homepage WP.JPG

Sponsormogelijkheden en tarieven

We bouwen graag samen aan succes! Met sponsors maken we het verschil, kunnen we iedereen tot maximale ontwikkeling uitdagen en faciliteren en houden we AMHC Westerpark bereikbaar voor iedereen. Hieronder volgen enkele beschikbare mogelijkheden. In overleg met de sponsorcommissie is er nog veel meer mogelijk en altijd bespreekbaar.

Hoofdsponsors 
AMHC Westerpark heeft een aantal hoofdsponsors voor de categorieën jeugd,  accommodatie en kleding. We zijn nog op zoek naar een hoofdsponsor voor de categorie senioren. De senioren van Westerpark is een groep van high potentials: veel hoogopgeleide jongeren en studenten. 

Teamsponsoring
Wil jouw organisatie zich verbinden aan een afzonderlijk team dan kan dat bijvoorbeeld door shirtsponsor te worden of sponsor van het trainingspak. Je kunt een team sponsoren met bv een hoody of door het sponsoren van bidons. 

Voor teamsponsoring geldt:
-Kosten voor shirts of pakken zijn voor rekening sponsor
-Shirts en trainingspakken blijven eigendom van de sponsor en blijven bij het team (en gaan dus niet met de spelers mee, mochten zij in het tweede seizoen in een ander team spelen)
-Minimale contractduur is twee jaar
Meer info? Klik hier. Neem contact op met: [email protected]

Reclameborden langs het veld
Geef jouw naamsbekendheid een boost met een reclamebord langs de velden. Wekelijks komen al onze leden en duizenden bezoekers naar AMHC Westerpark Naast een reclamebord vermelden we jouw organisatie op de website. 

Voor alle borden geldt:
-Minimale contractduur twee jaar
-Productiekosten van het bord is voor rekening sponsor 

Banner op website
Al onze communicatie op de club gaat via digitale kanalen, Wil je gedurende een bepaalde periode gericht adverteren, dan hebben wij bannerruimte beschikbaar. Met een leuke ledenactie trek je onze bezoekers naar jouw site. 

Adverteren in de nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief gaat maandelijks naar bijna 2.000 unieke mailadressen en wordt goed gelezen. Het is ten slotte een van de digitale uitingen om clubnieuws te ontvangen. 
Heeft jouw organisatie een boodschap of actie voor onze leden? Lever dan jouw advertorial aan (tekst, visual en link) en stuur deze naar [email protected]
Let op! Er is per nieuwsbrief slechts beperkte ruimte voor commerciële boodschappen.

Andere opties
Er zijn natuurlijk meerdere opties. Zo willen we graag alle trainers in dezelfde jas laten lopen (interessant voor een trainingsbureau), zouden alle keepers gesponsord kunnen worden en zijn ook de houten picknicktafels te bedrukken. Maar misschien wil je wel video’s met hockeytips & tricks sponsoren? Of heb je andere leuke ideeën? Neem contact op via [email protected] als je denkt dat wij iets voor elkaar te kunnen betekenen!