homepage WP.JPG
Jeugd Oktober
4

SportWays herfst-hockeykamp met topper Daan Dekker 21 t/m 23 oktober op Westerpark

Nieuws afbeelding

Het veld op met Daan Dekker!
Houd jezelf in topvorm én verbeter je hockeyskills in de herfstvakantie. Tijdens het SportWays dagkamp van maandag 21 t/m woensdag 23 oktober op AMHC Westerpark komt Daan Dekker langs om jou al zijn tricks te leren! Dat wil jij toch ook?!

Daan Dekker speelt elke zondag voor Almere Heren1, zit bij Jong Oranje én speelt voor het Nederlandse zaalhockeyteam. Deze verdediger kan niet wachten om samen met jullie te hockeyen. Wil jij met Daan het veld op? Meld je dan snel aan via https://nl.sportways.com/nl/locations/amhc-westerpark?utm_source=club&utm_medium=Westerpark&utm_campaign=Q4_19!

Kom je met zes of meer teamgenootjes, vriendjes of vriendinnetjes álle drie de dagen naar een kamp op onze club? Mail dan, vóórdat je je aanmeldt, alle namen van jouw groep, naar welk(e) kamp(en) jullie willen gaan en de naam van de club naar [email protected]. Jullie ontvangen dan allemaal 15% korting!

Let op! Zodra je jouw groep mailt, is de groep definitief. Het is dus niet mogelijk om achteraf nog deelnemers aan de groep toe te voegen.

Kom trainen met Daan Dekker