homepage WP.JPG
Hockey November
26

Trainings- en wedstrijdschema zaalhockey jeugd bekend

Nieuws afbeelding
Beste spelers (ouders/verzorgers) van de zaalteams,

De trainingsschema’s voor respectievelijk de AB teams en de CD/8E-tallen teams voor de zaalcompetitie zijn per e-mail verstuurd. De schema’s zijn gebaseerd op het aantal beschikbare uren in de aangeboden sporthallen en we houden zo veel als mogelijk rekening met het wedstrijdschema. De teams hebben geen zaaltraining meer na hun laatste wedstrijden in de zaal. Let op: de trainingsuren/dagen in de zaal kunnen afwijken van de uren/dagen op het veld!
De zaaltrainingen staan ook in de Westerpark app. Voor alle AB breedte teams het verzoek na te kijken of alle deelnemende spelers erin staan. Mis je iemand, laat het ons per omgaande weten.

Aantal uren
Zoals in onze update van 17 november jl. staat is het aantal trainingsuren beperkt. Reden hiervoor is dat het aantal jeugdteams in Amsterdam groeiende is. De KNHB heeft de uren berekend op het aantal deelnemende teams per club. Het aantal beschikbare sporthallen is niet toegenomen. Ondanks dat Hurley dit jaar ook een eigen blaashal heeft, levert dit geen extra capaciteit op. Behalve de Van Hogendorphal biedt de Aristoshal in Geuzenveld ook trainingsruimte, maar minder dan vorig seizoen. Dat is de reden dat de AB jeugd hierdoor iets minder uren heeft dan afgelopen jaar en de AB breedte teams samen trainen.

Extra uren inhuren
Indien teams extra uren willen inhuren, mag dat op kosten van de club tot een maximum van 4 uur per team. In bijlage 3 in je mail, vind je hiervoor instructies. Vorige week waren er nog uren beschikbaar in verschillende hallen in de stad, hoofdzakelijk in de weekenden. Mocht jouw team een weekend niet spelen, probeer dan als team ruimte te huren, bijvoorbeeld voor een extra training, oefenwedstrijd of clinic.

Wedstrijdschema
Het wedstrijdschema voor de zaalcompetitie is bekend en kan je vinden op onze website of op de app onder wedstrijdschema. Onder teams (zaal) staat nog geen informatie op de app (volgt zsm). Ieder team kan via hockey.nl (app) alvast het programma vinden.
Op de KNHB site (https://www.knhb.nl/kenniscentrum/standenmotor/clubs-teams) is ook alles te vinden.

Keepers
Keepers trainen gewoon met hun team mee. Graag nakijken of de keeperstas uitgerust is met de benodigde materialen:

Voor de 11-tallen (A t/m D):
Riempjes voor om de klompen
Hoesjes voor over de legguards
 
Voor de 8E-tallen zijn er alleen legguard hoesjes, aangezien zij nog keepen met oranje klompen keepen en een riempje niet nodig is.

Herinnering coach- en scheidsrechtersavonden 
- Maandag 25 november: coach-de-coachavond. 
- Dinsdag 26 november: scheidsrechtersavond. 
Klik hier voor meer info.

Nieuwe spelregels zaalhockey
Tot slot een filmpje van de KNHB over de nieuwe spelregels zaalhockey.


Een fijne en sportieve zaalcompetitie gewenst!

AMHC Westerpark Zaal Commissie
Claudia Fluggen en Jetske Benneker