Opening veld5 groepsfoto.jpg

Funkey AMHC Westerpark

Hockey voor de allerjongsten: FUNKEY!

Het hockeyaanbod op AMHC Westerpark is in seizoen 2020/21 uitgebreid door op dinsdagmiddag training voor 5-jarigen (onder de mini-leeftijd) aan te bieden. Funkey is voor kinderen een eerste kennismaking met sport, waarbij er zeker niet alleen maar gehockeyd wordt. Plezier en leren staan gedurende de trainingen centraal. Denk aan tikspellen, estafettevormen, reactiespellen, gooien & vangen, etc. De kinderen wennen zo spelenderwijs aan het hockeyspel. In het begin hebben de kinderen alleen goede gymschoenen en sportkleding nodig. Later - na de winterstop - ook een hockeystick, scheenbeschermers en bitje.

- Seizoen 2023/24: voor kinderen die geboren zijn in de periode van 1 oktober 2017 t/m 30 september 2018.
- De training is op dinsdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur.
- De trainingen worden verzorgd door trainers die de ALO/CIOS-opleiding volgen, dan wel trainers die binnen de club zijn opgeleid.
- Lidmaatschap kost 180,- euro voor een seizoen en 90,- euro bij instroom na de winterstop (winterstop ca. eind nov t/m feb). Het inschrijfgeld van 70,- euro wordt geïnd bij de contributie mini's.
- Eenmaal lid bij het Funkey hockey betekent ook volwaardig lid van AMHC Westerpark en een gegarandeerde doorstroom naar de Mini's volgend seizoen.

Inschrijven
Er is in seizoen 2023/24 bij de Funkeys plek voor 15 jongens en 15 meisjes. Als er meer aanmeldingen zijn wordt in mei geloot onder de kinderen die vóór 1 mei staan ingeschreven. Bij de Funkeys maken alle kinderen daarbij evenveel kans - er geldt wegens het beperkt aantal plekken bij Funkey géén voorrang voor kinderen die al een broer, zus of ouder op de club hebben spelen. Die voorrang geldt pas bij de Mini's. Na de loting krijgt iedereen per e-mail bericht over de uitslag.  

Vragen? Mail naar [email protected]

Het formulier is op dit moment gesloten