homepage WP.JPG
Jeugd Juni
1

SAVE THE DATE: ZATERDAG 12, 19 EN 26 JUNI REGIONALE WEDSTRIJDEN VOOR JEUGDTEAMS!

Nieuws afbeelding
Zoals sommigen al vernomen hebben is de KNHB van plan om op hele korte termijn een regionale mini-competitie te organiseren (zie https://www.knhb.nl/nieuws/versoepelingen-voor-senioren-en-jeugd-per-5-juni).
Deze wedstrijden vinden plaats op zaterdag 12, 19 en 26 juni.

Wij hebben alle jeugdteams van Westerpark opgegeven voor deze regionale competitie. We kennen de details nog niet. Deze volgen binnenkort (t/m gisteren konden alle clubs zich aanmelden).

Dit houdt concreet het volgende in:
Op zaterdag 5 juni is de laatste ronde interne competitie met huidige teams.
Alle jeugdteams spelen daarna dus nog drie wedstrijden tegen andere clubs in de buurt, zowel uit als thuis.
Hou zaterdag 12, 19 en 26 juni vrij in de agenda!
Aangezien de nieuwe teamindeling voor aankomend seizoen dit weekend bekend wordt gemaakt, hebben we besloten om deze wedstrijden te spelen met de teams van aankomend seizoen (dus met je nieuwe team A t/m F!).
Eerste training met nieuwe teams start in week van 14 juni. Dus na de eerste wedstrijdenronde. We realiseren ons dat dit wat onwennig kan zijn, maar gaan er van uit dat iedereen zich toch aan deze nieuwe situatie kan aanpassen. Daarnaast is het een leuke manier om je nieuwe team te leren kennen. We delen nog enkele tips en inzichten om alles goed te laten verlopen.
Communicatie gaat hoogstwaarschijnlijk via WhatsApp en mail, niet via de Lisa App. 
Er mag helaas nog steeds geen publiek aanwezig zijn bij de wedstrijden, op de begeleiders en rij-ouders na.
De Witte Rookdag die op 26 juni gepland stond, gaat niet door. Er wordt een alternatief voor de traditionele Witte Rookdag aangeboden. De Witte Rookdag is altijd erg belangrijk voor zowel de vrijwilligerstaken binnen de teams als voor de club. Onmisbaar voor de verdeling van alle taken. Maar we willen de teams deze leuke wedstrijden niet onthouden. Dus we komen zsm met een oplossing en alternatief plan hiervoor.

Zodra we meer weten, delen we dit met jullie. 
Mochten jullie in de tussentijd vragen hebben, stuur deze dan naar je lijncoördinator (van volgend seizoen): [email protected]/[email protected]/[email protected]/[email protected]/[email protected]/[email protected]/[email protected] Zij hebben de antwoorden misschien (nog) niet paraat, maar dan proberen we deze weer in een gezamenlijke mail te verzamelen en te beantwoorden.