homepage WP.JPG

jeugd_nieuwclub

Informatie voor nieuwe jeugdleden:

Contactpersoon:
Namen en mailadressen van de lijncoördinatoren staan op de website.

Locatie:
De trainingen vinden plaats op Sportpark Spieringhorn. Trainingsschema staat op de website. De trainingen gaan altijd door, tenzij het veld bevroren is. Dit staat dan op de site vermeld! Tijdens de training zal er gelegenheid zijn om water te drinken. Pakjes limonade, snoep en koek worden niet op prijs gesteld tijdens de training.

Praktische informatie:
 
Benodigdheden:
Sportkleren, kunstgrasschoenen, een stick, scheenbeschermers en een bitje. Scheenbeschermers en een bitje zijn verplicht!!! (Let op: een bitje uit de sportwinkel moet eerst zelf passend gemaakt te worden voor gebruik!) . De club organiseert ‘hapdagen’ waar op maat gemaakte bitjes kunnen worden besteld.
Een tenue (shirt, broek of rokje, kousen) is nodig wanneer de kinderen competitiewedstrijden gaan spelen (vanaf F-categorie) en is te koop bij het SportPaleis op de Jan van Galenstraat. 

Afzeggen:
Hockey is een teamsport, dus aanwezigheid tijdens trainingen en wedstrijden is verplicht!Kan een kind wegens ziekte of andere omstandigheden niet komen naar de training of wedstrijd; stuur dan een mail of sms naar de trainer en teamleider/coach.

Opzeggen:
Indien een kind niet door wil gaan in het komende seizoen, dient voor 1 mei opgezegd te worden, schriftelijk naar [email protected].

Contributie:
De contributie wordt jaarlijks op de Algemene Ledenvergadering vastgesteld. Naast de jaarlijkse contributie is er eenmalig 40 euro inschrijfgeld.
Gaat het lidmaatschap in tijdens het seizoen, dan wordt de contributie naar rato verrekend. Ieder lid (of ouder van jeugdlid) bij AMHC Westerpark is bij plaatsing akkoord met de automatische incasso. Er wordt bericht gegeven wanneer de incasso zal plaatsvinden.

Status Vereniging:
Het gaat goed met AMHC Westerpark. Inmiddels hebben we bijna 1200 spelende leden (waarvan ca. 700 jeugd).
In korte tijd zijn drie kunstgrasvelden op sportpark Spieringhorn aangelegd en we hopen binnenkort ons vierde veld te mogen aanleggen. Het langverwachte eigen clubhuis wordt najaar 2015 geopend. Speerpunt van de vereniging is uitbreiding van het aantal vrijwilligers: Westerpark is een vereniging voor en door leden. Voor sommige taken is hockeyervaring vereist, voor vele ook niet. Meld je aan bij de coördinator als je actief wil zijn voor de club.

Voorwaarden:
  • Bij plaatsing van een kind gaan de ouders ermee accoord dat:
  • Contributie middels automatische incasso gaat
  • Alle communicatie per mail verzonden wordt
  • Alle gegevens door ouders up to date worden gehouden (via website)
  • De ouders hun bijdrage zullen leveren in taken die bij teamsport horen (coachen, spelleiden, rijden naar uitwedstrijden, bestuursdiensten, bardiensten e.d.)

Interactieve website:
Na inschrijving ontvangt ieder lid een lidnummer en wachtwoord. Met het lidnummer en emailadres kan ingelogd worden op de website www.amhcwesterpark.nl Hier kan het hele team gemaild worden en kom je in je persoonlijke omgeving van de website. Daar kun je o.a. contactgegevens wijzigen en heb je toegang tot de clubmarkt voor tweedehands hockeyspullen.