homepage WP.JPG
Jeugd Oktober
16

Reminder: GEEN jeugdtrainingen donderdag 17 t/m vrijdag 25 oktober (wel keepersclinic, hockeykamp en Dames1 clinic)

Nieuws afbeelding

Train-de-trainer donderdag 17 oktober
Op donderdag 17 oktober is er voor de jeugdtrainers een opleidingsmiddag. De reguliere jeugdtrainingen komen hierdoor te vervallen.

Op deze middag worden onze 40 jeugdtrainers bijgeschoold, van mini- t/m A-trainer. Opleiden van het technisch kader is belangrijk om het niveau van de trainingen te blijven verbeteren. Er worden mogelijk wel een paar 11-tallen apart uitgenodigd. Deze teams worden ingezet voor een evaluatie/ beoordelingstraining voor de meer ervaren trainers. Tijdens deze middag zijn als opleiders actief: Wendy, Daan, Hidde, André, Chiel, Jan, Pepijn, Danny en Dick

Keepersclinic donderdag 17 oktober
Voor alle 8E, D en C keepers wordt op donderdag 17 oktober van 17.00 tot 18.30 uur een gratis keepersclinic georganiseerd. Voor meer informatie en aanmelden klik hier.

Herfstvakantie 
Van vrijdag 18 oktober t/m vrijdag 25 oktober zijn er geen reguliere jeugdtrainingen. Maandag 28 oktober starten alle jeugdtrainingen weer.

Inhaalwedstrijden/oefenwedstrijden
Let op: in de herfstvakantie kunnen inhaalwedstrijden en/of oefenwedstrijden zijn gepland. Check hiervoor het wedstrijdschema of vraag na bij je teamleider.

Hockeykamp in de herfstvakantie
Wil je in de herfstvakantie lekker blijven hockeyen, meld je dan aan voor het hockeykamp van SportWays op Westerpark van 21 t/m 23 oktober.

Clinic Dames1 zaterdag 26 oktober
In de herfstvakantie organiseert Dames1 een clinic voor de F, E en D jeugd op zaterdag 26 oktober van 9.00 tot 12.30 uur. Voor meer informatie en aanmelden klik hier.