homepage WP.jpg
Nieuwsafbeelding
Algemeen

Op 1 juni start de Voedselbank Actie bij Westerpark! Neem jij ook wat mee?

31-5 Westerpark doet al een paar jaar mee en ook dit jaar willen we weer veel ophalen voor de Voedselbank! Help jij mee? Onze hulp is hard nodig. Uitgerekend in de zomermaanden kampt de Voedselbank met slinkende voorraden. 
Neem wat mee en leg het in de krat! Neem van 1 juni t/m 30 juni iets (lang) houdbaars mee naar de club en leg het in een van de plastic kratten die naast het club

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

UITNODIGING FAMILIETOERNOOI zondag 18 JUNI a.s. (VADERDAG)

17-5 Ook dit jaar vindt het fameuze Westerpark Familietoernooi weer plaats op Vaderdag. Naast leuke wedstrijden tegen andere families is er vertier voor alle leeftijden, muziek, de immer uitdagende Vaderdag-shoot-outs, prachtige prijzen en een uitgebreide zondagmiddagborrel met BBQ. Niveau en leeftijd is niet van belang. Jeugd en senioren spelen met en door elkaar heen. Plezier staat centraal! 

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Clubagenda en clubnieuws! Blijf op de hoogte😃

9-2Klik hier voor de clubagenda. Deze agenda vind je ook in de Westerpark app onder club (en onder home). Blijf op de hoogte van alle data evenementen, coachavonden, scheidsrechter examens, maar ook start/uitval van trainingen etc.
En bekijk uiteraard het laatste clubnieuws via de app (club>nieuws) of via de site.  Zet je pushberichten (en agendasynchronisatie) aan rechtsboven in

Lees verder