Opening veld5 groepsfoto.jpg

Plaatsingsbeleid


Senioren/veteranen
Seniorleden komen eerst op de wachtlijst. Van daaruit worden ze in een team geplaatst wanneer er plek is. Meer informatie kun je vinden onder Senior en Veteranen/Veterinnen.

Trimhockeyers
Als je interesse hebt in trimhockey kun je dat doorgeven via [email protected]. Je schrijft je vervolgens in via de site (inschrijfformulier). Je kunt dan een paar keer vrijblijvend meetrainen. Bevalt het, dan wordt je proeflidmaatschap omgezet naar definitief lidmaatschap. Meer informatie kun je vinden onder Trimhockey.

Jeugd
AMHC Westerpark is een jonge club. Net als bij veel andere hockeyclubs is ons ledenaantal in korte tijd enorm gegroeid, vooral bij de jeugd. Door de enorme groei en de capaciteit van de velden is de aanname van nieuwe leden beperkt:
Jaarlijks kunnen 80 nieuwe mini’s instromen (de jongste categorie, leeftijd op 1 oktober van het seizoen: 6 jaar). In de hogere categorieën is dit afhankelijk van de opzeggingen. Voor de allerjongsten (5-jarigen) is er Funkey hockey!
Meer informatie over de verschillende jeugdcategorieën kun je vinden onder Jeugd.

Wanneer/hoe wordt uw kind geplaatst?
Het plaatsingsbeleid van Westerpark wordt beschreven in de het document Plaatsingsbeleid jeugd. Deze is tot stand gekomen tijdens de ALV op 22 november 2016 en voor het laatst aangepast op 4 mei 2023.

In welke leeftijdscategorie valt mijn kind?
Indien u vragen heeft over de leeftijdscategorie van uw kind, dan kunt u zich richten tot de lijncoördinator van de categorie waar uw kind onder valt.

Categorie-indeling naar geboortedatum conform de regels van de KNHB:


 Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Trainingslidmaatschap jeugd
- Het trainingslidmaatschap staat alleen open voor kandidaatleden voor wie de club binnen 6 maanden een gegarandeerde plaats heeft als lid in een team; 
- Tot 18 jaar;
- Het trainingslidmaatschap duurt maximaal 6 maanden;
- Een trainingslid heeft geen recht om competitie te spelen, maar kan wel worden uitgenodigd om in te vallen;
- De contributie bedraagt 70% van de contributie van een gewoon lid van dezelfde leeftijd.