Opening veld5 groepsfoto.jpg

Veteranen


Heb jij vroeger gehockeyt, maar is het er de laatste tijd niet meer van gekomen? Of hockeyen jouw kinderen bij Westerpark en zou je zelf ook wel eens een balletje willen slaan op onze mooie velden? Meld je dan aan voor het veteranen of veterinnenteam via [email protected].

Voor de veteranen zijn wij op zoek naar mannen/vrouwen die de senioren komen versterken op zondag. Daarnaast zal er een keer per week getraind worden. Wij kiezen bewust voor een grote groep, zodat er ook nog tijd en ruimte is om andere dingen te doen op zondag. Wel hopen wij natuurlijk dat je er altijd bent op zondag en een wedstrijd speelt, een biertje drinkt en vergeet de bitterballen niet!

Trainingslidmaatschap Veterinnen en Veteranen
De club streeft er naar het aantal veteranenteams te laten groeien. Aangezien de bestaande teams vol zijn, is het lastig om geïnteresseerde spelers aan de club te binden. Daarom bieden we tijdelijk een trainingslidmaatschap voor veteranen aan met ruimere criteria dan het trainingslidmaatschap voor de senioren. Dit lidmaatschap heeft de volgende kenmerken:

- Deelname is mogelijk vanaf 30 jaar voor dames en 35 jaar voor heren;
- Meetrainen met de bestaande veteranen teams;
- Maximaal 4 keer invallen bij de competitie;
- Geen minimale omvang van het team om trainingsleden te kunnen hebben;
- Geen maximaal aantal trainingsleden per team;
- Meer informatie over de contributie klik hier.