homepage WP.JPG
Senioren Maart
28

Deloitte Students Hockey Trophy vrijdag 3 mei op AMHC Westerpark

Nieuws afbeelding
Win een jaar lang contributie!
Samen met de KNHB organiseert Deloitte voor de tweede keer de Deloitte Students Hockey Trophy. Op vrijdag 3 mei (vanaf 16.00 uur) strijden teams voor een plek in de finale. Deze voorrondes worden gespeeld op Westerpark (Amsterdam), Leonidas (Rotterdam), Oranje Rood (Eindhoven) en G.C.H.C. (Groningen). Is jouw team winnaar van de voorronde in jouw regio? Dan speel je een week later, op vrijdag 10 mei (vanaf 14.00 uur), de landelijke finale in het Wagener Stadion in Amsterdam.

Meer dan hockey
Naast hockey is er volop tijd om te netwerken en Deloitte beter te leren kennen. En dit alles lekker relaxed, onder het genot van een hapje, drankje en de beats van de DJ. Meld je nu aan met je team, huis, jaarclub, bestuur of commissie. Voor de winnaar van de Deloitte Students Hockey Trophy betaalt Deloitte een jaar lang de contributie!

Schrijf je team nu in
Strijd jij ook mee om de felbegeerde plek in de finale of wil je naar een gezellig hockeytoernooi met je studententeam? Schrijf je team dan snel in voor het herentoernooi (11-tegen-11), damestoernooi (11-tegen-11) of voor de mixed sevens (7-tegen-7).

Geen actieve hockeyer meer? Geen probleem! Iedereen kan zich inschrijven, dus meld je nu aan met je (oud) huisgenoten, hockeyteam, jaarclub, bestuur, commissie of studievrienden en maak kans op de geweldige hoofdprijs.

Als teamcaptain schrijf je jouw team in. Na je inschrijving ontvang je een e-mail met een inschrijflink voor je gehele team en met meer informatie. Schrijf je team nu in via werkenbijdeloitte.nl/hockey

Voorwaarden
Meld jij je aan als 11*11 team? Dan maak je kans op een jaar lang contributie met een maximale waarde van 4.500 euro per team.

Meld jij je aan als 7*7 team? Dan maak je kans op een VIP pakket voor de FIH Pro League met je hele team!