Opening veld5 groepsfoto.jpg

Nieuw bij de club?

Informatie voor nieuwe jeugdleden

Contactpersoon:
De namen en mailadressen van de lijncoördinatoren zijn te vinden onder: Algemeen/bestuur&commissies.

Locatie:
De trainingen vinden plaats op Sportpark Spieringhorn. Trainingsschema staat op de website of op de Westerpark app. De trainingen gaan altijd door, tenzij het veld bevroren is. Dit staat dan op de site vermeld! Tijdens de training zal er gelegenheid zijn om water te drinken (neem altijd je eigen gevulde bidon mee!). Pakjes limonade, snoep en koek worden niet op prijs gesteld tijdens de training.

Praktische informatie:
 
Benodigdheden:
Sportkleren, kunstgrasschoenen, een stick, scheenbeschermers en een bitje. Scheenbeschermers en een bitje zijn verplicht!!! (Let op: een bitje uit de sportwinkel moet eerst zelf passend gemaakt te worden voor gebruik!). De club organiseert ‘hapdagen’ waar op maat gemaakte bitjes kunnen worden besteld.
Het clubtenue (shirt, broek of rokje, kousen) is nodig wanneer de kinderen competitiewedstrijden gaan spelen (vanaf F-categorie) en is te koop bij het Hockey District (per 18 augustus 2020 nieuw tenue verkrijgbaar!). 

Afzeggen:
Hockey is een teamsport, dus aanwezigheid tijdens trainingen en wedstrijden is verplicht! Kan een kind wegens ziekte of andere omstandigheden niet komen naar de training of wedstrijd; stuur dan een mail naar de lijncoördinator en een appje aan de teamleider/coach.

Opzeggen:

Indien een kind niet door wil gaan in het komende seizoen, dient voor 1 mei opgezegd te worden, schriftelijk naar [email protected].

Contributie:
De contributie wordt jaarlijks op de Algemene Ledenvergadering vastgesteld. Naast de jaarlijkse contributie is er eenmalig inschrijfgeld verschuldigd.
Gaat het lidmaatschap in tijdens het seizoen, dan wordt de contributie naar rato verrekend. Ieder lid (of ouder van jeugdlid) bij AMHC Westerpark is bij plaatsing akkoord met de automatische incasso. Er wordt bericht gegeven wanneer de incasso zal plaatsvinden.

Status Vereniging:
Het gaat goed met AMHC Westerpark. Inmiddels hebben we ca. 1500 spelende leden (waarvan ca. 850 jeugd).
In korte tijd zijn vier kunstgrasvelden en een oefenveld op sportpark Spieringhorn aangelegd. Speerpunt van de vereniging is uitbreiding van het aantal vrijwilligers: Westerpark is een vereniging voor en door leden. Voor sommige taken is hockeyervaring vereist, voor vele ook niet. Meld je aan bij de coördinator als je actief wil zijn voor de club.

Voorwaarden:
Bij plaatsing van een kind gaan de ouders ermee akkoord dat:
  • Contributie middels automatische incasso gaat
  • Alle communicatie per mail verzonden wordt
  • Alle gegevens door ouders up to date worden gehouden (via website)
  • De ouders hun bijdrage zullen leveren in taken die bij teamsport horen (coachen, spelleiden, rijden naar uitwedstrijden, bestuursdiensten, bardiensten e.d.)

  • Interactieve website:
    Na inschrijving ontvangt ieder lid een lidnummer en wachtwoord. Met het lidnummer en emailadres kan ingelogd worden op de website. Hier kan het hele team gemaild worden en kom je in je persoonlijke omgeving van de website. Daar kun je o.a. contactgegevens wijzigen en heb je toegang tot belangrijke documenten en de clubmarkt voor tweedehands hockeyspullen.
    Ook kan je hiermee inloggen op de Westerpark app. Het is belangrijk dat je deze app download en gebruikt. Je kan hier onder andere je eigen agenda inzien met jouw trainingen, wedstrijden, de clubagenda en je eigen team of andere teams opzoeken.