homepage WP.JPG
Jeugd Oktober
19

Informatie-avonden zaalhockey jeugd voor teamleiders, coaches en scheidsrechters (8E t/m A)

Nieuws afbeelding

Om de teamleiders, coaches en scheidsrechters van alle teams die de zaal in gaan (8E t/m A) goed voorbereid te laten beginnen aan de zaalcompetitie, zijn er voor hen informatie-avonden georganiseerd. De planning hiervoor is als volgt:

Woensdag 30 oktober: teamleidersavond van 19.30 tot 20.30 uur verzorgd door Annelies van Zutphen. Zij zal aandacht besteden aan o.a. tips voor het maken van een zaalplanning, taken behorend bij zaalwedstrijden en andere nuttige informatie.

Maandag 25 november: coach-de-coachavond. Deze avond wordt verzorgd door Daan Glandorf. Er wordt aandacht besteed aan de verschillen in tactiek, techniek en spelregels ten opzichte van het veld.
Tijdschema:
- 19.45 - 20.45 uur: 8E-teams + D-teams
- 20.45 - 21.45 uur: C/B/A teams

Ben je verhinderd om te komen, dan graag zelf een geschikte vervanger (bv. 2e coach) regelen uit je team. Lukt dat niet, dan graag een mail aan [email protected]

Dinsdag 26 november: scheidsrechters-avond van 20.00 tot 21.30 uur in het clubhuis verzorgd door Peter Kassies. Deze avond is uitermate belangrijk, vanwege de verschillen met het fluiten op het veld. We doen dan ook een dringend beroep op iedereen die fluit deze avond te bezoeken, maar het is cruciaal voor diegenen, die voor het eerst een zaalwedstrijd fluiten.