homepage WP.JPG

Funkey AMHC Westerpark

AMHC Westerpark organiseert speciaal voor de aankomende mini jongens van seizoen 2020-2021 een programma om hen al met hockey kennis te laten maken: Funkey! Dit is voor de mini’s die al geplaatst zijn voor komend jaar, maar ook voor jongens die nog twijfelen of nog niet op de hoogte waren. Trainingen met veel spelletjes en hockeyplezier. We hebben nog plek voor jongens mini’s komend seizoen, dus nodig vriendjes uit om mee te doen en te kijken of het ook iets voor hen is.

Uiteraard houden we met de organisatie rekening met alle protocollen en veiligheidsvoorschriften in verband met het coronavirus. Gezien de jonge leeftijd van de jongens is er bij Funkey één begeleider (ouder/verzorger) per kind toegestaan op het terrein. Bij de ingang krijgt de begeleider dan een lintje om zo dusdanig herkenbaar te zijn. Ook is een eigen stick, bitje, gevulde bidon, scheenbeschermers en rugzak verplicht; zonder eigen spullen mag je kind niet meedoen.
 
Schrijf je in voor een hoop Funkey vóór 12 juni a.s.
• Voor jongens die tussen 1 oktober 2019 en 1 oktober 2020 6 jaar (zijn) (ge)worden.
• Op zaterdag 13 juni (13.00-14.00 uur), woensdag 17 juni (16.00-17.00 uur) en zaterdag 20 juni (11.45-12.45 uur)
• Kosten: 25 euro voor 3 trainingen.
• Vol is vol= we hebben 40 plaatsen beschikbaar
Aanmelden via [email protected] o.v.v. naam kind, geboortedatum, telefoonnummer ouder en graag aangeven of je kind al is ingeschreven bij AMHC Westerpark voor komend seizoen.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van ons met een betaal-link.
 
We kijken er naar uit om veel jongens te mogen ontvangen!Het formulier is op dit moment gesloten