homepage WP.JPG

jeugd_zaalhockey

Zaalcommissie:

Katja Verhulst & Esmeralda S
met email: [email protected]

Laatste nieuwsbrieven:
http://www.amhcwesterpark.nl/files/library/zaalhockey%20nieuwsbrief%20eind%20november%202015.docx
Trainingsschema selectie teams 15/16:

Speellocatie.
Het wedstrijdverloop.
De wedstrijdformulieren. (http://youtu.be/4JdjUDVK4_M)

Bekijk de filmpjes en je bent goed voorbereid.

Zaalleiding:
Als zaalleiding ben je verantwoordelijk voor de speellocatie, het wedstrijdverloop. Op de homepage van de website staat een uitgebreide beschrijving van de zaaldienst. Let op dat de wedstrijden op tijd beginnen!!!! Je verschuift anders een plannings probleem naar de teams na jullie..
http://www.amhcwesterpark.nl/files/library/instructies%20voor%20de%20zaalleiding.pdf
Algemene informatie:
Het bestuur van AMHC Westerpark heeft ons als zaalhockey commissie een aantal uitgangspunten meegegeven.
 
  • Zaalhockeytrainingen worden breed aangeboden als onderdeel van het Technisch beleidsplan voor de jeugd.
  • Om zaalcapaciteit te garanderen wordt het gehele seizoen een zaal gehuurd, waardoor de zaaltechniek als vast terugkerend element voor alle jeugdteams wordt aangeboden.
  • Alleen selectieteams worden ingeschreven voor de zaalcompetitie. In overleg met de TC wordt bij extra zaalcapaciteit gekeken naar extra deelname van meer teams aan de competitie. Helaas is dit niet mogelijk dit seizoen.
  • De uitvoering van de zaaltrainingen ligt bij de TC/Technisch Jeugd Co√∂rdinator. De zaalcommissie zorgt voor zaalhuur en de aanschaf van materialen en zal de communicatie op zich nemen van en naar de KNHB en zaalteams tijdens de zaalcompetitie.
  • De zaaltrainingen gedurende het gewone jaar zijn budget-neutraal voor de vereniging. Alle kosten die gemaakt worden voor deelname aan de zaalcompetitie (zaalhuur, trainers, extra bijdrage KNHB) worden doorbelast aan de deelnemende teams De teamleiding is zelf verantwoordelijk voor het innen van de bijdrage bij de teamleden die deelnemen en het tijdig afdragen.
  • Deelname aan de zaalcompetitie is voor selectiespelers niet verplicht. Eventuele opengevallen plaatsen kunnen ingenomen worden door niet-selectiespelers. Selectiespelers, die niet meedoen aan de zaalcompetitie, kunnen aansluiten bij een mid-wintercompetitieteam, indien mogelijk.