homepage WP.JPG
Jongste Jeugd September
21

TC jongste jeugd avond maandag 19 oktober voor ouders/verzorgers F, E en D teams

Nieuws afbeelding
Aparte Technische Commissie (TC) jongste jeugd avond
Elk jaar organiseren we na de winterstop een TC jeugdavond waarin we ons beleid en de praktische toepassing daarop toelichten. Deze avonden richten zich op de gehele jeugd. We hebben echter gemerkt dat er gedurende het
jaar veel vragen spelen bij ouders van de leeftijdscategorieën F, E en D. Daarom organiseren we nu aan het begin van het jaar een aparte TC jongste jeugd avond waarin we het beleid rondom trainingen en teamindelingen voor deze categorieën bespreken. Categorieën waarin de overgang naar de volgende categorie in meer of mindere mate effecten kan hebben op de teamindeling. En categorieën waarin we beginnen met het volgen van de ontwikkeling van de kinderen aan de hand van bepaalde vaardigheden.

TC jongste jeugd avond vindt plaats op maandagavond 19 oktober om 20.00 in het clubhuis (mits de corona-situatie dat toestaat). Daarbij zal de voorzitter van de Technische Commissie (TC), Robert Schuckink Kool, met andere leden
van de TC het beleid toelichten en vragen beantwoorden. De ouders/verzorgers van de jongste jeugd zijn hier ook over gemaild.

Aanmelden uiterlijk 5 oktober
Wegens de corona-maatregelen kan er slechts een beperkt aantal mensen in het clubhuis. Het is daarom noodzakelijk dat je je van tevoren aanmeldt en we verzoeken 1 ouder/verzorger per kind. We vullen het aantal aanwezigen aan in volgorde van aanmelding.

Meld je uiterlijk maandag 5 oktober aan via [email protected] en vermeld:
- je naam en van welk(e) jeugdlid/jeugdleden je ouder bent
- om welke huidige categorie het gaat
- je e-mailadres
- je telefoonnummer.
We beperken de sessie tot 35 personen dus meld je op tijd aan. In de week van 5 oktober laten we horen of je erbij kunt zijn. We kijken na de TC jongste jeugd avond hoe we de besproken informatie en vragen het beste kunnen delen met de ouders die er niet bij konden zijn.

We zien jullie graag in het clubhuis op maandag 19 oktober!

Met sportieve groet,
Technische Commissie Jeugd