Opening veld5 groepsfoto.jpg

Welkom bij de senioren van AMHC Westerpark

Op deze pagina's vind je alles wat je moet weten over trainingen, wedstrijden en lidmaatschapsvormen. 

Training
Teams trainen een keer per week (H1 en D1 traint 2 keer per week), van maandag tot en met vrijdag vanaf 19.30 uur. 

Wedstrijden
Competitiewedstrijden van senioren, senioren onder 25 en senioren 30+ zijn op zondag.

Vrijwilligers
Westerpark is een club voor en door de leden. We vragen teams om naast de teamtaken (fluiten en bardiensten) bij te dragen aan activiteiten op de club. Denk hierbij aan het organiseren van feesten (TD's), klussen op de club of het actief lid zijn binnen een commissie. Teams die een 'zware' vrijwilligers rol doen, krijgen voorrang bij het kiezen van een trainingstijd.

Hockeyvormen voor spelers/speelsters vanaf 18 jaar

1. Senioren onder 25 (jong senioren)
Zondag competitie voor spelers/speelsters tussen 18 en 25 jaar. Je traint één keer per week door de week en speelt een wedstrijd op zondag. 

2. Senioren
Zondag competitie voor spelers/speelsters vanaf 18 jaar. Je traint één keer per week door de week en speelt een wedstrijd op zondag. Heren 1 en dames 1 trainen 2x per week.

3. Senioren 30+
Zondag competitie voor spelers/speelsters vanaf 30 jaar. Je traint één keer per week door de week en speelt een wedstrijd op zondag.

4. Trimhockey voor senioren
Voor senior spelers (18+). Een keer per week training, maar geen competitie. Training op maandag- of woensdagavond van beginners tot ervaren spelers. Wel is er een beperkte, informele competitie tussen trimhockey teams van verschillende clubs.

5. Trainingslidmaatschap
Senioren en Senioren onder 25: Je traint door de week mee met een vast team en kan maximaal 4 keer invallen per seizoen. Je kunt maximaal één seizoen trainingslid zijn. Een team kan maximaal 2 trainingsleden hebben.
Senioren 30+: Je traint door de week mee met een vast team en kan maximaal 4 keer invallen per seizoen. Je kunt maximaal één seizoen trainingslid zijn.

6. Hockey7 voor senioren
Hockey7 is een informele competitie op vrijdagavond. Je speelt per avond twee wedstrijdjes met 7 tegen 7 zonder keeper. Enige hockey ervaring is gewenst. Elk seizoen is in vier blokken opgedeeld. Per blok kunnen spelers zich opgeven. Als het niet lukt om een team te vormen, krijg je geen contributie terug. De afgelopen seizoenen heeft Westerpark elk blok meegedaan.

7. Flexhockey - Als je af en toe (verzekerd) wilt invallen.

8. Zaalhockey
Leden kunnen zich gedurende het seizoen aanmelden voor zaalhockey.
Niet-leden: Ook spelers/speelsters die geen lid zijn van Westerpark, kunnen meespelen met een zaalhockeyteam van de club.

9. Lidmaatschap voor een half seizoen (senioren)
Voor spelers/speelsters die voor een half seizoen een lidmaatschap willen bij Westerpark. Dit kan voor de senioren, senioren onder 25 of senioren 30+ competitie, trimhockey, hockey7 of trainingslidmaatschap. Voorwaarde is wel dat je vooraf aangeeft dat je een half seizoen (voor of na de winterstop) wilt meespelen/trainen.

10. Starterscursus - Als je wilt leren hockeyen.

11. Zomer- of winterhockey - Op woensdagavond buiten de competitierondes; ook voor introducees.

Meer informatie over de contributie/kosten klik hier.

Lid worden?
Wil je ook komen hockeyen bij Westerpark? Dan kun je je individueel inschrijven via het inschrijfformulier. Je komt dan op de wachtlijst terecht. Wanneer er plek vrij komt in een team dan ontvang je daarover vanzelf bericht van de aanvoerder. Wil je je met een heel team aanmelden? Dat kan ook! Mail dan naar [email protected] voor meer informatie!