homepage WP.JPG

Sponsormogelijkheden en tarieven

We bouwen graag samen aan succes! Met sponsors maken we het verschil, kunnen we iedereen tot maximale ontwikkeling uitdagen en faciliteren en houden we AMHC Westerpark bereikbaar voor iedereen. Hieronder volgen enkele beschikbare mogelijkheden. In overleg met de sponsorcommissie is er nog veel meer mogelijk en altijd bespreekbaar.

Hoofdsponsors 
AMHC Westerpark heeft een aantal hoofdsponsors voor de categorieën jeugd,  accommodatie en kleding. We zijn nog op zoek naar een hoofdsponsor voor de categorie senioren. De senioren van Westerpark is een groep van high potentials: veel hoogopgeleide jongeren en studenten. 

Sponsorbeleid teamkleding
Onderstaand brengen wij graag de regels rond teamkleding, teamsponsoring en een
clubbijdrage onder de aandacht. Wij hebben onze kledingsponsor HockeyDistrict gevraagd met een gevarieerd aanbod te komen, waarmee teams zich voldoende kunnen onderscheiden. Alleen via deze kleding is het mogelijk om Westerpark logo’s te gebruiken.
Hieronder volgen de regels:
1. Teamkleding koop je in via HockeyDistrict
HockeyDistrict heeft zowel een the indian maharadja lijn met truien, jassen en
broeken als een lijn met merkloze teamtruien en hoodies. De merkloze lijn is in heel
veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Bij de aanschaf van een trui voor een heel
team tegelijkertijd ontvang je nog extra korting.
2. Hoewel het met het voorgaande al niet meer mogelijk zou moeten zijn, is het voor
alle duidelijkheid niet toegestaan om op andere (team)kleding Westerpark logo’s aan
te brengen.
3. Mocht je een potentiële sponsor hebben gevonden voor het team neem dan per
e-mail contact op met de Sponsorcommissie ([email protected]), zodat zij kunnen toetsen of de potentiële sponsor al dan niet afspraken schendt met een
bestaande sponsor.
4. Waarschijnlijk is de sponsor bereid een bijdrage te leveren aan het team. Aangezien de sponsor de club gebruikt als platform om reclame te maken, dient de sponsor een vergoeding te betalen van EUR 250,- aan AMHC Westerpark. Mocht de sponsor het volgende seizoen wederom besluiten een team te sponsoren, dan wordt wederom een clubbijdrage in rekening gebracht.
Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen of opmerkingen hebben of toevallig een heel interessante sponsor kennen, laat het ons vooral weten via

Neem gerust contact op, zodat we kunnen we samen op zoek kunnen naar de oplossing die aansluit bij jouw doelstellingen!
Mail naar [email protected].

Reclameborden langs het veld
Geef jouw naamsbekendheid een boost met een reclamebord langs de velden. Wekelijks komen al onze leden en duizenden bezoekers naar AMHC Westerpark Naast een reclamebord vermelden we jouw organisatie op de website. 

Voor alle borden geldt:
-Minimale contractduur twee jaar
-Productiekosten van het bord is voor rekening sponsor 

Banner op website
Al onze communicatie op de club gaat via digitale kanalen, Wil je gedurende een bepaalde periode gericht adverteren, dan hebben wij bannerruimte beschikbaar. Met een leuke ledenactie trek je onze bezoekers naar jouw site. 

Adverteren in de nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief gaat maandelijks naar bijna 2.000 unieke mailadressen en wordt goed gelezen. Het is ten slotte een van de digitale uitingen om clubnieuws te ontvangen. 
Heeft jouw organisatie een boodschap of actie voor onze leden? Lever dan jouw advertorial aan (tekst, visual en link) en stuur deze naar [email protected]
Let op! Er is per nieuwsbrief slechts beperkte ruimte voor commerciële boodschappen.

Andere opties
Er zijn natuurlijk meerdere opties. Zo willen we graag alle trainers in dezelfde jas laten lopen (interessant voor een trainingsbureau), zouden alle keepers gesponsord kunnen worden en zijn ook de houten picknicktafels te bedrukken. Maar misschien wil je wel video’s met hockeytips & tricks sponsoren? Of heb je andere leuke ideeën? Neem contact op via [email protected] als je denkt dat wij iets voor elkaar te kunnen betekenen!