homepage WP.JPG
Nieuwsafbeelding
Algemeen

Inschrijven en opzeggen vóór 1 mei; vergeet dit niet

17-4 Inschrijven seizoen 2019-2020 Voor volgend seizoen kun je je inschrijven voor elke leeftijdscategorie. Wegens de grote animo voor AMHC Westerpark moeten wij in de meeste categorieën loten (met name bij de meisjes in de jongste jeugd: mini, F en E). Meer informatie hierover staat in ons plaatsingsbeleid . Inschrijven kan tot 1 mei 2019 (dus t/m 30 april) via het insc

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

EHBO cursus voor leden en ouders/verzorgers van leden op dinsdagavond 28 mei a.s.

17-4 Samen met AED Professionals organiseert AMHC Westerpark een EHBO-cursus avond voor leden en ouders/verzorgers van leden. In twee uur tijd word je door ervaren professionals wijs gemaakt in de wereld van EHBO (specifiek ook gericht op sport), het gebruik van de AED en krijg je reanimatieles. Na afloop ontvang je een EHBO certificaat.
De cursus wordt gegeven in het clubhuis van

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Westerpark-update #7: AMHC Westerpark zoekt nieuwe sponsor

17-4 Meteen maar even het slechte nieuws  We raken een belangrijke sponsor kwijt. Rabobank, die 6 jaar lang onze jeugdhoofdsponsor was, heeft laten weten dat ze ermee stoppen. Dit is een bezuinigingsbeslissing van Rabobank Amsterdam en treft niet alleen onze club. 
Gat in begroting Wij betreuren dat natuurlijk zeer. Aangezien de Rabobank, naast haar zichtba

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Nieuwsbrief april 2019

14-4 AMHC Westerpark is een bijzondere club. Of liever gezegd, wij zijn bijzonder. Want wij zorgen er met z’n allen voor dat deze hockeyvereniging in amper 10 jaar tijd is uitgegroeid tot wat het is: een club met bijna 1500 leden, vier velden, een clubhuis en een geweldige sfeer. Waar het deze lente weer gonst van de activiteiten. 
Lees er alles over in de nieuwsbrief van apri

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Word Picnic-team van de week en win een kadobon voor een derde helft/teamuitje

5-4 Deze week: M6E3 Naast dat deze meisjes fantastisch op het veld zijn, rouleren ze heel goed, zijn ze erg sportief en heel lief voor elkaar.
Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic-team van de week en winnen 25,- euro vrij te besteden in de Picnic-app .
Aanmelden Picnic-team van de week Vind je dat jouw team volgende week Picnic-team van de we

Lees verder