homepage WP.JPG
Nieuwsafbeelding
Algemeen

REMINDER: start veldtrainingen jeugdteams 10 t/m 13 feb en senioren vanaf 24 feb

10-2 Start veldtrainingen jeugdteams + vaste keepers in week 7 De veldtrainingen voor  alle  jeugdteams (A t/m F) en voor de  vaste  keepers in de lentecompetitie starten in de week  vóór  de voorjaarsvakantie (week 7: maandag 10 t/m donderdag 13 februari).  Deze trainingen zijn te vinden op de app en de website onder de naam: start veldtrainingen je

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Kom naar de bitjeshapdag op zaterdag 29 februari of 21 maart op Westerpark

6-2 Bitjehappen op Westerpark (jeugd en senioren) Bitjehappen.nl staat op zaterdag 29 februari van 15.00 tot 17.00 uur in het clubhuis van Westerpark om op maat gemaakte bitjes aan te meten. Kom naar de stand of meld je alvast aan , dan ben je sneller aan de beurt om te happen. 
Ben je verhinderd op 29 februari? Bitjehappen komt ook op zaterdag 21 maart op

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Vacature: beheerder accommodatie AMHC Westerpark (20-25 uur)

4-2 Kees Scheijbeler gaat ons deze zomer helaas verlaten en stopt daarmee op een zeer respectabele leeftijd met werken bij onze club. We zijn hem dankbaar voor al het werk dat hij voor ons heeft verzet om onze accommodatie er zo goed bij te laten staan. Voor een goede overdracht zoeken wij vanaf het voorjaar 2020 een opvolger voor Kees.
Jouw baan (20-25 uur) Als beheerder ben je

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Vacature barmedewerk(st)er voor de dinsdagavond in ons clubhuis

21-1 Wij zijn op zoek naar een barmedewerk(st)er (18+) voor de dinsdagavond in ons gezellige clubhuis, die ook bereid is af en toe op andere dagen in te vallen.
Tijden: van 19.00 uur tot ca. 23.30 uur Periode: maart t/m half juni 2020
Wij zoeken een persoon die als gastheer/vrouw enthousiast, flexibel en representatief is. Jij kunt, na een korte inwerkperiode, g

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Contributie te laat betaald = 40 euro administratiekosten

16-12 Geen bericht gehad over contributie? Als je geen bericht hebt ontvangen van ClubCollect inzake de contributiefactuur en geen mail van de penningmeester over de contributie, dan heeft ClubCollect niet je juiste contactgegevens; stuur dan z.s.m. een mail naar [email protected] zodat we je alsnog een contributiefactuur kunnen sturen.
Heb je wel bericht ontvan

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Afscheid van Luud: het interview

15-12

Ruim 2,5 jaar heeft Luud de Haas de scepter gezwaaid over het clubhuis van Westerpark. Ze is de eerste die dat heeft gedaan en onder haar is het clubhuis gegroeid tot wat het nu is; een frisse, gezellige plek, waar kinderen na de wedstrijd een tosti eten en de  senioren lekker komen borrelen . 
‘En niet te vergeten de feesten voor de senioren, de T

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Afscheid van Bas en Aleid

15-12 Afscheid van Bas Vaessen en Aleid Doodeheefver (verantwoordelijk voor portefeuille Jeugd in het bestuur)


Hoe lang zijn jullie al verbonden aan Westerpark?
Anna en Suus zijn in 2013 bij de mini's gekomen. 


In welke teams spelen jullie kinderen?
Anna C2, Suus C1. Broertje en zusjes van Anna en Suus doen weer iets ande

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Nieuw in het bestuur (Jeugd): Maarten van Essen

15-12 Even voorstellen: Maarten van Essen


Ik ben programmadirecteur bij het John Adams Institute- het centrum voor Amerikaanse cultuur in Amsterdam. Ik organiseer lezingen met prominente Amerikanen, van John Grisham tot Spike Lee en van Madeleine Albright tot Philip Glass. Ik ben sinds 2013 aan de club verbonden, toen mijn oudste dochter Annabel ging hockeyen. Zij s

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Even voorstellen: de nieuwe tuchtcommissie

15-12 Vanaf dit seizoen heeft de tuchtcommissie een nieuwe samenstelling en wij willen ons graag aan u voorstellen. 
Wij zijn een onafhankelijk orgaan binnen de vereniging en komen in actie als er een klacht wordt ingediend. Dit kan via het bestuur gaan, maar in beginsel kan iedereen een klacht of melding indienen (bij het bestuur of rechtstreeks bij de commissie).  

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Wat, wanneer, hoe en andere vragen over onze accommodatie

15-12 Wat, wanneer, hoe en andere vragen over onze accommodatie
AMHC Westerpark begon tien jaar geleden op het korfbalveld in hét Westerpark (vandaar de naam van de club). Sindsdien is er enorm veel bereikt. Maar we zijn er nog niet. Wanneer gebeurt er bijvoorbeeld iets met die zandhopen tussen veld 2 en veld 3? Wat gebeurt er met de extra contributie voor de uitbreiding van het clubh

Lees verder