homepage WP.JPG
Nieuwsafbeelding
Algemeen

Belangrijk: clubhuis alleen maar geopend voor spelers en regelouders

12-5 Belangrijk!
Er lijkt wat verwarring rondom het openen van het clubhuis.
Het clubhuis is alleen maar open als ‘uitgiftepunt’ voor regelouders en spelers (jeugdleden en senioren). Regelouders moeten nog steeds herkenbaar zijn aan een hesje. Er kan alleen maar een afhaalconsumptie gekocht en genuttigd worden. Het terras is nog niet open en je mag nog niet aan de picknicktafels z

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Corona Update: vanaf zondag gaat de bar weer open!

1-5 Beste Westerparkers,
Eindelijk! Vanaf aanstaande zondag is de bar van ons clubhuis weer open. Met allemaal mitsen en maren, waarover hieronder meer. Maar het is een begin. Net de opheffing van de avondklok waardoor het mogelijk wordt om ’s avonds langer door te trainen. Daarover, en meer, praten we je hieronder bij.
 
Clubhuis
Vanaf zondag 2 mei is het weer m

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

ALV stemt vóór compensatie senioren seizoen 21-22

9-4 Senioren die komend seizoen lid blijven van AMHC Westerpark worden daarvoor beloond. Dat is de uitkomst van de Bijzondere Algemene Ledenvergadering van gisteravond.Tijdens de speciaal ingelaste bijeenkomst, stemde de ALV unaniem in met een voorstel dat het bestuur daarvoor had gedaan.
 
Westerpark, dat zijn wij samen!
Onze seniorenleden zijn het afgelopen seizoen hard

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Gezocht: bestuurslid Hockey Technische Zaken

2-2 Vanaf volgend seizoen zoekt het bestuur een (of twee) nieuw bestuurslid technische zaken (HTZ). Heb je visie, durf je besluiten te nemen, krijg je energie van het aansturen van onze trainersstaf en werk je graag samen? Dan is deze rol jou op het lijf geschreven.
Als HTZ ben je verantwoordelijk voor alle zaken die met de inhoud van hockey te maken hebben, zoals beleid maken over traini

Lees verder