homepage WP.JPG

Sponsoring bij AMHC Westerpark


Trots, Enthousiast, Ambitieus, Mokum: TEAM Westerpark!  
AMHC Westerpark is een hockeyvereniging met ambitie, waar sportiviteit en enthousiasme voorop staan. Het is een vereniging waar de leden zich thuis voelen. AMHC Westerpark dat zijn wij samen! Leden van Westerpark zijn trots op hun club, zijn enthousiast en ambitieus. Westerpark is ook een echte club uit Mokum: gezellig, gewoon, waar iedereen elkaar kent. Trots, Enthousiast, Ambitieus, Mokum: TEAM Westerpark!  

Ruim 1400 leden
Sinds de oprichting van AMHC Westerpark (in 2009) is de club gegroeid van een handvol enthousiastelingen tot een vereniging met ruim 1400 leden! Onze achterban is een interessante doelgroep en we merken dan ook dat steeds meer organisaties hun naam willen verbinden aan onze club.

Vergroot de zichtbaarheid van jouw bedrijf binnen je doelgroep
Als bedrijf kun je gebruik maken van onze club om je ambities te bereiken. AMHC Westerpark heeft veel te bieden! Op verschillende manieren is de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten en kan je meeprofiteren van onze zorgvuldig opgebouwde reputatie en hoogopgeleide ledenbestand. Westerpark kan bijvoorbeeld ook een clinic of toernooi voor je personeel of relaties organiseren, waarbij een bekende hockeyer of hockeytrainer wordt uitgenodigd. Westerpark stelt haar faciliteiten beschikbaar voor een bedrijfsactiviteit. We denken graag mee in het ontwikkelen van marketingactiviteiten richting onze leden. AMHC Westerpark heeft dus veel te bieden. 

Om de club verder te laten groeien en ontwikkelen in hockey en organisatie, zijn sponsorbijdragen heel belangrijk. Denk daarbij aan professionalisering (betaalde krachten zoals een verenigingsmanager, uitbouwen van faciliteiten en verbeteren van trainingen. Als sportvereniging vervullen wij een maatschappelijke rol, naar onze leden en de omgeving van de club.  
Heb je interesse in sponsoring en wil je jouw organisatie onder de aandacht brengen van een grote groep jeugd- en seniorleden én ouders? Neem dan direct contact op: [email protected]!