Opening veld5 groepsfoto.jpg

senioren_arbitrage

Vanaf 16 jaar is het door de KNHB verplicht om een scheidsrechterskaart te hebben. Dit betekent dat ieder seniorenlid bij Westerpark het scheidsrechtersexamen gedaan moet hebben. Heb jij deze kaart niet behaald of wil je je aanmelden voor de opfriscursus? Meld je dan aan via [email protected].

Wij zijn ook op zoek naar senioren die het leuk vinden mee te denken over het arbitragebeleid. Hoe zorg je voor goede scheidsrechters? Moeten we niet als club een bondscheidsrechter gaan opleiden? Vind jij het leuk om mee te denken over dit soort vragen meld je dan aan!

Bij AMHC Westerpark moet ieder team wanneer zij thuis spelen ook een wedstrijd fluiten. Zorg er dus voor dat je voor zondag goed in het wedstrijdschema kijkt hoe laat jij op de club verwacht wordt om te fluiten!

DWF
Sinds 2014 is het papieren wedstrijdformulier vervangen door het digitale wedstrijdformulier (DWF). Dit systeem zorgt voor een bijzonder makkelijke manier van invullen van het formulier.

De aanvoerder ontvangt in de week voorafgaand aan de wedstrijd op vrijdag een mail met de inloggegevens. Met je lidnummer en wachtwoord log je vervolgens voor je wedstrijd begint in via www.amhcwesterpark.nl/formulier. Hier vul je de spelerslijst in en sla je op.

Na de wedstrijd zorg je ervoor dat je de scheidsrechters de code geeft die in de mail stond. De scheidsrechters kunnen vervolgens met hun lidnummer of scheidsrechterkaart-nummer en de door jou verstrekte code inloggen. Zij vullen de stand beide in en slaan op.

De laatste stap wordt weer door de aanvoerder gedaan. Door nogmaals in te loggen en de uitslag te bevestigen heb je het formulier afgerond.

Voor meer informatie en uitleg: HandleidingDigitaalWedstrijdFormulierS