Opening veld5 groepsfoto.jpg

Bar algemene info

Bardiensten
Tijdens de weekenden wordt een belangrijk deel van de bardiensten ingevuld door ouders van de jongere leden (zaterdag) en door leden/senioren (zondag). De Barcommissie roostert de teams, die de zaterdagdiensten draaien, in. Check het rooster hier
Het is de verantwoordelijkheid van de teamleiders/aanvoerders van de teams om er voor te zorgen dat het in het rooster aangegeven aantal ouders op de aangegeven data en tijden aanwezig is. In geval er meerdere mensen zijn ingeroosterd, moeten zij allen gedurende het gehele in het rooster aangegeven tijdvak aanwezig zijn. Het rooster voor de zondagdiensten wordt door de voorzitter senioren in overleg met de clubmanager vastgesteld en is te vinden via de volgende link: [link]
Wanneer de bardienst niet wordt ingevuld zullen er sancties voor het hele team zijn

Gebruiksregels clubhuis & accommodatie AMHC Westerpark 

Openingstijden clubhuis

Standaardweken

Maandag                15:30-23:15 uur

Dinsdag                 15:30-23.15 uur

Woensdag              13:30-23:15 uur

Donderdag             15:30-24:00 uur

Vrijdag                  15:30-20:00 uur

Zaterdag               08:00 (of minimaal een uur voor de eerste wedstrijd zoals op het wedstrijdschema gepubliceerd) tot minimaal half uur na laatste wedstrijd.

Zondag                 Een uur voor de eerste officiële wedstrijd tot minimaal een uur na laatste wedstrijd.

 

OPEN                   Reguliere competitieweken (vastgesteld door KNHB), incl week voor aanvang van het seizoen en op officiële inhaaldagen

 

OP AANVRAAG       Tijdens de week voorafgaand aan weken waarin géén competitie wedstrijden zijn. Verzoeken voor opening dien je per mail te sturen aan [email protected], minimaal 48 uur tevoren. De clubmanager kan om (organisatorische of kostentechnische) redenen beslissen de aanvraag niet te accepteren.

 

GESLOTEN                Tijdens vooraf gestelde vakantieweken.

Op de website www.amhcwesterpark.nlstaat onder bar/openingstijden welke weken het clubhuis open/dicht/op aanvraag is.

De clubmanager (of vervanger) bepaalt wanneer het clubhuis sluit. Als er gerede aanleiding toe is kan dat dus ook eerder zijn dan de genoemde openingstijden.

Contactpersonen clubhuis

Vragen  over het clubhuis en horeca: [email protected]

Vragen over de velden, terrein en de loodsen [email protected]

Alleen cashless betalen

Om veiligheidsredenen kan er alleen met pin of clubcard betaald worden.

Alle informatie over de clubcard is te vinden op de website

Eten in het clubhuis voor groepen

Wil je iets te eten voor je team of een groep organiseren in het clubhuis? Het meenemen van eigen eten is alleen toegestaan bij:

-        - taarten/traktaties voor een verjaardag

-        - lunches voor Heren & Dames 1

-        - bestuursaangelegenheden

Al het andere eten/drinken voor groepen kan aangevraagd worden via de clubmanager dan wel via [email protected] toestemming verleend worden om het zelf mee te nemen.

Het is voor individuen toegestaan om zelf een bammetje mee te nemen als je moet trainen/spelen.

Oefenwedstrijden

·       Als je een oefenwedstrijd wilt spelen op een van de velden, dan dien je een verzoek in bij wedstrijdsecretariaten.  

·       De wedstrijdsecretaris vraagt toestemming bij de clubmanager om het clubhuis te openen wanneer het clubhuis niet standaard open is.

·       Alle wedstrijden worden zo efficiënt mogelijk in tijd over alle velden ingepland. In overleg wordt er besloten om een beter veld te honoreren met het risico dat de bar gesloten is. Er kan dan toegang worden aangevraagd tot de kleedkamers/verlichting/besproeiing.

·       Jongste Jeugd (F en E-teams)       [email protected]

Jeugd teams (DBCA-teams)          [email protected]

Senioren                                  [email protected]

 

Evenementen/bijeenkomsten

Wil je iets organiseren in het clubhuis/ op de club/velden, dan kan dat alleen met toestemming van de clubmanager: [email protected].

In de agenda op de website is te zien welke activiteiten er al worden georganiseerd. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst gehonoreerd. Bij twijfel beslist het bestuur.

Lichten

De verlichting op de velden is standaard geactiveerd van 15:00 tot 23:00. De trainers/coaches kunnen de sleutels halen achter de bar.

1= Licht aan 0= Sleutel verwijderen 2= Licht uit 0= Sleutel verwijderen.

 

Veld 1, 2, en 3        Deze velden hebben traditionele verlichting: start traag op en kan na het uitzetten niet eerder dan na 20 min. weer opgestart worden.

Veld 4 en 1E           Deze velden hebben LED verlichting: gaat direct aan en kan na uitzetten direct weer aangezet worden. De lichtsleutel is ook in het clubhuis aanwezig, na gebruik direct weer terugbrengen.

Sproeien

Veld 2                 

Dit veld mag maar 3 x per dag besproeid worden. Bij te veel sproeien ontstaan er algen en wordt het veld glad. Wanneer het veld nat is (door regen), hoeft het niet besproeid te worden.

Door de week mag er besproeid worden om:

- 15:45 uur

- 17:45 uur

- 19:45 uur

In het weekend mag er besproeid worden om:

-        éénmaal voor 12:00 uur

-        éénmaal voor 14:00 uur

-        éénmaal voor 16:00 uur

Op het schema bij de kassa is te zien wanneer er is besproeid.

Sproeien Veld 4 en 1E

Deze velden mogen vaker besproeid worden. De sleutels voor besproeien zijn in het weekend te halen achter de bar.

Alle sleutels  moeten direct teruggebracht worden!

EHBO

Achter de bar zijn EHBO-spullen, evenals icepacks. Icepacks graag terugbrengen naar de bar.

Gevonden voorwerpen

Alle voorwerpen die achterblijven op velden, in dug-outs en in het clubhuis worden in de bak in de hoek achter bestuurstafel verzameld. Indien spullen niet binnen afzienbare tijd opgehaald worden, geven we ze aan een goed doel of verkopen we de gevonden voorwerpen op de club voor een goed doel.

TV

In het clubhuis hangen twee tv-schermen, en een beamer met projectscherm. De clubmanager bepaalt of en wanneer de TV/beamer aan mag.

Fietsen

Op het terrein mogen geen (brom/bak)fietsen of scooters worden meegenomen. Alle fietsen moeten in de fietsenstalling worden geparkeerd. Mocht er een reden zijn om hiervan af te wijken (speciale fiets), dan dient dit gemeld te worden aan de clubmanager en kan achter het clubhuis geparkeerd worden.

Auto’s

Alle auto’s moeten op de parkeerplaats parkeren. Achter het clubhuis mogen alleen technische staf, de clubmanager en beheerder parkeren. Ook iemand die s’avonds het clubhuis sluit, mag achter het clubhuis parkeren. Het hek dient ten allen tijden gesloten te worden.

In verband met de bereikbaarheid in geval calamiteiten dient de weg naar het clubhuis altijd vrijgehouden te worden voor politie, brandweer en/of ambulances.

Afval/bekers/pitchers

Aan het eind van een training/wedstrijd ziet de teamleider/coach/aanvoerder erop toe dat het team de dugout schoon achterlaat. Het team brengt de bekers en kannen voor limonade/bier naar de bar terug en gooit afval in de vuilnisbakken.

Honden

Honden, klein of groot, dienen te allen tijden aangelijnd te zijn. Poep opruimen!

Roken

In het clubhuis en op de trappen is roken verboden.

Wil je roken, doe dat dan uit het zicht van jeugdleden, achter het clubhuis.