homepage WP.JPG

Trimhockey voor senioren

Wanneer je wilt trimhockeyen op maandagavond (= hockey voor 18 +, training op maandag en af en toe een wedstrijd ook op maandagavond) geef dat dan duidelijk aan door trimhockey te selecteren.

Trimhockey is een leuke manier om te sporten in teamverband en lekker in de buitenlucht. Trimhockey is bedoeld om ontspannen en actief bezig te zijn. Je bent niet aan competitie gebonden en de trainingen zijn vrijblijvend. Je hockeyt door de week en het legt dus geen beslag op je weekend. En kun je een keer niet, geen punt. 
 
De opbouw van de trimavond is verantwoord voor zowel de ervaren als de onervaren sporter. Elke trimavond begint met eerst wat inlopen gevolgd door een warming-up van een kwartier met de nodige rek- en strekoefeningen. Pas als iedereen de spieren goed los heeft, gaan we verder met de hockeytraining van zo’n twintig minuten en komen de technische en tactische oefeningen aan bod. Als afsluiting wordt er een onderlinge wedstrijd gespeeld waarbij het vooral gaat om het spelen en laten spelen en winnen niet het belangrijkste is.
 
AMHC Westerpark doet op maandag mee aan een onderlinge competitie tegen andere trimhockeyteams. Als er een wedstrijd wordt gespeeld gaat de training gewoon door. Voor degenen die het wedstrijdelement wel leuk vinden wordt er ook af en toe een toernooi georganiseerd.
 
Lekker begin van de week 
Er wordt elke maandagavond getraind van 20.30-22.00 uur. Het hele jaar door. Na de training kan er altijd nog gezellig wat gekletst en/of gedronken worden in ons nieuwe clubhuis.
 
Alle hockeyniveaus komen tot hun recht
Trimhockey is uitdagend voor ervaren hockeyers. Maar ook voor beginners is het een manier om kennis te maken met het hockeyspel. Het kan een opstap zijn naar een regulier hockeyteam. Je verbetert hoe dan ook je conditie. Onder begeleiding van een ervaren trainer leer je de beginselen van hockey of verfijn je juist je techniek.
 
Trimhockey is een teamsport en dus een mooie gelegenheid sociale contacten te onderhouden: trimhockey is gevarieerd, gezellig en gezond!!!
 
Heren en dames gemixt
De huidige groepen trimhockeyers is een mix van heel verschillende mensen:
- Ouders van hockeyende kinderen die  enthousiast geworden zijn en het spel zelf ook willen spelen.
- Oud-spelers die in het weekend niet meer willen of kunnen spelen maar het spel niet kunnen missen.
- Veteranen die het leuk vinden om te blijven spelen en waarvan de beginners veel kunnen leren. Er zijn mensen die altijd een andere sport gespeeld hebben en het gewoon eens willen proberen.
 
De leeftijd van de trimmers varieert van 18 tot 65+ jaar. Door de gemengde samenstelling van de groepen is trimhockey ook een van de weinige sporten waar je als man en vrouw samen kunt sporten. Trimhockey is er voor iedereen en maakt van hockey een gezinssport.
 
Doe vrijblijvend een keer mee met trimhockey!
Trimhockey is echt geschikt voor iedereen. Ook als je nog nooit een stick in je handen gehad hebt kun je zo beginnen. Doe vrijblijvend eens een keer mee om aan den lijve te ondervinden hoe inspanning en ontspanning bij trimhockey samengaan.
 
Voor meer informatie of aanmelding: