er een mooie prijs klaar voor het team met de mooiste outfit met bijpassende naam. 

Het inschrijfgeld is € 35,- per team (voor lunch en snack). Na inschrijving ontvang je een bevestiging en in de week voor het toernooi ontvang je een e-mail met alle informatie.

Schrijf je snel in, want VOL = VOL!

Voor vragen of het aanbieden van een helpende hand bij de organisatie, stuur een mail naar [email protected].

TOT 18 JUNI!