Opening veld5 groepsfoto.jpg

Jeugd: A


De A-jeugd is een bijzondere categorie omdat de spelers daarna overgaan naar de senioren. In seizoen 2015-2016 zijn de eerste Westerpark jeugdleden doorgestroomd naar de senioren.
De stap van A-junioren naar senioren kan heel groot zijn. Daarom streeft AMHC Westerpark ernaar teams in te schrijven in de Jong-Senioren competitie. Deze competitie is in het leven geroepen door de KNHB om een betere overgang te bewerkstelligen door te spelen met leeftijdgenoten. 

Westerpark heeft vaak ruimte voor nieuwe leden in de A-leeftijd, zowel bij de jongens als de meisjes. Hockey-ervaring is een pre. Heb je interesse? Schrijf je hier in.

Voor vragen kun je je melden bij de lijncoördinator A-jeugd via [email protected]. De lijncoördinator A is te vinden onder: Algemeen/bestuur&commissies.

Elke leeftijdslijn heeft zijn eigen lijncoördinator die is het aanspreekpunt is voor de teams, spelers, ouders en coaches binnen de leeftijdslijn. De lijncoördinator zorgt voor de organisatie van de leeftijdslijn en draagt bij aan het (jeugd)beleid van de vereniging.