homepage WP.JPG

Funkey AMHC Westerpark

Hockey is voor iedereen, dus ook voor onze allerjongsten!

AMHC Westerpark start met een pilot om jonge kinderen al vroegtijdig kennis te laten maken met hockey. Met als hoofddoel kinderen goed leren bewegen op speelse wijze. Funkey is een bewegingsprogramma voor kinderen van vijf jaar. Uit onderzoek blijkt dat de kinderen van nu, motorisch minder fit zijn. Op basis van het gemiddelde uit de jaren ’80 scoort nu 59% van de kinderen onder het gemiddelde. Daarom organiseren wij vier Funkey trainingen waar je kind niet stil wilt staan.

Hulp van ouders nodig
Voor het slagen van de pilot hebben we ten minste 5 ouders nodig dus meld je graag aan als ouderhulp! Op die manier kunnen we er met elkaar voor zorgen dat de pilot door kan gaan

Inschrijving en/of deelname staat los van lidmaatschap AMHC Westerpark
Let op! Jouw aanmelding voor, of deelname aan, Funkey trainingen in juni 2019 staat los van het officiële plaatsingsbeleid voor het AMHC Westerpark lidmaatschap en heeft geen invloed op inloting of voorrang tot lidmaatschap. Als je zoon of dochter tussen 1 oktober 2019 en 30 september 2020 zes jaar wordt en je kans wil maken op een jeugdlidmaatschap bij AMHC Westerpark, meld jouw kind dan aan met het officiële inschrijfformulier. Helaas hebben wij meestal meer aanmeldingen, dan plaatsen. Voor de zomervakantie verneem je of je zoon of dochter is ingeloot.

Schrijf je telg in voor een hoop Funkey!
Voor welke leeftijd: kinderen die op 1 juni 2019 5 jaar zijn.
Wanneer: zaterdag 1, 8, 15, 22 juni 2019 van 09.00 tot 10.00 uur.
Kosten: 32,50 euro, voor 4 trainingen.
Vol is vol= 40 plaatsen; we streven naar een evenwichtige groep van jongens en meiden.
Schrijf je in via het inschrijfformulier hieronder. Nadat je het formulier hebt ingestuurd, krijg je per email een bevestiging hiervan. Dit is nog geen recht op deelname.
Indien je bent ingeloot om mee te doen aan funkey-hockey, krijg je een apart bericht, met verdere details over betalen etc.Het inschrijfformulier is gesloten.