homepage WP.JPG
Algemeen Juni
27

Westerpark-update #9: Waar gaat jouw contributie heen?

Nieuws afbeelding

Westerpark update: Waar gaat jouw contributie heen?
AMHC Westerpark rookvrij, uitbreidingsplannen voor het clubhuis, stand van zaken veld 5 en de verduurzaming van de club. Tijdens de ALV kwam een heel scala aan onderwerpen voorbij. Was je erbij? Top! Geen tijd? Jammer, volgende keer beter! Voor degenen die niet konden, hieronder een paar highlights (de notulen staan binnenkort op de site).

Begroting 2019-2020
De leden van AMHC Westerpark hebben de begroting voor het komende jaar goedgekeurd. In grote lijnen komt het erop neer dat de contributie voor vrijwel iedereen het komende seizoen gelijk blijft.
Maar let op de kleine lettertjes!! D-leden gaan wel iets meer betalen zodat hun contributie gelijk wordt getrokken met de C, B en A-leden (allemaal 11-tallen immers en vorig jaar al aangekondigd). En de zaalhockeycontributie à €70,-  p.p. wordt vanaf dit jaar ook in september via ClubCollect geïnd.
De totale inkomsten van de club zijn het komende jaar begroot op €546.875,- Het overgrote deel daarvan (zo’n 4 ton) gaat naar hockey. Zo worden er komend jaar extra investeringen gedaan in trainingen voor jeugd én senioren. Verder wordt er extra geïnvesteerd in professionele medewerkers van de vereniging. De begroting 2019-2020 kan je vinden achter de inlog op de site onder club/documenten.

Sponsoring
Dat is een pijnlijk punt. Na het vertrek van hoofdsponsor Rabobank, bedragen de sponsorinkomsten nu zo’n 5 procent van de totale begroting. Dat moet omhoog! Ken je of heb je een bedrijf dat wil sponsoren? Graag! Mail naar [email protected]

Lid van verdienste
Tijdens de ALV werd een hele trits afzwaaiende en aantredende vrijwilligers in het zonnetje gezet. En terecht. Al deze mensen zetten net dat stapje extra voor de club, waardoor Westerpark zo’n bloeiende vereniging is.
Maar sommigen doen nóg meer. Zoals Kim Kesseler. Zij begon vijf jaar geleden als lijncoördinator en werd daarna secretaris van het bestuur. Vanwege haar enorme inzet voor de club (zij was o.a. de aanjager van de Westerpark app en andere communicatiemiddelen), besloot het bestuur om haar Lid van Verdienste te maken (waarmee zij zich voegt bij een illuster gezelschap van slechts vijf anderen). Dit besluit werd door de ALV met luid applaus ontvangen.

Nieuwe bestuursleden
Kim zwaait dus af. En wordt vervangen. Deze ALV werden er maar liefst vier nieuwe bestuursleden op het schild getild. Kim wordt opgevolgd door Danielle Faas (sommigen kennen haar nog uit de Technische Commissie). Paul Peerenboom neemt de nieuwe portefeuille Bar & Accommodatie op zich. En Dames1 speelsters Sanne Guinée en Chloé Bras vertegenwoordigen de senioren in het bestuur. En daarmee zijn we compleet. We gaan er een mooi jaar van maken! 

Het bestuur AMHC Westerpark