homepage WP.JPG

De jeugd heeft de toekomst

AMHC Westerpark is een kersverse club voor jong en oud, die wil uitgroeien tot een echte familievereniging. De club is opgericht door enthousiaste ouders van kinderen die willen hockeyen in het westelijk deel van Amsterdam. Hockeyclub Westerpark wil betaalbaar zijn voor iedereen (met een contributie die vergelijkbaar is met een voetbalclub) en is in eerste instantie gericht op inwoners uit Amsterdam Centrum, West en Nieuw West.

Klik hier voor een filmimpressie van onze club:
De jeugdafdeling van AMHC Westepark bestaat uit 800 leden verdeeld over meer dan teams. Wij vinden plezier in het spelen net zo belangrijk als presteren. Momenteel spelen er een aantal teams mee op het hoogtste niveau. Naast plezier vinden we deze sportieve ambitie ook belangrijk. Er moet voor ieder kind een plek zijn, op zijn of haar niveau, binnen onze club.

Naast het hockeyen organiseren wij voor de jeugd leuke evenementen voor elke categorie, zoals: de clinics van H1 en D1, een jongste jeugddag, een familietoernooi EN als afsluiting van het seizoen de huldiging van jeugdkampioenen.

Hockey doe je op AMHC Westerpark vanaf 6 jaar. 

Vanaf september tot mei spelen we competitie op zaterdagochtend (buiten de schoolvakanties). De oudere jeugd traint 1 a 2 keer per week. Ieder team heeft een eigen trainer en krijgt zo de gelegenheid om steeds beter te leren hockeyen. De gehele jeugdopleiding staat onder leiding van een professionele jeugdcoördinator (technisch en organisatorisch).