homepage WP.JPG
Jeugd Oktober
25

Meld je nog snel aan voor de clinic van Dames1 op zaterdag 26 oktober (voor F, E en D)

Nieuws afbeelding

Hoe zit het ook alweer? 
- Clinic Dames1 
- zaterdag 26 oktober 2019
- 09:00 - 12:30 uur
- AMHC Westerpark
- Kom in je Westerpark tenue (leuk voor de foto's)
- € 25,00 per kind (per pin betalen voor aanvang clinic op 26/10)

Aanmelden
Meld je aan door een e-mail te sturen met je naam en team naar: [email protected] 

Clinic Dames1
Speciaal voor iedereen in de F, E en D teams (jongens en meisjes) organiseert Dames1 een clinic op zaterdagochtend 26 oktober. Altijd al een nieuw trucje willen leren? Of wil je beter leren pushen? Dat kan! Kom gezellig in je Westerpark tenue met je teamgenootjes naar de clinic. In de herfstvakantie krijgen jullie dan training van niemand minder dan Dames1. Zeg maar snel tegen je ouders dat ze 26 oktober in hun agenda moeten schrijven!

Steun Dames1 om Westerpark op de kaart te zetten
Vorig jaar zijn we kampioen geworden van de tweede klasse en dat betekent dat we dit seizoen in de eerste klasse uitkomen. We willen graag AMHC Westerpark op de kaart zetten en hard trainen om serieus mee te kunnen draaien. Met deze clinic steun jij ons om dit te bereiken en kunnen wij aan iedereen laten zien waar Westerpark voor staat!

Dus kom je gezellig mee hockeyen op 26 oktober met ons? Een ochtend vol plezier, lekker hockeyen en ook (ssst.... niks tegen je ouders zeggen hoor) veel lekkers. Aan het einde van de ochtend gaan jullie allemaal weer met een volle buik naar huis. 

Tot 26 oktober! 
Groetjes Dames1