homepage WP.JPG
Algemeen Juni
9

REMINDER: viering 10-jarig lustrum AMHC Westerpark zaterdag 15 juni

Nieuws afbeelding
Nog even en dan is het zo ver…
Op zaterdag 15 juni tussen 14.00 en 21.00 uur vieren wij het 10-jarig bestaan van onze mooie club! Jij komt toch ook?

Festivalterrein
Op deze dag wordt Westerpark omgetoverd tot een festivalterrein. Niemand zal zich vervelen, want er zijn activiteiten voor alle leden, van schminken tot een kabelbaan, van zeskampen en springen tot uit je dak gaan in de silent disco.
Er kunnen prachtige Westerparkgadgets worden gekocht en er is een kraam beschikbaar waar je je tweedehands Westerpark spullen kan verkopen (dus: alleen voor verkoop van hockeyspullen, zoals tenue, sticks).

Bijzondere wedstrijd
Bovendien wordt om 14.45 uur een spannende wedstrijd gespeeld tussen NHC Batavieren (batavieren.nl/nhc) en een speciaal samengesteld team van AMHC Westerpark. Kom kijken hoe de crème de la crème van de AMHC Westerpark Veteranen, Senioren en A-jeugd (onder wie Dick Nugteren, Menno Booij, Daan Glandorf en Robert Snijder van Wissenkerke, Ties Hoogland en Lennox Clarke) het opnemen tegen oud-internationals als Oene van Brunschot, Rogier van t Hek, Lodewijk de Bruin, Stéphane Mordac, Marc Benninga, Hendrik Jan Kooijman, Erik Gerritsen, Balder Bomans, Timo Bruinsma, Klaas Veering, Tycho van Meer, Gregory van Houtals en Tom van t Hek.

Officiële opening
Na de officiële toespraak (rond 16.30 uur) en het zingen van het lustrumlied, kan er culinair worden genoten bij de diverse foodtrucks op het terrein. Tevens wordt het feest dan opgeluisterd door een live optreden, verzorgd door een speciaal voor dit feest geformeerde Lustrumband. 

Laat je verrassen! Dit wil je niet missen!

Hulp gevraagd
Natuurlijk kan de lustrumcommissie dit feestje niet alleen organiseren, daar hebben wij jullie ook voor nodig. 
Niet alleen als feestganger, maar ook voor een helpende hand. Wij zoeken hulp voor achter de bar en voor het begeleiden van de diverse activiteiten. Kijk in de bijlage van de mailing over dit lustrumfeest waarvoor wij jullie hulp vragen. Mail je aanmelding naar [email protected]. Wij rekenen op jullie!

Tot de 15e!
De Lustrumcommissie

P.s. Aanmelden voor het familietoernooi op zondag 16 juni kan nog t/m woensdag 12 juni! Mail naar: [email protected]