homepage WP.JPG

Funkey AMHC Westerpark

Hockey voor de allerjongsten: FUNKEY!

Het hockeyaanbod op AMHC Westerpark is dit seizoen uitgebreid door op dinsdagmiddag training voor 5-jarigen (onder de mini-leeftijd) aan te bieden. Funkey is voor kinderen een eerste kennismaking met sport, waarbij er zeker niet alleen maar gehockeyd wordt. Plezier en leren staan gedurende de trainingen centraal. Denk aan tikspellen, estafettevormen, reactiespellen, gooien & vangen, etc. De kinderen zullen door middel van knotshockey, een hockeyvorm met knotsen (aanwezig op de club), spelenderwijs aan het hockeyspel wennen. Hockeystick, scheenbeschermers en bitje zijn voor Funkey dus niet nodig. Wel goede gymschoenen en sportkleding.

- Seizoen 2020/21: voor kinderen die geboren zijn tussen 1 oktober 2014 en 30 september 2015. Voor de 2e helft van dit seizoen (start op dinsdag 2 maart 2021) hebben we bij de Funkeys alleen nog plek voor jongens. 
- Seizoen 2021/22: voor kinderen die geboren zijn tussen 1 oktober 2015 en 30 september 2016.
- Training op dinsdagmiddag van 16.15 tot 17.00 uur.
- De trainingen worden verzorgd door trainers die de ALO/CIOS-opleiding volgen, dan wel trainers die binnen de club zijn opgeleid.
- Lidmaatschap kost 180,- euro voor een seizoen en 90,- euro bij instroom na de winterstop (winterstop ca. half nov t/m feb). Het inschrijfgeld van 60,- euro wordt geïnd bij de contributie mini's.
- Eenmaal lid bij het Funkey hockey betekent ook volwaardig lid van AMHC Westerpark en een gegarandeerde doorstroom naar de mini's volgend seizoen.

Inschrijven
Schrijf je in voor Funkey via het inschrijfformulier onder lidmaatschap. Voor meisjes is er dit seizoen (2020-21) helaas geen plek meer. Je kan jouw dochter wel inschrijven voor de mini's volgend seizoen.

Vragen? Mail naar [email protected]

Het formulier is op dit moment gesloten