Route met de fiets

Sportpark Spieringhorn

Sportpark Spieringhorn 5
1043 AA,  Amsterdam


Zet je fiets in de stalling en niet bij het veld.

Met de fiets vanuit Amsterdam - Centrum
Ga door het Westerpark richting station Sloterdijk. Vervolg de fietsroute onder de snelweg door langs Station Sloterdijk (je fiets rechtdoor op de Arlandaweg). Bij de kruising van de Arlandaweg met de Radarweg ga linksaf richting Haarlemmerweg. Vlak voor de Haarlemmerweg volg je het fietspad naar rechts. Ga rechts bij de grote voetbal en je fiets het terrein van AMHC Westerpark (en SDW) op.

Met de fiets vanuit Amsterdam - West
Fiets naar de kruising Admiraal de Ruyterweg – Haarlemmerweg. Steek over richting Station Sloterdijk. Volg het fietspad dat naar links draait. Fiets rechtdoor onder snelweg door. Je fietst op de Arlandaweg. Bij de kruising van de Arlandaweg met de Radarweg ga linksaf richting Haarlemmerweg. Vlak voor de Haarlemmerweg volg je het fietspad naar rechts. Ga rechts bij de grote voetbal en je fiets het terrein van AMHC Westerpark (en SDW) op. 

Met de fiets vanuit Amsterdam – NieuwWest
Fiets vanaf de kruising Burgemeester de Vlugtlaan en Burgemeester Fockstraat over de Burgemeester Fockstraat richting Haarlemmerweg (steeds rechtdoor). Steek bij de eerste stoplichten de Haarlemmerweg over. Volg het fietspad naar links. Ga rechts bij de grote voetbal en je fiets het terrein van AMHC Westerpark (en SDW) op.