homepage WP.jpg

Vacatures

Westerpark dat zijn we samen!
Onze club valt en staat met de inzet van onze vrijwilligers. 
Er is altijd voor iedereen iets te doen: iets wat bij je past, ook qua hoeveelheid tijd.

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze openstaande (vrijwilligers) functies bij AMHC Westerpark. Heb je interesse, of heb je een ander idee wat je voor de club wilt doen, laat dit ons weten via [email protected].

Per direct* hebben we de volgende vacatures 
(*met ingang van aankomend seizoen, inwerktijd is een aanrader):

Trainer/coach Dames 1 (betaald)
Per 1 augustus 2023 voor 12 uur per week.
Dames 1 speelt in de eerste klasse. In de afgelopen twee seizoenen eindigde Dames 1 in de middenmoot van de poule. Doel voor Dames 1 is om in de top te spelen in de eerste klasse. Het huidige team is een mix van ervaren en jongere spelers. Tweede doel is om het team de komende jaren verder te verjongen, o.a. door spelers vanuit de eigen jeugd en/of jongsenioren. Voor meer informatie klik hier.

Trainers/coaches jeugd en senioren (betaald)
Westerpark heeft komend seizoen het vijfde veld tot zijn beschikking en is op zoek naar uitbreiding van het technisch kader. Om in kwaliteit en omvang van de  trainingen en coaching te kunnen groeien, zoeken we enthousiaste trainers met een positieve houding die passen in onze open hockey cultuur. Het gaat om jeugduren voor selectie- en breedtehockey, mogelijk in combinatie met senioren/ trimhockey. Mail naar Dick Nugteren voor meer informatie: [email protected].

Secretaris in het bestuur
De secretaris draagt zorg voor een verantwoord beheer van de secretariële processen van de vereniging. Tevens is het doel van de functie het activeren, motiveren en coördineren van de onder zijn of haar beheer gestelde commissies. Evenals het leveren van een bijdrage aan en het implementeren van het beleid. 
Tijdsbesteding: ongeveer 4-6 uur per week. Mail naar Danielle Faas voor meer informatie: [email protected]

Materiaalcommissie (1 of 2 vrijwilligers)
De materiaalcommissaris verzorgt alle materialen voor keepers en trainers.
Een greep uit de werkzaamheden:
-keepersspullen uitdelen start seizoen en innemen einde seizoen
-check op inhoud tassen
-eventuele reparatie of vervanging
Wat maakt deze functie zo leuk? Je leert een hoop mensen van de club kennen. Uit elk team wel iemand. Over de jaren heen zie je de keepers groeien en dat is erg leuk om te zien. In de laatste tien jaar is er een collectie opgebouwd waarmee we de keepers van een mooie en veilige uitrusting kunnen voorzien. Als club hebben we geïnvesteerd in de beste, onderhoudsvriendelijke materialen. Dit is niet alleen duurzaam maar scheelt ook een hoop tijd voor de materiaalcommissie aangezien het onderhoud minimaal is. Door het jaar heen kan één persoon het prima alleen. Tegen de zomer als de materialen weer binnenkomen en opnieuw verdeeld moeten worden dan is het druk. In deze periode werk je samen met andere enthousiastelingen om weer een hoop mensen blij te maken. Voor meer informatie, mail naar [email protected].

Barhulp 16+ (betaald)
We zoeken versterking voor Gerard! Momenteel moeten we soms de bar sluiten omdat Gerard anders veel te veel uren maakt, en dat is natuurlijk ontzettend jammer en ongezellig. We zijn op zoek naar medewerkers (betaald!) voor de maandagmiddag (vanaf 16 jaar), maandagavond (vanaf 18 jaar), donderdagmiddag (vanaf 16 jaar), vrijdagmiddag (vanaf 18 jaar), zondagochtend/middag/avond (vanaf 18 jaar). Ook ouders die vrijwillig wel eens een middag of avond doordeweeks het clubhuis willen bemannen zijn meer dan welkom! We horen graag van je op [email protected].

Bestuursdienst (twee ouders jongste jeugd)
Het coördineren van het uitzetten van de velden voor de wedstrijden door ouders van de jongste jeugd op zaterdagochtend. Voor meer informatie, mail naar [email protected].

Vrijwilligers voor het financiële team
We stellen een financieel team samen om de financiële taken binnen de vereniging te kunnen verdelen. Samen met en onder toezicht van de penningmeester ben je verantwoordelijk voor het financiële beleid en de contributie- inning binnen de club. We zoeken met spoed 2 of 3 vrijwilligers hiervoor.
Tijdsbesteding: 2 uur per week.

Vrijwilligers voor het communicatieteam
Onder leiding van de secretaris stellen we een communicatieteam samen om de hoeveelheid communicatie binnen de vereniging beter te stroomlijnen en te organiseren. Hierbij moet je denken aan het opstellen van teksten voor de nieuwsupdates, communicatie voor werving vrijwilligers, update teksten website, contact met het social media team etc.
Tijdsbesteding: 1 uur per week.

Onderstaande commissies zoeken verder nog dringend mensen:

Commissie sportiviteit & respect 
Gezocht twee ouders van jeugdspelers om de commissie te versterken. Wil je bijdragen aan een sportieve en respectvolle cultuur op de club? Dan is deze rol iets voor jou.

Scheidsrechterscommissie zoekt versterking: zowel iemand met fluitervaring en iemand die handig is achter de schermen (zoals het maken van indelingen).

Toch liever iets anders doen voor de club? Er zijn nog veel meer dingen te doen op de club:

Vrijwilligerscommissie
Westerpark drijft op vrijwilligers. Heb jij ideeën hoe we deze belangrijke groep mensen kunnen blijven enthousiasmeren? En vind je het leuk om creatieve acties op te zetten om nieuwe vrijwilligers te trekken?

Toernooicommissie Jeugd 
Vind je het leuk om een toernooi te organiseren voor F t/m A, of een combinatie daarvan? Sluit je dan aan bij deze nieuwe commissie

Sponsorcommissie 
Dit is voor de marketeer en netwerker, die het verhaal van Westerpark kan verkopen, sponsoren binnenhaalt en bestaande sponsoren verleidt tot nóg een sponsoractie.
Westerpark is een laagdrempelige club. Dat willen we graag zo houden. Maar dan moeten de sponsorinkomsten omhoog! Doe mee en kies je commissie of project: stap in de sponsorcommissie of kies een project: organiseer de Vriendenloterij of de Grote Clubactie. Grote klus, kleine klus, er is voor iedereen wat wils!

Werving nieuwe leden 
Een mooie klus voor iemand met een M&C achtergrond: bedenk jij de social media strategie om nieuwe leden te trekken onder scholieren en/of studenten?

Barhoofden (op afroep)
Het zelfstandig aansturen van een dagdeel van de bardienst, het beheren van de bar/clubhuis (incl. openen en/of sluiten clubhuis) bij onvoldoende personeel of absentie van de clubmanager.

Klussers-pool (op afroep) 
Je maakt deel uit van een groep die wordt gevraagd om losse klussen op en rond het clubhuis te doen. De komende maanden gaan we hard aan de slag met inrichting van de containers voor de uitbreiding van het clubhuis, maar ook sponsorborden ophangen, dingen repareren, etc, zijn klussen waarvoor we altijd handen nodig hebben!
Gevonden voorwerpen
Help jij de club met de organisatie/verkoop van de gevonden voorwerpen? Jouw inzet wordt zeer gewaardeerd! 

Westerpark Academy (flexibel)
Het coachen van trainers, waarbij vooral didactische ervaring belangrijk is. Leer je onze jeugdtrainers om betere trainingen te geven. Hoe communiceer je en hoe maak je spelers enthousiast?

Trainer 
Heb je zelf hockeyervaring en vind je het leuk om een team op een vaste dag training te geven? Westerpark heeft je hard nodig!

Accommodatie 
O.a. gebouw, bar- en bouw gerelateerd

Hockey-technische zaken (HTZ) 
O.a. assisteren bij training, begeleiding van scheidsrechters.

Organisatie 
O.a. feesten, Toernooien, sportiviteit & respect

EHBO-ploeg (op afroep)
Je maakt deel uit van een groep die bij toerbeurt bij grote evenementen aanwezig is als EHBO.