homepage WP.jpg
Jeugd Februari
8

Valentijnsgala❤️zaterdag 11 februari exclusief voor O16 en O18 jeugdleden met BASSA!

Nieuws afbeelding
BASSA komt draaien!!! 

Zaterdag 11 februari is het zover, het Valentijnsgala! Het nieuwe jeugdbestuur is al maanden bezig met de organisatie van de eerste editie van een hockeyfeest voor de Onder16 en Onder18 teams van AMHC Westerpark; het is ook exclusief voor leden van deze teams (introducees zijn niet toegestaan). 

Aanmelden en kaartje kopen
Het Valentijnsgala❤️vindt plaats in het clubhuis en is van 20.00 tot 01.00 uur. De inloop is van 20.00 tot 21.00 uur (deuren dicht). Kaartjes bedragen €5,- en zijn te koop via de Westerparkapp. Zorg dat je als jeugdlid bent ingelogd! Open de WP-app, klik rechts onderin op 'meer', klik daarna op evenementen > aanmelden en betaal je kaartje via iDEAL. Heb jij de WP-app nog niet op je telefoon, mail dan naar [email protected] voor je inloggegevens.
Bij binnenkomst wordt jouw aanmelding gecontroleerd, ontvang je 1 consumptiebon en wordt er een stempel gezet. 

Dresscode
De dresscode is gala: liefst nette en feestelijke kleding (bijv. een pak, overhemd, pantalon/nette broek; jurk, rok, blouse). 
Maar draag vooral iets waar jij je fijn bij voelt! 

Frisfeest
Het gala is een frisfeest. Er wordt geen alcohol geschonken aan de jeugdleden. Er zijn ook blaastesten aanwezig indien er verdenking is van drankgebruik. Drugs zijn uiteraard ook niet toegestaan. 

Wij hebben er veel zin in! 

Groetjes,
Jeugdbestuur AMHC Westerpark

p.s. fiets met een groep, samen uit, samen thuis!