homepage WP.JPG

Funkey AMHC Westerpark

Hockey voor de allerjongsten: FUNKEY!

Het hockeyaanbod op AMHC Westerpark is in seizoen 2020/21 uitgebreid door op dinsdagmiddag training voor 5-jarigen (onder de mini-leeftijd) aan te bieden. Funkey is voor kinderen een eerste kennismaking met sport, waarbij er zeker niet alleen maar gehockeyd wordt. Plezier en leren staan gedurende de trainingen centraal. Denk aan tikspellen, estafettevormen, reactiespellen, gooien & vangen, etc. De kinderen wennen door middel van knotshockey, een hockeyvorm met knotsen (aanwezig op de club), spelenderwijs aan het hockeyspel. Hockeystick, scheenbeschermers en bitje zijn voor Funkey dus niet nodig. Wel goede gymschoenen en sportkleding.

- Seizoen 2021/22: voor kinderen die geboren zijn tussen 1 oktober 2015 en 30 september 2016.
- Training op dinsdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur.
- De trainingen worden verzorgd door trainers die de ALO/CIOS-opleiding volgen, dan wel trainers die binnen de club zijn opgeleid.
- Lidmaatschap kost 180,- euro voor een seizoen en 90,- euro bij instroom na de winterstop (winterstop ca. half nov t/m feb). Het inschrijfgeld van 60,- euro wordt geïnd bij de contributie mini's.
- Eenmaal lid bij het Funkey hockey betekent ook volwaardig lid van AMHC Westerpark en een gegarandeerde doorstroom naar de mini's volgend seizoen.

Inschrijven
Er is in seizoen 2021/22 bij de Funkeys plek voor 10 jongens en 10 meisjes. Bij de jongens zijn er nog een paar plekken vrij. Bij meisjes waren meer aanmeldingen dan plekken, daarom is geloot onder de meisjes die vóór 1 mei 2021 waren ingeschreven. Bij de Funkeys maken alle kinderen daarbij evenveel kans - er geldt wegens het beperkt aantal plekken bij Funkey géén voorrang voor kinderen die al een broer, zus of ouder op de club hebben spelen. Die voorrang geldt pas bij de mini's.
Na inschrijving voor Funkey (via het inschrijfformulier onder lidmaatschap) krijgen jongens vooralsnog bericht dat ze meteen kunnen beginnen. Meisjes komen op de wachtlijst en je krijgt bericht als er alsnog plek is. Eerst komen de meisjes aan de beurt die in mei 2021 zijn uitgeloot. Daarna meisjes die na 1 mei 2021 zijn ingeschreven. Dit geldt alleen voor het lopende seizoen Funkey - aan het einde van het seizoen wordt de wachtlijst gelijkgesteld voor een eventuele loting bij de mini's.

Vragen? Mail naar [email protected]

Het formulier is op dit moment gesloten