homepage WP.JPG
Senioren Mei
26

Nieuws voor de (jong) senioren Zomerhockey- trainingsbudget - zomerfeest

Nieuws afbeelding


Zomerhockey- trainingsbudget - zomerfeest

 

Ondanks dat het hockeyseizoen verre van een ideaal seizoen is geweest, hebben we met zijn allen ons uiterste best gedaan om zoveel mogelijk activiteiten aan te bieden.

Gelukkig mag er steeds weer een beetje meer en kan iedereen vanaf deze week weer met zijn eigen team trainen. Uiteraard nog steeds met de voor de leeftijdscategorie geldende coronamaatregelen. Maar het gaat de goede kant op. Ook kan er weer een hapje en een drankje worden gekocht bij het uitgifteloket van het clubhuis. De tenten worden weer opgebouwd en na een training of wedstrijd kan er in shifts nageborreld worden, op afstand uiteraard.

 

Zomerhockey

We willen dit seizoen zo lang mogelijk doorgaan. Daarom bieden we in de maanden juli en augustus zomerhockey aan, niet één maar twee keer per week. We gaan er stiekem van uit dat het clubhuis dan weer echt open mag en dat Gerard volop biertjes kan tappen voor ons. We streven ernaar om de bar in ieder geval op zondagmiddag speciaal voor de senioren te openen. We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die de bar op woensdagavond willen openen.

 

Een paar details:

* Wat: zomerhockey

* Wanneer: op woensdagavond van en op zondagmiddag (tijden volgen zsm)

* Hoe: Binnenkort volgen er inschrijfformulieren zodat we een indicatie hebben van de hoeveelheid hockeyers.

 

Naast het zomerhockey kunnen teams ook op verzoek met hun eigen team blijven trainen. Graag kenbaar maken bij de TC-senioren, zodat we alle teams een eigen tijdslot kunnen geven (wijkt waarschijnlijk af van bestaande tijden/dagen).

 

Zomerfeest op 28 augustus a.s.: hulp gezocht!

Op zaterdag 28 augustus a.s. wordt er een groots Westerpark feest georganiseerd. Uiteraard alleen maar als dit ook echt mogelijk is. We hebben best wat te vieren. We vieren de ingebruikname van het vernieuwde veld 1 (wordt omgebouwd tot waterveld), de opening van de uitbreiding van het clubhuis met de containers, de opening van het terras, en gewoon omdat we graag wat willen vieren met elkaar. Overdag wordt er een programma opgetuigd voor de jeugd (en hun ouders). Aansluitend willen we graag een feest organiseren met en voor de senioren. We zoeken hiervoor vrijwilligers die graag mee willen denken en helpen. Meld jij je aan bij [email protected]? Dan luiden we het nieuwe seizoen op gepaste wijze in.

 

Trainingsbudget voor de senioren

De TC-senioren wil de kwaliteit van de trainingen verbeteren. Hiervoor is een trainer essentieel. Veel seniorenteams regelen en betalen nu nog zelf hun trainer. Op voorstel van de TC-senioren stelt de club komend seizoen 330 euro per team beschikbaar voor een trainer. Het bedrag is gebaseerd op 15 euro voor 22 trainingen.

 

De trainers die de club zelf kan vinden, worden vanzelfsprekend aan geĆÆnteresseerde seniorenteams toegewezen. Deze teams kunnen geen aanspraak maken op de bijdrage.

 

De aanvoerder kan de bijdrage aanvragen door een mail te sturen naar [email protected] Geef hierbij aan (1) je naam en je team, (2) de naam, mobiel, email en IBAN-rekeningnummer van de trainer.

 

Aan het eind van het komend seizoen wordt het trainingsbudget geƫvalueerd. We hopen dat veel teams van deze mogelijkheid gebruik maken en we het kunnen voortzetten.