Route met de auto

AMHC Westerpark is gelegen op Sportpark Spieringhorn

Sportpark Spieringhorn 5
1043 AA, Amsterdam


A10 vanaf knooppunt Nieuwe Meer

Neem afslag s103 en ga linksaf richting Haarlem. Je rijdt op de Haarlemmerweg. Ga na circa 1,5 kilometer bij het derde stoplicht rechtsaf de Seineweg op en neem de eerste afslag naar rechts naar Sportpark Spieringhorn. Ga weer naar rechts en volg de weg langs het dijkje in de richting van Amsterdam. Parkeer je auto op het parkeerterrein aan je linkerhand. Vanaf de parkeerplaats volg je de bordjes SDW/Panthers/Westerpark.

A10 vanaf Coenplein
Neem afslag s102 en ga rechtsaf de Basisweg op. Sla na circa 1,5 kilometer linksaf de Seineweg op, neem na het spoorviaduct de tweede afslag links naar Sportpark Spieringhorn. Ga naar rechts en volg de weg langs het dijkje in de richting van Amsterdam. Parkeer je auto op het parkeerterrein aan je linkerhand. Vanaf de parkeerplaats volg je de bordjes SDW/Panthers/Westerpark.

Vanaf Haarlem (N200)
Ga over de Haarlemmerweg (s103) richting Amsterdam en sla bij kilometerpaal 1,6 linksaf de Seineweg op en neem de eerste afslag rechts naar Sportpark Spieringhorn. Ga weer naar rechts en volg de weg langs het dijkje in de richting van Amsterdam. Parkeer je auto op het parkeerterrein aan je linkerhand. Vanaf de parkeerplaats volg je de bordjes SDW/Panthers/Westerpark.